نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فارسی کردن text box

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    فارسی کردن text box

    سلام خدمت اساتید محترم
    من در حال نوشتن یه برنامه در ado.net هستم در فرمم چندتا textbox دارم حالا میخوام وقتی focus مثلاً به textbox نام رفت خود به خود کاربر زبان پیشفرض فارسی بشه

    ممنون میشم دوستان کمکم کنند

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    144

    dim farsi AsNew Globalization.CultureInfo("FA-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(farsi)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755
    نقل قول نوشته شده توسط nasseritemp مشاهده تاپیک

    dim farsi AsNew Globalization.CultureInfo("FA-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(farsi)
    آفای ناصری این کدی که شما برای بنده نوشتید زبان کیبرد را عوض میکند یعنی در اصل زبان کل برنامه عوض می شود ولی بنده این رو نمی خوام من می خوام زبان پیشفزض بعضی از TEXTBOXها در یک فرم فارسی و بعغی دیگر انگلیسی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Esfahan
    سن
    40
    پست
    14
    سلام

    در رویداد Enter ، ی Textbox هایی که با فارسی با شه کد بالا رو بنویس و
    و در رویداد leave آنها زبان را english کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755
    نقل قول نوشته شده توسط mehdimdh مشاهده تاپیک
    سلام

    در رویداد Enter ، ی Textbox هایی که با فارسی با شه کد بالا رو بنویس و
    و در رویداد leave آنها زبان را english کن.

    به نظر شما این کار مشکل نیست یعنی احتیاج به کد نویسی زیادی داره مثلاً اگه ما 10 textboxداشته باشیم و بخواهیم یکی درمیون فارسی بگیرند این کار واقعاً مشکل میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    خیلی ساده و ظرف سه ، چهار دقیقه
    یک usercontrol درست کنید که از textbox به ارث رفته باشه.
    یه خاصیت زبان بهش بدید که مشخص کنه فارسیه یا انگلیسی. با توجه به تنظیمات این خاصیت، زبان رو با استفاده از کدهای بالا عوض کنه.
    اینجوری فقط یه بار کد نویسی میکنید اما می تونید بینهایت بار توی تمامی پروژه هاتون استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    121
    سلام - برای دیتاگرید بطوری که یک ستون دلخواه فارسی شود و بقیه لاتین بمانند چیکار میشه کرد ؟
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755
    نقل قول نوشته شده توسط hsadeh مشاهده تاپیک
    سلام - برای دیتاگرید بطوری که یک ستون دلخواه فارسی شود و بقیه لاتین بمانند چیکار میشه کرد ؟
    با تشکر
    دوست عزیز منظورت از ستوت چیه؟
    منظورت اینه که عنوان ستون رو تو datagridviwe عوض کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. کپی کردن یک فایل Text از FTP
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 16:23 عصر
  2. ارسال فرم به سرور توسط کلیک اینتر در چندین text box
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 16:36 عصر
  3. نصب لینوکس در محیط text
    نوشته شده توسط ali643 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 16:36 عصر
  4. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •