نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آپلود عکس و فایل در فولدر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    آپلود عکس و فایل در فولدر

    سلام من می خوام عکس و فایل هایی رو که کاربر آپلود میکنه داخل یه فولدر باشه بانام کاربری همون کاربر
    پس احتیاج به یه برنامه دارم که یک فولدر رو اگه وجود نداشت بسازه و عکس و فایلو توش بریزه و اگه هم وجود داشت عکس و فایل رو داخلش قرار بده .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    با خود php می تونی فولدر بسازی (mkdir)
    مشکلت کجاست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339
    مشکل من اینه که فایل هایی که از هر کاربر دریافت میشه باید تو فولدر خودش باشه و در ضمن یه توضیح هم در مورد mkdir برام بدی متشکر می شم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    دوست عزیز اگه یه نگاه به php manual بندازی به زبون بسیار ساده و با مثال کلی توضیح داده. help پی اچ پی یک از بهترین ها توی دنیای نرم افزاره که من تا حالا دیدم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339
    حالا یه لطف نمیشه بکنید و مارو راهنمایی کنید و یه مثال بزارید

  6. #6
      <?php
    mkdir("/path/to/my/dir", 0700);
    ?>

    یکم زیادی سادست . شما دوتا آرگمان به این تابع می دی ، یکی همون Directory هست که باید ساخته بشه ، یکی CHMode که سطح دسترسی هست .


    <?php
    rmdir($dir);
    ?>

    اینم یه آرگمان فقط می گیره ، واسه حذف directory مورد استفاده قرار می گیره .


    اما یه سوال ؟ پیدا کردن اینا واسه من کمتر 20 ثانیه طول کشید . چقدر طول کشید تا شما به جوابتون برسید ؟

  7. #7
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •