نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال پارامتر از vbبه کریستال 9

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    ارسال پارامتر از vbبه کریستال 9

    سلام
    من میخواهم یک پارامتر به کریستال 9 ارسال کنم(t11 در کریستال ریپورت تعریف شده)
    از کد زیر استفاده کردم ولی چیزی رو ارسال نمیکنه.
    اساتید محترم اگه اشکال این کد رو میدونند لطفا راهنمایی کنند
    با تشکر
    Dim x As New CRAXDRT.Application
    Dim y As CRAXDRT.Report
    .
    .
    .
    y.ParameterFields(0) = "t11;'ali';True"

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    129
    سلام

    من که از این تاپیک تونستم مشکلم رو حل کنم شما هم یه نگاهی روش بندازید
    https://barnamenevis.org/showth...85%D8%AA%D8%B1

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301
    تشکر دوست عزیز
    این تاپیک رو قبلا دیده بودم ولی مشکلم رو حل نکرد
    اگه یک سورس برای کریستال 9 دارید لطفا اینجا قرار بدین که کارم گیره

  4. #4
    سلام
    این رو بنویس

    y.ParameterFields(1).SetNthDefaultValue 1, "this is a test"



    اینطوری مقدار پیش فرض رو تغییر می ده

    البته فکر کنم با y.sections(3).reportobject(....) هم بتونی
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    سلام
    نمیدونم اینو دیدین یا نه ؟
    اگرم دیدن شرمنده که دوباره براتون گذاشتم.

    Public Report As New Report6

    Dim rdr As Odbc.OdbcDataReader
    Dim zoom As Integer = 71
    Dim Page As Integer
    Dim GoToPage As Integer
    Private CheckedDates As Boolean = False
    Dim ds As New DataSet
    Public Cn As New Global
    Private city, sdate, Edate, id As String

    Private Sub SetParameters()
    Cn.GetReports()
    Report.SetParameterValue("Tarikh", DateNow.ToString.Trim)
    Report.SetParameterValue("[St_Date]", Me.txtSal.Text.Trim)
    Report.SetParameterValue("Desc", Desc.Trim)
    End Sub

    Private Sub frmR1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    'CenterForm(Me)

    Report = New Report6
    Dim s As String = getdate()
    Dim str() As String = s.Split("/")
    BYear = str(0)
    Bmounth = str(1)
    Bday = str(2)
    Me.cmdReport.Connection = Cn.Connection
    Me.tlbtnBozorg.Enabled = False
    Me.tlbtnDefault.Enabled = False
    Me.tlbtnExport.Enabled = False
    Me.tlbtnFirst.Enabled = False
    Me.tlbtnGoto.Enabled = False
    Me.tlbtnKochak.Enabled = False
    Me.tlbtnLast.Enabled = False
    Me.tlbtnNext.Enabled = False
    Me.tlbtnPreviuse.Enabled = False
    Me.tlbtnPrint.Enabled = False
    Me.tlbtnSearch.Enabled = False
    Me.txtSearch.Text = ""
    Me.txtPage1.Text = ""
    Me.txtPage2.Text = ""
    Me.txtGoToPage.Text = ""
    Me.txtSal.Text = BYear.Trim
    Me.ProgressBar1.Visible = False
    End Sub

    Private Sub tlbrForm_ButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ToolBarButtonClickEventArgs) Handles tlbrForm.ButtonClick
    Select Case Me.tlbrForm.Buttons.IndexOf(e.Button)

    Case 0 'خـــروج
    Me.Close()
    Case 2 'صفحه اول گزارش
    Me.CR.ShowFirstPage()
    Me.txtPage1.Text = Me.CR.GetCurrentPageNumber.ToString
    Case 3 'صفحه قبلی گزارش
    Me.CR.ShowPreviousPage()
    Me.txtPage1.Text = Me.CR.GetCurrentPageNumber.ToString
    Case 4 'صفحه بعدی گزارش
    Me.CR.ShowNextPage()
    Me.txtPage1.Text = Me.CR.GetCurrentPageNumber.ToString
    Case 5 'صفحه آخر گزارش
    Me.CR.ShowLastPage()
    Me.txtPage1.Text = Me.CR.GetCurrentPageNumber.ToString
    Case 7 'جستجوی متن در گزارش
    Me.pnlSearch.Location = Me.pnlGoToPage.Location
    Me.pnlSearch.Visible = True
    Me.txtSearch.Select()
    Me.txtSearch.Focus()
    Case 8 'مشاهده گزارش

    Me.Label1.Select()
    Me.Label1.Focus()
    If Me.txtSal.Text.Trim = "" Then
    msgOkOnly("لطفـا سال موردنظر را وارد نـماییـد", 2, "توجــه")
    Me.txtSal.Select()
    Me.txtSal.Focus()
    Exit Sub
    End If
    Me.ProgressBar1.Visible = True
    Me.ProgressBar1.Value = 10
    Me.ProgressBar1.Value = 20
    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    Me.txtPage1.Text = ""
    Me.txtPage2.Text = ""
    Me.ProgressBar1.Value = 25
    Report = New Report6
    Me.ProgressBar1.Value = 30
    SetParameters()
    Me.ProgressBar1.Value = 50
    Try
    Me.CR.ReportSource = Report
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.ToString)
    End Try

    Me.ProgressBar1.Value = 75
    Application.DoEvents()
    If Report.IsLoaded = True Then
    Me.CR.ShowLastPage()
    Me.ProgressBar1.Value = 80
    Page = Me.CR.GetCurrentPageNumber
    Me.ProgressBar1.Value = 85
    Me.CR.ShowFirstPage()
    Me.ProgressBar1.Value = 90
    End If
    Me.CR.Zoom(71)
    Me.ProgressBar1.Value = 95
    Me.tlbtnBozorg.Enabled = True
    Me.tlbtnDefault.Enabled = True
    Me.tlbtnExport.Enabled = True
    Me.tlbtnFirst.Enabled = True
    Me.tlbtnGoto.Enabled = True
    Me.tlbtnKochak.Enabled = True
    Me.tlbtnLast.Enabled = True
    Me.tlbtnNext.Enabled = True
    Me.tlbtnPreviuse.Enabled = True
    Me.tlbtnPrint.Enabled = True
    Me.tlbtnSearch.Enabled = True
    Me.txtPage1.Text = Me.CR.GetCurrentPageNumber.ToString
    Me.txtPage2.Text = Page.ToString.Trim
    Application.DoEvents()
    Me.ProgressBar1.Value = 100
    Me.ProgressBar1.Visible = False
    Me.ProgressBar1.Value = 0
    Me.Cursor = Cursors.Default
    Case 9 'چاپ گزارش
    Me.CR.PrintReport()

    Case 10 'رفتن به صفحه
    Me.pnlGoToPage.Visible = True
    Me.txtGoToPage.Select()
    Me.txtGoToPage.Focus()

    Case 11 'ذخیره گزارش در فایل
    Report.ExportOptions.ExportFormatType = CrystalDecisions.[Shared].ExportFormatType.Excel
    Report.ExportOptions.ExportDestinationType = CrystalDecisions.[Shared].ExportDestinationType.DiskFile
    ' Me.CR.ExportReport()
    Case 13 'بزرگنمایی
    zoom = zoom + 20
    If zoom <= 400 Then
    Me.tlbtnBozorg.Enabled = True
    Me.tlbtnKochak.Enabled = True
    Me.CR.Zoom(zoom)
    Else
    Me.tlbtnBozorg.Enabled = False
    End If
    Case 14 'کوچگنمایی
    zoom = zoom - 20
    If zoom >= 20 Then
    Me.tlbtnKochak.Enabled = True
    Me.tlbtnBozorg.Enabled = True
    Me.CR.Zoom(zoom)
    Else
    Me.tlbtnKochak.Enabled = False
    End If
    Case 15 'عادی
    zoom = 71
    Me.CR.Zoom(71)
    End Select
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    این رو بنویس

    y.ParameterFields(1).SetNthDefaultValue 1, "this is a test"

    اینطوری مقدار پیش فرض رو تغییر می ده

    البته فکر کنم با y.sections(3).reportobject(....) هم بتونی
    سلام
    دوست عزیز در فرمول بالا اون وقت t11 (تکست تعریف شده در کریستال)رو بایستی کجا قرار داد؟

  7. #7

  8. #8

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    دوست عزیز خود کریستال امکان استفاده از فیلدهای پارامتری رو داره البته اگه بخای بصورت دستی وارد کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •