نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: crystal report dar c sharp

  1. #1

    Tick crystal report dar c sharp

    ba salam
    proge payane terme man asp.net be hamrahe csharpe mikham az crystal report estefade konam dar in zamine matalebe mojud dar syto motale kardam va be kar bastam motasefane be natije nemiresam. man az data set estefadeh kardam va systam peygham adame yaftane datset ra dar temp midad vaghti dar temp dataset ro copy kardam in peygham ro nadam ama etelaati ro ham neshun nemideh mishe komakam konid?
    code haye ziro dar barname neveshtam

    protectedvoid Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ConnectionInfo connectionInfo = newConnectionInfo();
    ReportDocument repdoc = newReportDocument();
    connectionInfo.ServerName=".";
    connectionInfo.DatabaseName = "dataset1.xsd";
    string repPath = Server.MapPath("crystalreport.rpt");
    repdoc.Load(repPath);
    CrystalReportViewer1.ReportSource = repdoc;
    SetLogin(connectionInfo,repdoc);
    }

    privatevoid SetLogin(ConnectionInfo connectionInfo,ReportDocument reportdocument)
    {
    Tables tabels = reportdocument.Database.Tables;
    foreach (CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Table tabel in tabels)
    {
    TableLogOnInfo tblogoninfo = tabel.LogOnInfo;
    tblogoninfo.ConnectionInfo = connectionInfo;
    tabel.ApplyLogOnInfo(tblogoninfo);
    }
    }

    ba tashkor

  2. #2
    قانون شماره 11
    همانطور که از عنوان سایت پیداست اینجا یک سایت فارسی زبان است، بنابراین کلیه مطالبی که در سایت مطرح می شوند می بایست به زبان فارسی نوشته شوند، مگر مطالبی که از یک منبع خارجی که به زبان دیگری است نقل قول شود. ارسال مطالب به زبان ساختگی Fingilish ( متونی که در آنها عبارات فارسی با کاراکترهای انگلیسی نوشته می شوند – برای مثال عبارت "سلام" به صورت "salam" نوشته می شود ) نیز اکیداً ممنوع می باشد.

    پس دوست عزیز قبل از این که مدیر تالار به شما اخطار بدهد تایپک را تصحیح کنید

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کتاب فارسی crystal report
    نوشته شده توسط Mehralian در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1387, 14:20 عصر
  2. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  3. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •