نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در Edit و delete در دیتابیس ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    مشکل در Edit و delete در دیتابیس ASP.NET

    سلام
    من این اسکریپت رو نوشتم ولی دائما خطا میده و نه ادیت می کنه نه دلیت
    کسی ببینه می فهم مشکل از کجاس
    پروژه رو ضمیمه کردم
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611
    با سلام خدمت شما

    اولا بهتره connectionstring رو این طوری استفاده کنی :


    addr = Server.MapPath("")
    conn_str = "provider = microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & addr & "\db\[database name].mdb"
    conn1.connectionstring = conn_str



    دوما error رو بنویس تا انشاالله کمکتون کنیم.

    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311
    نه مشکل از کانکشن دیتابیس نیست چون اطلاعات رو درست واکشی می کنه و پرمیشن مجاز رو هم دار ولی موقع به روز رسانی مشکل می گیره

    Specified cast is not valid.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.

    Source Error:

    Line 49:
    Line 50: Private Sub DataGrid1_UpdateCommand(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs ) Handles DataGrid1.UpdateCommand
    Line 51: Dim Textname As TextBox = CType(e.Item.Cells(3).Controls(0), TextBox)
    Line 52: Dim newname = Textname.Text
    Line 53: Dim reckey As Integer

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611
    با سلام خدمت شما

    پست اولی من که یه connectionstring بود برای اینکه کارت اصولی تر باشه نه اینکه مشکلت حل بشه .
    چون اصلا جالب نیست که توی connectionstring نام داریو و شاخه های up پروژه رو بنویسی !
    اول آدرس پروژه رو انتخاب پیدا کن بعد دسترسی به DB .

    یا علی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611
    و برای مشکلی هم که داری :

    شما میخواهید در درون یه object یه کنترلی رو پیدا کنید و تبدیل کنید به textbox

    بهتره از دستور findcontrol استفاده کنید مثلا :


    ctype([کنترل اصلی].Items.item(شماره ایتم).FindControl("control_id"), نوعی که باید تغییر کند)


    اگه حل نشد :

    باید به یک نکته توجه کرد که آیا میشود هر نوعی به نوعی دیگر تبدیل شود؟!!!

    من تا به حال با این موضوع مشکلی نداشتم.انشاالله شما هم مشکلی نداشته باشید.

    یا علی

تاپیک های مشابه

  1. FormView من دکمه های edit,delete,new نداره
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 14:59 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 14:53 عصر
  3. دیتا گید با قابلیت add و edit و delete
    نوشته شده توسط naserikarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 09:41 صبح
  4. Delete Or Edit Records in Access
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 08:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •