نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تکه کد جهت استفاده از اشیائی که توی Gridview میزاریم .

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138

    Question تکه کد جهت استفاده از اشیائی که توی Gridview میزاریم .

    سلام دوستان من تونستم از Dropdownlist توی gridview استفاده کنم اما حالا یه مشکل دیگه برام پیش اومد . ببیندید من توی هر ItemTemplate دوتا فیلدمو قرار دادم مثلا نام و نام خانوادگی توی یه ستون میان البته برای ویرایش هم 2تا TextBox توی EditItemTemplate گذاشتم اما حالا لازم دارم توی کد نویسیم به این اشیاء دسترسی داشته باشم . مثلا می خوام اطلاعات نام خانوادگی رو استخراج کنم ( توجه داشته باشید که توی یه ستون با نام قرار گرفته ) حالا هر چی می گردم کدشو پیدا نمی کنم . ببینید چطور مثلا میگیم TextBox1Text می خوام مثلا داشته باشم Gridview1.Column[1].textbox2.text نمی دونم منظورمو متوجه میشین یا نه . حالا کدشو نمی دونم چیه؟ قبلا از راهنمایی شما ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740
    سلام. من دقیقا منظور شما رو نفهمیدم، اما برای دسترسی به یک سلول DataGridView :

    DGV1.Rows(i).Cells(j).Value()

    و برای دسترسی به سطر جاری

    DGV1.Rows(DGV1.CurrentRow.Index)

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    ببین دوست عزیز من توی edititemtemplate دو تا فیلد رو گذاشتم حالا می خوام توی کد نویسی به هر کدوم از این اشیاء دسترسی پیدا کنم یه مثالم می زارم که منظورمو بهتر متوجه بشین . الان با این کد TextBox1.Text = GridView1.SelectedRow.Cells[2].Controls[3].ID.ToString(); می تونم اسم شیء رو در بیارم اما من محتویاتشو می خوام
    اگه تا امشب سئوالمو جواب بدین خیلی خوب میشه ممنون :لبخند ساده:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    پیدا کردمممممممممممممممممممممم مممممممممم جوابش میشه :
    TextBox1.Text = ((Label)GridView1.SelectedRow.Cells[2].FindControl("Label_FName")).Text;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    Congratulations

    اینجوری خیلی دلچسب تره که آدم آخر سر جواب سوال خودشو خودش پیدا کنه، لطفا تاپیک رو حل شده اعلام کنین که بقیه ازش به عنوان Solution استفاده کنند

تاپیک های مشابه

  1. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح
  2. چاپ اطلاعات در gridview در دو سطر
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 20:40 عصر
  3. باز هم مشکل GridView
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 09:46 صبح
  4. GridView
    نوشته شده توسط tonato در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 12:02 عصر
  5. نمایش gridview ....
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •