نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فرستادن ردیف های انتخاب شده در یک دیتاگریدویو به یک دیتاگرید ویوی دیگه

  1. #1

    فرستادن ردیف های انتخاب شده در یک دیتاگریدویو به یک دیتاگرید ویوی دیگه

    سلام من یک برنامه با C#‎ 2005 نوشتم که می خوام ردیف های انتخاب شده در یک دیتاگریدویو رو به یک دیتاگرید ویوی دیگه منتقل کنم چه کار باید کنم ؟

  2. #2
    با استفاده از خاصیت SelectedRows میتونید اینکار رو به راحتی انجام بدهید
    مثال MSDN


    private void DataGridView1_UserDeletingRow(object sender,
    DataGridViewRowCancelEventArgs e)
    {
    DataGridViewRow startingBalanceRow = DataGridView1.Rows[0];

    // Check if the Starting Balance row is included in the selected rows
    if (DataGridView1.SelectedRows.Contains(startingBalan ceRow))
    {
    // Do not allow the user to delete the Starting Balance row.
    if (e.Row.Equals(startingBalanceRow))
    {
    MessageBox.Show("Cannot delete Starting Balance row!");
    }

    // Cancel the deletion if the Starting Balance row is included.
    e.Cancel = true;
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •