نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رابطه بین جداول در Sql

  1. #1

    رابطه بین جداول در Sql

    با سلام و خسته نباشید
    فرض کنید تو Sql میخوام یه جدول داشته باشم که نام و رشته تحصیلی دانش آموزان را نگهداری کند.
    به جای اینکه رشته تحصیلی رو از نوع Nchar بدم، از نوع int دادم و یه جدول دیگه ساختم که یه فیلد ID و تمامی رشته های تحصیلی رو تو خودش داره. مثلا اگه تو جدول اولی مقدار فیلد "رشته تحصیلی" برابر 2 شد، یعنی "ریاضیات" (در جدول دوم رکوردی که فیلد ID آن برابر 2 است، "ریاضیات" است.)
    حالا فرض کنید که میخوام فیلدهای "نام" و "رشته تحصیلی" رو توی یه DataList نشون بدم. (در دات نت)
    چطوری این کار رو انجام بدم ؟؟؟؟
    لطفا هر کمکی مثل مقاله، کتاب، سایت و ... میدونی بهم بگو برم دنبالش.
    قبلا از توجهتون خیلی ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    عزیزم می تونی از کد زیر استفاده منی اول کویری تو درست کن بعد اونو به datalist اختصاص بده
     SELECT INTFIELD,ID FROM TABLE1,TABLE2 WHERE INTFIELD = ID


    که بجای INTFIELD نام کد درس رو قرار بده اگه هم نمی خوای کد درس توی کویری بیاد INTFIELD رو از قسمت اول حذف کن ولی بقیه الزامیه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •