نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد حالت فانتزی برای فرم

  1. #1

    ایجاد حالت فانتزی برای فرم

    برای شکل دادن به فرمهای Vb.net به صورت فانتزی از چه نرم افزارهایی می تونم استفاده کنم

  2. #2
    این کد سی شارپ از توی msdn

    protected override void OnPaint( System.Windows.Forms.PaintEventArgs e )
    {
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath shape = new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    shape.AddEllipse(0, 0, this.Width, this.Height);
    this.Region = new System.Drawing.Region(shape);
    }

  3. #3
    من یک نمونه کد دارم که می‌تونه فرم رو به صورت دایره یا بیضی یا قلب در بیاره
    اینو براتون اینجا میزارم
    8-)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    چرا از همون روش transparent و formborderstyle استفاده نکنیم؟
    به نظر من اون از بقیه ساده تره. مگر این که بخوای فرمت امکان resize شدن هم داشته باشه

  5. #5
    کد وی بی دات نتش هم هست اگه کسی خواست میتونه به من میل کنه تا براش بفرستم
    taki_mohsen@yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •