نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دسترسی به آیتم های RadioButtonList های مختلف

  1. #1

    دسترسی به آیتم های RadioButtonList های مختلف

    من تا حالا با RadioButtonList کار نکردم (البته سعی کردم ولی نتونستم) من می خواهم دو RadioButtonList بر روی فرم داشته باشم که هر کدام از این ها دارای 4 آیتم هستند که وقتی هر آیتم را انتخاب می کنم یک عدد خاص را وارد TextBox1 کند مثلا اگه چهار را از RadioButtonList1 انتخاب کردم عدد چهار را وارد کند و برای RadioButtonList2 نیز به همین ترتیب مثلا اگه آیتم سوم را انتخاب کردم عدد سه را وارد Textbox2 کند میشه کمکم کنید (مانند شکل زیر)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611
    با سلام

    بهتره مشکلتون رو بگید ! تا حلش کنیم

    و اینکه

    اگه مخواهی آزمون 4 گزینه ایی طراحی کنی من پیشنهاد میکنم که از gridview استفاده کنی.

    برای راهنمایی بیشتر به امضای من نگاه کن یه لینک هست برای دانلود سورس یه سایت
    آزمون 4 گزینه هم داره - دانلود کن

    می تونه خیلی بهتون کمک کنه

    یا علی

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام
    شما میخوای مقدار دهی سمت سرور انجام بشه یا کلاینت؟

    موفق باشید
    من یک چیزی شبیه آزمون چهار گزینه ای می خواهم که کاربر بتونه در اون شرکت کنه

  5. #5
    کاربر جدید آواتار meysam_12001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    29
    RadioButtonList1 رو مقدار AutoPostBackش رو True کن بعدش این کد رو بنویس :


    ProtectedSub RadioButtonList1_SelectedIndexChanged(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles RadioButtonList1.SelectedIndexChanged
    TextBox1.Text = RadioButtonList1.SelectedItem.Text
    EndSub

  6. #6
    میشه بگیند چطوری میتونم تعداد radiobuttonlist های خالی را پیدا کنم (منظورم radiolistbutton های است که پر نشده اند)

  7. #7
    من می خواهیم یک نظر سنجی (استاید هر گروه از یکدیگر ) درست کنم برای این کار احتیاج دارم که تعداد رادیو باتن لیست های خالی، شمرده شوند تا بتوانم نمره هر استاد را بدست بیاورم حالا میشه بگیند چطوری این کار ار انجام بدم

  8. #8
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    من می خواهیم یک نظر سنجی (استاید هر گروه از یکدیگر ) درست کنم برای این کار احتیاج دارم که تعداد رادیو باتن لیست های خالی، شمرده شوند تا بتوانم نمره هر استاد را بدست بیاورم حالا میشه بگیند چطوری این کار ار انجام بدم
    منظور شما اینه که امکان داره توی یکی از 4 گزینه ها هیچ موردی انتخاب نشه؟

    موفق باشید

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    منظور شما اینه که امکان داره توی یکی از 4 گزینه ها هیچ موردی انتخاب نشه؟

    موفق باشید
    کاملا درسته
    البته دو تا پست بالاتر اینا گفته بودم

  10. #10
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام
    شما میتونی با کنترل خطای try و catch این کارو انجام بدی و یا از خاصیت item این کنترل استفاده کنی.


    try
    TextBox1.Text = RadioButtonList1.SelectedItem.Text
    catch
    انتخاب نشده
    end try


    یا



    TextBox1.Text =RadioButtonList1.Items(0).Selected


    که تو این کد به جای صفر شماره index آیتم مورد نظرت رو میزاری که بررسی بشه انتخاب شده یا نه

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. radiobuttonlist
    نوشته شده توسط Ali2200 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 17:22 عصر
  2. خواندن مقدار انتخابی از radiobuttonlist
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •