نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش تاریخ شمسی بصورت شنبه 18 اسفند 1386

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نمایش تاریخ شمسی بصورت شنبه 18 اسفند 1386

    متداولترین کدی که پیدا کردم اینه :

    <script language="javascript">
    function showdate() {
    week= new Array("یکشنبه","دوشنبه","سه شنبه","چهارشنبه","پنج شنبه","جمعه","شنبه")
    months = new Array("فروردین","اردیبهشت","خرد د","تیر","مرداد","شهریور","مهر " ,"آبان","آذر","دی","بهمن","اسف د ");
    a = new Date();
    d= a.getDay();
    day= a.getDate();
    month = a.getMonth()+1;
    year= a.getYear();

    year = (year== 0)?2000:year;
    (year<1000)? (year += 2000):true;

    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;

    switch (month) {
    case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
    case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
    case 3: (day<21)? (month=12, day+=9):(month=1, day-=20); break;
    case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
    case 5:
    case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
    case 7:
    case 8:
    case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
    case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
    case 11:
    case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
    default: break;
    }
    document.write(week[d]+" "+day+" "+months[month-1]+" "+ year);
    }
    </script



    تو IE حالش خوبه ولی تو FireFox صد سال جلوتره ! یعنی سال رو 1486 نشون میده !
    من نتونستم درستش کنم !

  2. #2
    همین سورس رو بنده به PHP هم تبدیل کردم و البته یه خورده تغییرش هم دادم
    دوستان اگه خواستن ، بگن

  3. #3
    این کد در opera هم 100 سال جلوتره ، جدیدا هم که 1 روز با اختلاف نشون میده. میشه دوست عزیز اگه کد شما درست کار می کنه اونه بفرستین تا ما هم استفاده کنیم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    نقل قول نوشته شده توسط svm-webmaster مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه کد شما درست کار می کنه اونه بفرستین تا ما هم استفاده کنیم.
    توجه بفرمایید کد دوستمون توی php هست !

  5. #5
    بله و برای اینکه موضوع بی ربط به تالار نباشه من کد رو امشب توی بخش php می زارم و لینکشو بهتون می دم

  6. #6
    نسخه PHP در آدرس زیر قابل دسترسه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=481357

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته1386/6/9 به رشته1386/06/09
    نوشته شده توسط ameysams در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 17:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •