نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خط به خط خوندن رشته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    خط به خط خوندن رشته

    سلام

    چطوری میشه خط به خط یه رشته که توی یه متغییر هست رو خوند؟

  2. #2
    دوست گرامی آخر هر سطر در یک رشته با کاراکتر های کد اسکی 10 و 13 ( Carriage Return و Line Feed ) وجود داره که شما می تونین با استفاده از این کاراکتر ها رشته مورد نظرتونو Split کنین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    منظورم به تابع مثل textbox1.lines هست که وقتی اونو توی یک حلقه می گذاریم خودش خط به خط برگردونه !
    مثل این
    foreach (string s=textbox1.lines){ }

  4. #4

    foreach (string s in textbox1.lines)
    {
    .
    .
    .
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    خوب این همونه که خودم نوشتم !!!
    من گفتم یه متغییر رشته ایی نه یک رشته توی textbox

  6. #6
    این شاید کمک کنه :

    using System.IO;
    string s = @"salam
    dooste
    man";
    using (StringReader sr = new StringReader(s))
    {
    while (sr.Peek() > 0)
    MessageBox.Show(sr.ReadLine());
    };
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    عالیه کار میکنه !
    اما یه سوال دیگه اگر بخوام بدونم چند تا خط داخل این متغییر هست باید چکار کنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •