نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Application configuration file

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    Application configuration file

    با سلام
    من یک [Application configuration file] به پروژم اضافه کردم حالا میخوام بصورت کد نویسی بتونم یک appsettings اضافه کنم و یا appsettings که ایجاد کردم رو ویرایش کنم برای این کار چه باید کرد ؟؟؟ مثلا این appsetting رو میخوام ایجاد کنم و بعد value آن را به Book تغیر بدم



    <appSettings>
    <add key="STR" value="Mobile"/>
    </appSettings>


    با تشکر...

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    از کلاس System.Configuration.ConfigurationManager استفاده کن.
    به این اینک هم یک نگاهی بیانداز :
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...onmanager.aspx
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    با سلام
    ممنون از لطفتون اما موارد بالا به کار بنده نیومد ... در لینک هم در مورد آپدیت یه چیزی گفته بود که امتحان کردم کار نکرد ...

  4. #4
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    مطمئن باش که کار می کند. ببین اشکال کارت از کجاست؟
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    من قسمت آپدیت اون لینک رو کپی کردم تو فرم لود و بعد از اجرا هیچ اتفاقی نیوفتاد یعنی فایل app.config هیچ تغییری نکرد . بدش اصلا اون کد از کجا بفهمه کدوم Key رو باید آپدیت کنه !!!


    ' Get the configuration file.
    Dim config As System.Configuration.Configuration = _
    ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None)

    ' Add an entry to appSettings.
    Dim appStgCnt As Integer = _
    ConfigurationManager.AppSettings.Count
    Dim newKey As String = "NewKey" + appStgCnt.ToString()

    Dim newValue As String = DateTime.Now.ToLongDateString() + " " + _
    DateTime.Now.ToLongTimeString()

    config.AppSettings.Settings.Add(newKey, newValue)

    ' Save the configuration file.
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified)

    ' Force a reload of the changed section.
    ConfigurationManager.RefreshSection("appSettings")


تاپیک های مشابه

  1. Upload XML File By Winbase Application
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 00:04 صبح
  2. مشکل در asp.net configuration
    نوشته شده توسط sheida در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 10:49 صبح
  3. Send Memory Stream As File to Application
    نوشته شده توسط combat1964 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 22:08 عصر
  4. CONFIGURATION
    نوشته شده توسط zacharia در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •