نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191

    استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php

    سلام
    آیا ما می توانیم از متغیر جاوا اسکریپت در php استفاده کنیم؟ اگه می توانیم ،چگونه ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نه !
    بطور مستقیم نمی تونید

  3. #3
    php زبان سمت سرور هست و روی سرور اجرا میشه ولی جاوااسکریپت روی کلاینت اجرا میشه. دو چیز کاملا متفاوت و مجزای از همدیگه هستند.
    کارتون رو بهتر بگید شاید بتونیم کمکی کنیم

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440
    سلام .
    یکی از راههای ارتباط بین این دوزبان استفاده از کوکی ها ست .
    می توانید متغیرهای JavaScript را با مقادیرشان در کوکی نوشته و با استفاده از $_Cookie آنرا بخوانید .

    فکر می کنم قبلاً هم راجبش بحث شده .
    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار webnevis
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    /htdocs/webnevis
    پست
    60

    نقل قول: استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php

    بهترين راه همينه كه دوست عزيز گفتند.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505

    نقل قول: استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php

    و گاهي ajax هم بكار مياد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php

    سلام
    اگر امکان داره دقيقاً بگيد که چه کاری ميخواهيد انجام دهيد !!
    چون من قبلاً همچين کاری رو انجام دادم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •