صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 96 از 96

نام تاپیک: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    199

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام
    برای توسعه سریعتر و بهتر برای رسیدن به یک کنترل مناسب جهت استفاده در برنامه ها لطفا آخرین مثال را توسعه دهید
    من می خواستم از این کنترل استفاده کنم و در هنگامی که فوکوس روی آن قرار می گیرد رنگ زمینه Texbox تغییر کنه ولی این اتفاق نمی افته یعنی وقتی من در ایونت Enter می خوام رنگ زمینه را عوض کنه عمل نمی کنه .
    آخرین ویرایش به وسیله Masoome_das : پنج شنبه 07 مرداد 1389 در 19:31 عصر

  2. #82

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    من این تابع را نوشتم:
            //convert a number in to money format.
    public static string numberToMoney(string input)
    {
    input = moneyToNumber(input);
    string outputT = "";
    string output = "";
    int j=0;
    for(int i = input.Length-1;i>=0;i--)
    {
    outputT += input[i];
    if (j % 3 == 2 && j < input.Length - 1)
    {
    outputT += ",";
    }
    j++;
    }
    for(int i=outputT.Length-1;i>=0;i--)
    {
    output += outputT[i];
    }
    return output;
    }

    //convert a money format to number
    public static string moneyToNumber(string input)
    {
    string output = "";
    for (int i = 0; i < input.Length; i++)
    {
    if (input[i] != ',')
    output += input[i];
    }
    return output;
    }

  3. #83
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    17

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafah110 مشاهده تاپیک
    من این تابع را نوشتم:
            //convert a number in to money format.
    public static string numberToMoney(string input)
    {
    input = moneyToNumber(input);
    string outputT = "";
    string output = "";
    int j=0;
    for(int i = input.Length-1;i>=0;i--)
    {
    outputT += input[i];
    if (j % 3 == 2 && j < input.Length - 1)
    {
    outputT += ",";
    }
    j++;
    }
    for(int i=outputT.Length-1;i>=0;i--)
    {
    output += outputT[i];
    }
    return output;
    }

    //convert a money format to number
    public static string moneyToNumber(string input)
    {
    string output = "";
    for (int i = 0; i < input.Length; i++)
    {
    if (input[i] != ',')
    output += input[i];
    }
    return output;
    }
    آقا من با این برنامه شما خیلی حال کردم
    ازش دوتا سوال دارم
    یکی اینکه اون قسمت J%3 == 2 رو برام یک توضیح میدی ؟
    دوم اینکه اگه بخوایم با یک فاصله کنار عدد بنویسه "ریال" و تو تابع بعدی که می خواد اونو به عدد معمولی تبدیل کنه بتونه اونو حذف کنه، کد رو به نظرت چجوری تغییر بدیم بهتره؟

    با تشکر

  4. #84
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    17

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط HOJAT1 مشاهده تاپیک
    اینم بد نیست منتها نتونستم به تابع تبدیلش کنم.ممنون میشم اینم ارتقا به تابع بدید
      
    if

    (!(string.IsNullOrEmpty(this.G_JAV_MB.Text)))

    {


    String S = T_PRICE.Text.Replace(",", "");

    T_PRICE.Text = (
    Convert.ToInt64(S)).ToString("#,#");

    T_PRICE.SelectionStart = T_PRICE.Text.Length;

    T_PRICE.Focus();

    }

    من فکر میکنم برنامه شما یک مشکلی که داره اینه که با اعداد اعشاری میونه ای نداره، درسته؟

  5. #85
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    پولادشهر
    سن
    35
    پست
    27

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    حال اگر بخواهیم متن تکستباکسی که سه رقم سه رقم جدا شده رو بدون سپراتورها در دیتابیس ذخیره کنیم (نوع فیلد در دیتابیس bigint) چکار باید بکنم؟
    من این کار رو با کد زیر انجام دادم اما نمیشه

    textbox1.text.trim(',')

  6. #86
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #87

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    یه سری تغییرات تو این تابع دادم که میزارمشون!
    //convert a number in to money format.
    public static string numberToMoney(string input, bool rightToLeft = true)
    {
    input = moneyToNumber(input);
    double inp_int = Convert.ToDouble(input);
    bool containDot = false;
    if (inp_int < 0)
    {
    input = input.Remove(0, 1);
    }
    string[] s = { "", "" };
    if (input.Contains('.'))
    {
    s = input.Split('.');
    input = s[0];
    containDot = true;
    }
    string outputT = "";
    string output = "";
    int j = 0;
    for (int i = input.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    outputT += input[i];
    if (j % 3 == 2 && j < input.Length - 1)
    {
    outputT += ",";
    }
    j++;
    }
    for (int i = outputT.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    output += outputT[i];
    }
    if (containDot)
    output += "." + s[1];
    if (inp_int < 0)
    {
    if (rightToLeft)
    output = output.Insert(output.Length, "-");
    else
    output = output.Insert(0, "-");
    }
    return output;
    }

    //convert a money format to number
    public static string moneyToNumber(string input)
    {
    if (input == "")
    input = "0";
    string output = "";
    for (int i = 0; i < input.Length; i++)
    {
    if (input[i] != ',')
    output += input[i];
    if (input[i] == ' ')
    break;
    }
    return output;
    }

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام

    اما یه مشکل اساسی دیگه ای هم داره!

    آنتی ویروس من اونو ویروس میشناسه! یا سیستمتون ویروسی هست یا خودتون ویروس نوشتید. شاید نه باید !
    اما جسارتم رو ببخشید . بعد از دانلود موقع اجرا حذف شد . احتمالا موقع نصب هم همین بلا سرش میاد.

  9. #89
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    ازتوابع Mid و Len استفاده کن.(آسون ترین راه!!)

  10. #90
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    سن
    42
    پست
    92

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

     decimal a = Convert.ToDecimal (x);
    price = a.ToString("#,##0");

    مقدار X عدد شما به صورت String میباشد . به همین سادگی

  11. #91

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام دوستان
    در اولین پست کدی قرار داده شد ، ولی نمیتونم اجرا کنم
     if (char.IsLetter(e.KeyChar))
    e.Handled = true;

    زیر KeyChar خط کشیده .
    چکار باید کرد ؟

  12. #92
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    48

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    این کد رو درون text changed بنویس واقعا عالی کار میکنه



    private void txt1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    decimal Number;
    if (decimal.TryParse(txt1.Text, out Number))
    {
    txt1.Text = string.Format("{0:N0}", Number);
    txt1.SelectionStart = txt1.Text.Length;
    }

    }



  13. #93
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    48

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    دوست عزیز این کد رو باید تو رویداد key press بنویسی

  14. #94
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    48

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط sab2020 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    در اولین پست کدی قرار داده شد ، ولی نمیتونم اجرا کنم
     if (char.IsLetter(e.KeyChar))
    e.Handled = true;

    زیر KeyChar خط کشیده .
    چکار باید کرد ؟
    دوست عزیز این کد رو باید تو رویداد key press بنویسی

  15. #95

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط rezakhafan4u مشاهده تاپیک
    آقا من با این برنامه شما خیلی حال کردم
    ازش دوتا سوال دارم
    یکی اینکه اون قسمت J%3 == 2 رو برام یک توضیح میدی ؟
    دوم اینکه اگه بخوایم با یک فاصله کنار عدد بنویسه "ریال" و تو تابع بعدی که می خواد اونو به عدد معمولی تبدیل کنه بتونه اونو حذف کنه، کد رو به نظرت چجوری تغییر بدیم بهتره؟

    با تشکر
    اولا خیلی معذرت که اینقدر دیر جواب دادم
    خب قراره ۳ تا ۳ تا جدا کنیم j%3 هم باقیمانده J بر ۳ رو بهمون میده ... اونجاهایی که باقیمانده صفر هستن پس یک کاما میزاریم.
    خب برای حذف ریال هم از دستور replace استفاده کن. این شکلی:


    input.replace(" ریال", "");

  16. #96

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام یه سوال دارم
    چطوری میتونم که نوعیت پولی رو زمانی که تو تکس باکس نوشتم و ارقام ذخیره شد تو دتابس نوعیت پولی مشخص بشه مثلا من از چند تا نوعیت پولی استفاده میکنم مثلا دلار ؛ تومان ؛ یورو ؛ و افعانی . حالا میخوام وقتی ارقامم رو وارد کردم وقتی ذخیره میشه داخل دتابس نوعیت پولی هم ذخیره بشه مثلا من وارد میکنم تو حساب دلاری خودم 89000 هشتادو نه هزار دالار این تو دتابس اینجوری بیاد $89,000 علامت دلار هم آخرش بیاد و تو محاسبات هم این علامت محاسبات رو بهم نزنه .
    تشکر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. textbox توسعه یافته
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 22:34 عصر
  2. محدود کردن textbox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 06:48 صبح
  3. نمایش فیلد های بانک داده در textbox
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 23:07 عصر
  4. اعتبار سنجی textbox و رفتن به فرم دیگر
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 17:25 عصر
  5. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •