نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

  1. #1

    Tick آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    برای راحتی دوستان و از سردرگمی در اومدن دوستان تازه وارد به سایت ، از این بعد دوستان آموزش های خودشون رو توی این تاپیک قرار بدن.

    تا انشاالله مجموعه ی کاملی از آموزش ها ایجاد بشه.

    دوستان آموزش هایی که جاهای دیگه معرفی کردن اینجا هم معرفی کنن.

    پست های بی مورد و نامرتبط و درخواست آموزش توی این تاپیک مطرح نشه.
    دوستانی که قصد پست دادن توی این تاپیک رو دارن ، باید همه ی مطالب مرتبط به یک موضوع رو در یک پست بدن.
    هر چنو وقت 1 بار این تاپیک پاک سازی میشه و پست های مرتبط ادغام میشن.
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 18 اسفند 1386 در 15:46 عصر



  2. #2

    Talking

    آموزش های مربوط به توابع API

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    ویژوال بیسیک و API‌ویندوز
    سطح یکم بعد از نیم حرفه ای
    http://m0dir.persiangig.com/Others/V...5DFarsi%29.rar
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimhoze مشاهده تاپیک
    این نرم افزار شامل آموزش 200 api ویندوز در ویژوال بیسیک 6 میباشد
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب : دستکاری منو ها با استفاده از توابع API
    سطح :مقدماتی، متوسط
    نویسنده : وحید نصیری
    حجم:137 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 41
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker
    روش استفاده از API های مورد استفاده در VB
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 18 اسفند 1386 در 18:47 عصر



  3. #3
    آموزش های مربوط به ساخت OCX و DLL

    --------------------------------------
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    بدلیل درخواست متوالی دوستان آموزشی برای ساخت DLL و اطلاعاتی در مورد این نوع فایل ها آماده شد.

    دانلود

    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=526934
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimhoze مشاهده تاپیک
    pdf آموزش ساخت dll
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimhoze مشاهده تاپیک
    pdf آموزش ساخت ocx خیلی باحاله
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط CodeMasterX مشاهده تاپیک
    مقاله شماره 1 رو آماده کردم که توش مباحث پایه و در سطح مبتدی و متوسط تهیه شدن.درباره کنترل های COM،DCOM،ActiveX OCX و ActiveX DLL توضیحاتی داده شده.این مقاله 13 صفحه هست
    موفق باشید!
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    چگونگی نوشتن ActiveX
    =====================================
    آموزش Property های عنصر ProgressBar توسط obalitjoOon
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : جمعه 30 مرداد 1388 در 16:53 عصر

  4. #4
    آموزش های مربوط به خود ویژوال بیسیک :

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    >> دانلود <<

    این کتاب الکترونیکی شامل مباحثی همچون کار با رجیستری در چند بخش, توابع ریاضی , کار با فایل , برنامه نویسی برای شبکه و اینترنت و ... در VB می باشد .
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    ویژوال بیسیک چیست ؟
    کتابی برای معرفی زبان vb ...
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimhoze مشاهده تاپیک
    pdf آموزش ویژوال بیسیک 6
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط morteza_lll مشاهده تاپیک
    آموزش ویژوال بیسیک 6
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    آموزش VB6‌به طرحی جدید و جالب
    http://m0dir.persiangig.com/Others/V...28Farsi%29.rar
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :توابع ویژوال بیسیک
    سطح :مقدماتی، متوسط
    نویسنده : بهزاد راد
    حجم:791 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 65
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :ویژوال بیسیک در N+1 روز
    سطح :مقدماتی، متوسط
    نویسنده : سید امیر احسانی
    حجم:916 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 68
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    آموزش وی بی
    بدرد کسایی می خوره که هیچی بلد نیستن( یعنی توهین نشه، کسایی که اول کارن)
    http://rapidshare.com/files/97940097/VB6.zip.html
    از سایت b4c4.com برداشته شده. ( بخاطر حقوق نویسنده و قانون کپی رایت)

    اینم یکی دیگه
    آموزش ویژوال بیسیک 6.0 _ اثر: مسعود بداخانیان

    اینم بعدیش
    آموزش ویژوال بیسیک - 915 کیلوبایت

    اینم یکی دیگه
    Beginning Visual Basic 6 ـ ۸۲۱ کیلوبایت (دانلود غیر مستقیم)

    یکی دیگه
    vb6

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط aidin1386 مشاهده تاپیک
    اینم کتاب الکترونیکی VB برای تازه کارا
    با خوندنش می تونین روی VB تسلط پیدا کنین.
    http://new.iranupload.net/file.php?f...63cfb219108976
    گرفته شده از سایت:b4c4.com
    =====================================

    نقل قول نوشته شده توسط aidin1386 مشاهده تاپیک
    کار با توابع ریاضی
    pass:aidingam
    http://new.iranupload.net/file.php?f...9cb72f6f049b32
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 21 اسفند 1386 در 08:25 صبح



  5. #5
    آموزش های مربوط به رجیستری

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب: آموزش کار با ریجستری ویندوز
    سطح : مقدماتی ، متوسط
    نویسنده : وحید نصیری
    حجم:102 کیلو بایت
    تعداد صفحه : 16
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Alay102 مشاهده تاپیک
    آموزش رجیستری با وی بی
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 18 اسفند 1386 در 17:18 عصر



  6. #6
    آموزش های مرتبط با گزارش گیری و ابزارهای گزارش گیری

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :آموزش کیرستال ریپورت در ویژوال بیسیک
    سطح : متوسط ،پیشرفته
    نویسنده : in_Chan_nafar
    حجم:499 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 11
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    جزوه آموزشی کریستال ریپورت.
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    این یک جزوه آموزشی کوتاه می باشد که در آن نحوه ساخت گزارش های Run Time(در حین برنامه) را با گزارش ساز قدرتمند و در این حال ساده Active Report آموزش داده شده است امیدوارم هر گونه نقصی را به بزرگی خودتان ببخشید و ما را از راهنمایی هایتان بی نصیب نگذارید.
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    این آموزش بد نیست ، می تونه کمکتون کنه :
    ====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    آموزش اه خوبیه ، دانلود کنید.
    زبان توی اینطور آموزش ها زیاد تاثیری نداره.

    دانلود
    ===================================
    نقل قول نوشته شده توسط aidin1386 مشاهده تاپیک
    ارتباط کریستال ریپورت 10 با VB

    لینک دانلود مقاله ( PDF ) با حجم 840 کیلو بایت .
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 05 فروردین 1387 در 16:40 عصر



  7. #7
    آموزش های مرتبط با ساخت Setup
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    آموزش ساخت Setup با نرم افزار Smart Install Maker
    حجم: 1.5 MB
    دانلود


    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    آموزشی ساده برای رعایت بعضی نکات در ساخت برنامه های نصب بدون خطا

    دانلود
    =====================================

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :راهنمای ساخت SETUP
    سطح : متوسط
    نویسنده : saeedsmk,craki
    حجم:769 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 8
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب : آموزش ساخت برنامه نصب با نرم افزارNSIS
    سطح : متوسط
    نویسنده : مهدی نصرتیان
    حجم:92 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 5
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب : آموزش کامل نرم افزار InstallShield
    سطح : متوسط
    نویسنده : بابک احدی
    حجم:2.35 مگ
    تعداد صفحه: 20
    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : چهارشنبه 27 شهریور 1387 در 23:13 عصر



  8. #8
    آموزش های مرتبط با پایگاه داده

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط perfeshnal مشاهده تاپیک
    اینم یک آموزش برای ذخیره کردن عکس در DataBase
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط iiiiiibo مشاهده تاپیک
    آموزش برنامه نویسی پایگاه داده ها
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Hamerd_Arfaee
    یک مقاله در مورد روشهای ارتباط با دیتا بیس
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    ADO‌ و VB6
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :راهنمای فرمانهای SQL
    نام کتاب :راهنمای مقدماتی برنامه نویسان بانک های اطلاعاتی
    سطح : متوسط
    نویسنده : شرکت پویشگران جوان
    حجم:738 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 48
    دانلود
    ======================================
    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    آموزش پایگاه داده ای
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=104724
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387 در 11:08 صبح



  9. #9
    آموزش های مرتبط با SQL

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :راهنمای فرمانهای SQL
    سطح : متوسط ،پیشرفته
    نویسنده : شرکت پویشگران جوان
    حجم:82 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 8
    دانلود



  10. #10
    آموزش های مرتبط با شبکه
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    آموزش Winsock In VB6
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen6558 مشاهده تاپیک
    آموزش کار با شبکه در VB
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط wizardVB مشاهده تاپیک
    این کتاب اموزش برنامه نویسی برای شبکه و اینترنت است
    دانلود



  11. #11
    آموزش های مرتبط با Printer

    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_vbvb مشاهده تاپیک
    نام کتاب :نکاتی در مورد استفاده از چاپگر
    سطح :مقدماتی، متوسط
    نویسنده : وحید نصیری
    حجم:56 کیلو بایت
    تعداد صفحه: 11
    دانلود
    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    دو فایلPDF برای آموزش کار با شیء Printer
    =====================================

    نقل قول نوشته شده توسط shahpari مشاهده تاپیک
    من یه pdf در رابطه با پرینتر در وی بی دارم دانلود کنید
    البته ناگفته نماند خودم هنوز نخوندمش که بگم حتما کمکتون میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 05 مرداد 1387 در 15:13 عصر



  12. #12
    آموزش کار با آیکون


    =====================================
    نقل قول نوشته شده توسط Mbt925 مشاهده تاپیک
    آموزش برای کار با آیکون

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 در 23:13 عصر



  13. #13

  14. #14

    Post نكات برنامه نويسي Visual Basic

    سلام
    هدف از این تاپیک جمع آوری نکات خلاصه و مفید برنامه نویسی در ویژوال بیسیک است.
    از این قبیل تاپیکها قبلا هم ایجاد شده (که متاسفانه اغلب تبدیل شدن به محلی برای بحث و ... !)، امیدوارم با کمک همه ی شما دوستان عزیز، بتونیم تایپیکی مفید و خوبی رو داشته باشیم تا یک فرقی بین این تایپیک و تایپیک های دیگر وجود داشته باشه.
    مطالب این تایپیک با توجه به اطلاعات خودم هستش و اگر شما مشکلی، نقص و یا ایرادی از پستهای این تایپیک دیدین حتماً با ثبت پست مفید (!) خودتون در بهتر شدن و بالا رفتن سطح علمی این تایپیک کمک کنید. پس از نوشتن پستهای بیهوده خودداری کنید! مرسی از شما.
    پايگاه داده
    كار با پايگاه داده MS Access 2003
    نحوه اتصال بانک اطلاعاتی Access با Visual Basic

    شی ADODC
    شی ADODB

    بازکردن بانک اطلاعاتی
    بازکردن Recordset
    انجام فعالیت های مختلف در پایگاه داده پس از اتصال
    سوالات معمول:
    جستجو در پایگاه داده:
    فیلترسازی:
    مرتب سازی:
    مفهوم ایندکس:
    کامپوننت های موجود
    نمایش محتویات بانک اطلاعاتی
    ابزارهای ADO
    فايل
    MultiMedia
    آرايه
    زمان ها
    غيره...
    -------------------------------------------------------------------
    راهنمای علائم:
    : نكته
    : مثال
    : برنامه
    : آموزش
    : زیرمجموعه
    : سوال همراه مثال
    : مفاهيم و سرفصل ها
    : لينك به پستهاي ديگر
    آخرین ویرایش به وسیله اوبالیت به بو : یک شنبه 24 شهریور 1387 در 16:49 عصر

  15. #15
    ۱. آشنایی کلی با مفهوم پایگاه داده ------------------------ » فایل PDF » سایز : 70 KB
    ۲. آشنایی با ابزار برقراری ارتباط با پایگاه داده --------------- » فایل PDF » سایز : 73 KB
    ۳. استفاده از کنترل داده با یک مثال ساده -------------- » فایل PDF » سایز : 73 KB
    ۴. آشنایی با رکوردست و استفاده از متدهای آن -------- » فایل PDF » سایز : 73 KB

    ۵. انواع رابطه های موجود در پایگاه داده ------------------ » فایل PDF » سایز : 66 KB
    ۶. استفاده از دستورات SQL در ویژوال بیسیک (1) ------- » فایل PDF » سایز : 93 KB
    ۷. گزارشگیری از پایگاه داده در ویژوال بیسیک ------------ » فایل PDF » سایز : 155 KB
    ۸. ذخیره کردن تصویر در پایگاه داده ---------------------- » فایل PDF » سایز : 61 KB
    ۹. ارتباط با پایگاه داده رمز گذاری شده ----------------------- » فایل PDF » سایز : 67 KB

    ۱۰. استفاده از دستورات SQL در ویژوال بیسیک (2) ------ » فایل PDF » سایز : 70 KB
    ۱۱. کپی کردن اطلاعات از یک پایگاه به پایگاه دیگر -------- » فایل PDF » سایز : 67 KB
    ۱۲. کار با فایلهایی از نوع Excel و Word ------------------ » فایل PDF » سایز : 72 KB

    ۱۳. آشنایی با اشیای داده ( ADO ) --------------------- » فایل PDF » سایز : 204 KB
    ۱۴. نحوه طراحی و ایجاد نمودار در ویژوال بیسیک --------- » فایل PDF » سایز : 118 KB
    ۱۵. روش تغییر پسورد پایگاه داده Access از طریق VB ---- » فایل PDF » سایز : 54 KB

  16. #16

    »
    موضوع مقاله : آموزش کامل نحوه ایجاد ارتباط بین VB6 و Crystal Report 10 با نکات مهم .

    » لینک دانلود » حجم : 840 کیلوبایت

    » موضوع مقاله : آموزش کامل کار با کنترل Register Control.ocx برای مدیریت رجیستری .

    » لینک دانلود » حجم : ۱۹۶ کیلوبایت

    » موضوع مقاله : معرفی 21 تابع کارآمد API با شرح کامل نحوه استفاده از آنها در برنامه .

    » لینک دانلود » حجم : ۱۵۴ کیلوبایت

    » موضوع مقاله : آموزش نحوه پنهان کردن درایوهای موجود در My Computer و استفاده آن در برنامه .

    » لینک دانلود » حجم : ۶۵ کیلوبایت

    » موضوع مقاله : ساخت برنامه نصب حرفه ای با نرم افزار InstallShield 10 برای برنامه های VB6.

    » لینک دانلود » حجم : 2.۴۰ مگابایت

  17. #17

    آموزش اكتيوريپورت بصورت استاتيك

    دوستان عزيز با سلام

    اين نمونه برنامه همراه با جزوه pdf آموزش ابتدايي جهت استفاده از نرم افزار اكتيو ريپورت بصورت گزار ش هاي استاتيك (گزارش سازي در حين برنامه نويسي) مي باشد كه اميدوام كاستي هاي آن را به بزرگواري خود ببخشيد.

    انتظار راهنمايي شما خوبان خيلي خوشايند مي باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: تمام آموزش های مربوط به ویبی و ابزارهای ویبی

    مجموعه فايلهاي PDF آموزش برنامه نویسی پایگاه داده در ویژوال بیسیک
    6https://barnamenevis.org/showpo...2&postcount=55

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow

    استفاده از فايلهاي منبع.rar ------------حجم:37.5Kb

    چند ريسماني.rar ------------حجم:72.5Kb

    کار با پنجره ها.rar ------------حجم:147Kb

    Multimedia.rar ------------حجم:99.5Kb

    UsingDLLs.rar ------------حجم:102Kb

    آخرین ویرایش به وسیله .:KeihanCPU:. : چهارشنبه 11 دی 1387 در 17:03 عصر

  20. #20

  21. #21

    نقل قول: تمام آموزش های مربوط به ویبی و ابزارهای ویبی


  22. #22

  23. #23
    اين خيلي لينك خوبي هستش. حتماً يه سر بزنيد:
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=278
    چكيده نكات به صورت فايل PDF:
    • برنامه نويسي پايگاه داده با Visual Basic

     http://obalit.persiangig.ir/My%20Boo...al%20Basic.pdf
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 23 شهریور 1387 در 13:58 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    نقل قول: تمام آموزش های مربوط به ویبی و ابزارهای ویبی

    راهنمای استفاده از vsflex8. امیدوارم غیر تکراری و مفید باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25

  26. #26

    Wink بارگذاري تصوير در گزارش كريستال ريپورت با گرفتن مسير از بانك اطلاعاتي

    سلام

    خيلي از دوستان تو بارگذاري تصوير با مسير در كريستال ريپورت مشكل دارن
    براي همين يك نمونه اينجا قرار مي دم كه اميدوارم مفيد باشه
    اين نمونه با كريستال ريپورت ورژن 9 ايجاد شده كه براي ورژنهاي ديگه هم مي تونه استفاده بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 30 بهمن 1387 در 00:25 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  27. #27

    نقل قول: تمام آموزش های مربوط به ویبی و ابزارهای ویبی

    سلام

    آموزش ساخت برنامه هاي چند زبانه به همراه نمونه 4 زبانه

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=149590
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  28. #28

    استفاده از کامپوننت بدون رجیسترکردن حتی در یوزر غیر ادمین و ویستا

    سلام به همه دوستان


    خيلي ها با عدم رجيستر شدن کامپوننت هاي برنامه ،در ويستا و يوزرهاي غير از ادمين مشکل دارند.در اين چند سطر ناقابل قراراست با يک روش جديد (البته براي خودم جديده وگرنه همه شما سروران و اساتيد بنده ايد و احتمالا آشنايي داريد) آشنا بشيم که ما را از مشکلات مطرح شده رهايي بدهد

    اساس کار اين روش مبتني بر مانيفست (Manifest)است که خيلي کارها انجام می دهد و يکيش اينه .خوب شروع مي کنيم

    براي مثال ما کامپوننتي داريم به نام MyActivex.Ocx (که برای راحتی کار و درک سریع تر یک نمونه خیلی ساده ضمیمه کردم).و قراراست از آن در برنامه خودمان استفاده کنيم.اول از همه ببينيم محتويات فايل مانيفست مربوط به اون چيه




    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <file name="MyActivex.Ocx">
    <typelib
    tlbid="{E275D2AE-1019-49D1-ACDE-C08050E9A940}"
    version="1.0"
    helpdir=""/>
    <comClass description=""
    clsid="{0DC66248-2DC0-438A-A888-95D27848BA48}"
    progid="MyActivex.UserControl1"
    threadingModel="Apartment"
    tlbid="{E275D2AE-1019-49D1-ACDE-C08050E9A940}" />
    </file>
    </assembly>




    اگر اين فايل را کنار فايل اجرايي برنامه خودمان گذاشته ونام آن را EXEName.exe.manifest بگذاريم( EXEName.exe نام فايل اجرايي ماست .مثلا اگر نام برنامه ما MyProgram.exe باشد نام فايل مانيفست به اين شکل است MyProgram.exe.manifest) ديگر احتياجي به رجيستر کردن کامپوننت از قبل نبوده و از دردسرهاي رجيستر نشدن در يوزرهاي غير از ادمين نجات پيدا مي کنيم


    حالا اين سوال پيش مياد که اون tlbid و clsid و progid از کجا بدست مي آيند؟

    هرچند ابزارهايي براي بدست آوردن آنها از درون خود کامپوننت ها وجود دارد ولي اينجا يک روش ساده که مبتني بر رجيستري است را با هم مي بينيم.بعدا سر فرصت برنامه هاي مذکور را نیز قرار ميدهم

    خب کافيست کامپوننت مورد نظر را در سيستم خودتان رجيستر کنيد.بعد رجيستري را بازکرده و به دنبال نام کامپوننت مذکور بگرديد.براي مثال ما اينجا دنبال کلمه MyActivex.ocx ميگرديم.نتيجه را در زيرشاخه

    HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\


    پيدا ميکنيد.
    حالا اطلاعات مربوطه را از اين قسمت استخراج ميکنيم و در فايل مانيفست قرار مي دهيم.



    به همين راحتي.ضمنا می توان اطلاعات چند کامپوننت را نیز در یک مانیفست قرار داد.سکشن های

    <File>
    .
    .
    .
    </File>

    را برای سایر کامپوننت ها توسعه دهید.
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (30.5 کیلوبایت, 1856 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : دوشنبه 04 خرداد 1388 در 16:57 عصر

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    Post

    برنامه نویسی (الگوریتم، فلوچارت و زبان ويژوال بيسيك)

    نوع : PDF تعداد صفحه : 92 حجم: 2.51MB دريافت فايل

    آموزش_ويژوال_بيسيک
    password:epnu.iranblog.com
    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : جمعه 17 مهر 1388 در 21:39 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow نقل قول: تمام آموزش های مربوط به ویبی و ابزارهای ویبی


  31. #31

    نقل قول: آرشیو مطالب مفید در این بخش

    تبدیل کدهای VB6 به VB.Net :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=209691

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: آرشیو مطالب مفید در این بخش

    تاپیک جامع دانلود سورس :

    فقط سورس دانلود کنید

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112
    سلام علیکم
    سورس برای ست کردن پ-ر-و-ک-س-ی در وب بروزر vb6 با استفاده از ریجستری (در اینترنت اکسپلورر هم ست میشه چون محل خواندن ریجستریشون یکی هست)

    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 21:54 عصر

  34. #34

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    سلام
    ببخشید یک سوال داشتم
    میخواستم بدونم در هر کدام از فلیترهای فتوشاپ چه بلایی سر پیکسل های یک عکس میاد

  35. #35

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    سلام.من یه کد میخوام که بتونه برام این کارو انجام بده:به صورت یک شمارنده مثلا اول 1 بعد 2 بعد 3 به ترتیب جلو بره و این اعداد در:
    BEGIN:VCARD
    VERSION:2.1
    TEL;CELL;PREF:(عدد یک این قسمت وارد بشه)
    END:VCARD
    دوباره به همین شکل
    BEGIN:VCARD
    VERSION:2.1
    TEL;CELL;PREF:(عدد 2 در این قسمت وارد بشه)
    END:VCARD
    و در انتها در یک فایل تکست ذخیره کنه ممنون میشم بهم بگین چطوری میتونم بسازم

  36. #36

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    با سلام به دوستان عزیز من میخوام بدونم که در vb.net برای باز کردن یک فایل چطوری میتونم آدرس دهی کنم ک با انتقال exe برنامه به درایو دیگه و یا کامپیوتر دیگه برنامه بتونه تشخیص بده مثلا در vb من آدرس دهی میکنم ولی متاسفانه به محض انتقال سورس و فایل exe به درایو دیگه مسیر دایرکتوری رو نمیشناسه لطفاً ساده توضیح بدید چون من تازه کارم ممنونم
    System.Diagnostics.Process.Start("F:\vb\.NetSorceC  ode\.NetSorceCode\bin\Debug\Code\Open URL In Web Browser.txt")

  37. #37
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    میاندوآب
    پست
    3

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    لطفا در مورد دستور shell هم مطلب بزارین.
    ممنون.

  38. #38

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    سلام. یه سوال هر کس ببده زود جواب بده ممنون میشم. یه label یه checkbox و سه تا optionbutton بعد موقعی ک چک باکس تک دار بود بک کالر تغییر کنه وقتی تیک دار نیست فورکالر تغییر کنه همین.

  39. #39

    نقل قول: آموزش ویژوال بیسیک + آرشیو مطالب مفید تالار VB6

    نقل قول نوشته شده توسط hossein990 مشاهده تاپیک
    سلام. یه سوال هر کس ببده زود جواب بده ممنون میشم. یه label یه checkbox و سه تا optionbutton بعد موقعی ک چک باکس تک دار بود بک کالر تغییر کنه وقتی تیک دار نیست فورکالر تغییر کنه همین.
    Private Sub Check1_Click()
    If Check1.Value = 1 Then
    Label1.BackColor = vbRed
    End If
    If Check1.Value = 0 Then
    Label1.ForeColor = vbGreen
    End If
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. کتاب های الکترونیکی آموزش ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط saeed_vbvb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 01:28 صبح
  2. دانلود 8 آموزش ویژوال بیسیک در قالب فایل PDF
    نوشته شده توسط mmssoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 12:53 عصر
  3. آموزش ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط morteza_lll در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 10:22 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 10:54 صبح
  5. آموزش ویژوال بیسیک ۶((نحوه Setup ساختن))
    نوشته شده توسط rahzani در بخش ساختن Setup برای پروژه های VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 23:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •