نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال منطقی این کد چیه؟

  1. #1

    Question اشکال منطقی این کد چیه؟

    من میخوام وقتی روی pictureBox کلیک میکنم اول یک عکس نمایش پیدا کنه بعد از چند ثانیه یک عکس دیگه !
    حالا این کد چرا این کارو نمیکنه عکس اولو نشون نمیده بعد از 1000 میلی ثانیه عکس دوم رو نشون میده!
     
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic1;
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic2;
    }

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط sanaz_k مشاهده تاپیک
    من میخوام وقتی روی pictureBox کلیک میکنم اول یک عکس نمایش پیدا کنه بعد از چند ثانیه یک عکس دیگه !
    حالا این کد چرا این کارو نمیکنه عکس اولو نشون نمیده بعد از 1000 میلی ثانیه عکس دوم رو نشون میده!
     
    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic1;
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic2;
    }
    خب حق داره طفلک ! چون اجازه نفس کشیدن بهش ندادید!
    برنامه رو به یکی از دو شکل زیر اصلاح کنید. فکر میکنم در هر دوحالت جواب بده:
     private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic1;
    Application.DoEvents();
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic2;
    }
    و یا :
     private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic1;
    pictureBox1.Refresh();
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    pictureBox1.BackgroundImage = btn.Properties.Resources.pic2;
    }
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    منظور از کد زیر چی هست؟


    pictureBox1.Refresh();[


    و این کد:


    Application.DoEvents();


    با تشکر

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    منظور از کد زیر چی هست؟


    pictureBox1.Refresh();[
    و این کد:


    Application.DoEvents();
    با تشکر
    با ایجاد یک وقفه ی کوچیک به پیکچرباکس این فرصت رو میده که به ظاهر خودش برسه.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •