نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حفظ مقادیر لیست کمبو باکس پس از clear کردن دیتا ست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    حفظ مقادیر لیست کمبو باکس پس از clear کردن دیتا ست

    سلام

    کمبوباکس رو به دیتاستی BIND می کنیم.
    هنگامی که دیتاست clear بشه خوب مسلما لیست کمبو از بین میره،
    آیا کمبوباکس خاصیتی داره بتونیم پس از clear کردن دیتاست نیز بتونه مقادیر رو در لیست خودش نگه داره؟؟

    سوال دیگه:

    هنگامی که کمبوباکس به دیتاستی متصله چطور می تونیم برای مثال آیتم ایندکس دهم رو بخونیم.

    سوال دیگه:
    چطور در حالت اتصال کمبو به دیتاست می تونیم لیستش رو داخل آبجکت دیگری کپی کنیم؟؟

    کد زیر جواب نمیده و فقط آدرس داخل آبجکت می ریزه




    Object[] obj=new Object[combo1.Items.Count];
    combo1.Items.CopyTo(obj, 0);


  2. #2
    سوال دوم:

    combo1.Items[x].Value


    سوال سوم
    CopyTo رو در MSDN مطالعه کنید. اگه هم از پسش بر نیومدید می تونید از یک حلقه استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    combo1.Items[x].ToString()

    یعنی هنگامی که بایند شده کد بالا جواب نمیده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    سوال اولم جواب نداره ؟؟؟ یعنی امکانش نیست؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. clear کردن فرم
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 09:37 صبح
  2. session.clear
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1384, 18:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •