نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: get hard disk ip in C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    Tick get hard disk ip in C#‎

    سلام
    چطور میشه HDD IP رو تو C#‎ بدست اورد ؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط masoudmok مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه HDD IP رو تو C#‎ بدست اورد ؟
    منظور از HDD IP چیه ؟
    آیا منظور Shared Storage هایی هستند که میتونند IP بگیرند ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Arrow

    سلام خسته نباشین اگه منظورت بدست آوردنِ serial HHD و بدست آوردنِ IP هست با این کُد ها میتونى بدست بیارى

    HDD

    using System.Management;
    ------------------------------------------------------------------

    publicstring FindHDDSN()
    {
    ManagementClass mgmt = newManagementClass("Win32_IDEController");
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    string address = String.Empty;
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (address == String.Empty)
    {
    address = obj["DeviceID"].ToString();
    }
    obj.Dispose();
    }
    address = address.Replace(":", "");
    return address;
    }

    ---------------------------------------------------------
    string a = FindHDDSN();
    MessageBox.Show(a);





    به دست آوردنِ IP(البته این یکى از روش هاى بدست آوردنِ IP هست)



    using System.Net;
    ------------------------------------------------

    IPHostEntry IpList = Dns.GetHostEntry(Dns.GetHostName());
    foreach (IPAddress ip in IpList.AddressList)
    {
    MessageBox.Show(ip.ToString());
    }



    امید ورم که سوال رو درست متوجه شده باشم

  4. #4

    که سرما سخت سوزان است!

    نقل قول نوشته شده توسط king of loop مشاهده تاپیک
    امیداورم که سوال رو درست متوجه شده باشم
    در اینصورت قطعا میشه به حس 6 ام و دانسته های متافیزیک شما ایمان آورد !
    چون سئوال خیلی بد و مبهم طرح شده.

    متاسفانه برخی از دوستان حتی برای طرح کردن سئوالهای خودشون هم وقت کافی نمیگذارند چه برسه به "پاسخ گفتن و دیدار یاران را" !
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    در اینصورت قطعا میشه به حس 6 ام و دانسته های متافیزیک شما ایمان آورد !
    چون سئوال خیلی بد و مبهم طرح شده.

    متاسفانه برخی از دوستان حتی برای طرح کردن سئوالهای خودشون هم وقت کافی نمیگذارند چه برسه به پاسخ دادن به پرسش دیگران.

    sinpinجان پیش میاد بعضى وقتها ,حالا امید ورم که سوال همین باشه.
    مشکل دیگه اینه که بعضى از دوستان بجز نکته اى که شما مطرح کردین میان سوال رو میپرسن میرن دیگه nemiyan یا جوابى نمیدن که آدم خبر دار بشه که موضوع حال شده یا نه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    معذرت و سوال

    با تشکر از دوستان
    مدتیه دنبال جواب این سوالم . همه جا با اسم HDD IP برخورد کردم .
    همون سریاله .
    using sustem.managment;
    مشکل اینه که اینو نمیشناسه .

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط masoudmok مشاهده تاپیک
    using sustem.managment;
    مشکل اینه که اینو نمیشناسه .
    ابتدا System.Management رو به References پروژه بیفزایید (روی پروژه کلیک راست کرده و Add Reference رو انتخاب نمایید) و سپس :
    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=468982
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

تاپیک های مشابه

  1. خواندن شماره سریال hard disk ؟
    نوشته شده توسط sajedi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 08:39 صبح
  2. hard disk
    نوشته شده توسط هامان در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •