نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در خروج از برنامه

  1. #1

    Tick اشکال در خروج از برنامه

    گاهی وقتا که در حالت Debug (در Visual Studio)هستم و برنامه در حال خروج این Error رو میده

    Collection was modified; enumeration operation may not execute.

    به دستور Application.Exit گیر میکنه.
    مشکل مربوط به کجاست؟ (مربوط به حالت Debug ؟)
    در حالت Release هم ممکنه پیداش بشه؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  2. #2
    ظاهرا برنامه شما یک مشکل منطقی دارد. بهتره با دقت بیشتری اون رو بررسی کنید و یا اینکه سورس کدتون رو آپلود کنید.
    این رو هم ببینید :
    http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    sinpin جان
    این لینکا بیشترشون مشکل اینو داشتند که یا Enum و یا Collection رو تغییر می دادند و یا مثلا چند تا Connection داشتند. ولی من این ها رو ندارم.
    و چرا فقط گاهی وقتا این خطا میاد؟ (حتی زمانی که کد رو تغییر نمی‌دم و چند بار اجرا میگیرم)
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    و چرا فقط گاهی وقتا این خطا میاد؟ (حتی زمانی که کد رو تغییر نمی‌دم و چند بار اجرا میگیرم)
    من هم به همین دلیل میگم که ممکنه یک ایراد منطقی وجود داشته باشه و معمولا کشف همچین مشکلاتی نیز - بسته به حجم برنامه - چندان ساده نیست.
    برنامه رو جهت اطمینان روی یک سیستم دیگه تست کنید...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    من متوجه نشدم مشکلم کجا بود ولی با استفاده از کد زیر برای خروج حل شد.
    برای زمانی که میخواهم از برنامه خارج شوم از کد زیر استفاده می‌کنم

    System.Environment.Exit(System.Environment.ExitCod e);
    Application.ExitThread();
    Application.Exit();

    حالا زمانی که از برنامه خارج می‌شوم اون خطای مبهم رو نمیده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •