نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اجرای برنامه C در لینوکس

  1. #1

    اجرای برنامه C در لینوکس

    سلام

    چطور میتونم برنامه نوشته شده در C رو در سیستم عامل Linux اجرا کنم ؟
    یا در صورت لزوم لطفا بفرمایید از چه IDE باید استفاده کنم .

    متشکرم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452
    سلام
    میتونی از gcc یا g++ استفاده کنی

  3. #3
    کافی بود؟!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259
    سلام.

    مهمترین IDE در لینوکس یک چیزی شبیه Notepad هستش :)

    می‌تونی از Kdevelop استفاده کنی...

    اما در کل ابزار قدرتمند خیلی زیاد هست اما فکر نمی‌کنم هیچ کدوم شبیه ویژوال استدیو همه چیز رو یک جا جمع کرده باشه و استفاده ازش به سادگی ویژوال استدیو باشه.

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    Ecllipse
    COde::Blocks و ... چیزهای دیگه میتونن IDE های خوبی باشن

  6. #6
    کد:
    #include <iostream.h>

    int main(int argc, char** argv)
    {
    cout << "HELLO WORLD!" << endl;
    return 0;
    }

    دستور:
    g++ -c -o HelloWorld.o HelloWorld.cpp

    http://gcc.gnu.org/ml/gcc-help/2002-01/msg00080.html
    http://users.actcom.co.il/~choo/lupg...c-on-unix.html

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183
    میتونی برای IDE از vi , nano , vim , emacs استفاده کنی .
    برای اجرای برنامه نوشته شده به زبان C هم از gcc استفاده کن :
    gcc test1.c -o test1
    در اینجا سورس برنامه test1.c هست که آرگومان o- برای تعیین خروجی هست .
    پس فایل خروجی شما test1 خواهد بود .
    حالا وارد Terminal لینوکس میشین و وارد مسیر مربوطه میشین و میزنین :
    test1/.

    برنامه شما اجرا میشه :)

  8. #8

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    برنامه به زبان C در سیستم عامل Linux (در محیط vi) نوشته سپس با دستو ر cc کامپایل و اجرا کردم
    وقتی که در unix همون برنامه رو اجرا می کنم پیغام killed میده و برنامه اجرا نمی شه به نظر شما علت چیه؟

  9. #9

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    سورسش رو بزارید ببینیم .
    Code::blocks و در gnome برنامه gedit برای IDE از همه بهتره .

  10. #10

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    سورس ساده ایی مثلا یک برنامه ساده c که دوپیغام خروجی داره

  11. #11

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    با یه دیباگر دیباگش کنید.

  12. #12

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    می تونی کاملتر راهنمایی کنی . متشکرم

  13. #13

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    با یه دیباگر مثله gdb خط به خط برو جلو اونجایی که مشکل داره دیباگر error میده میگه مشکل چیه.

  14. #14

    نقل قول:نحوه کامپایل کردن برنامه c در linux

    سلام ، پروژه ای در مورد نحوه کامپایل کردن برنامه های c در linux به من داده شده که به صورت جامع باید تحقیق کنم اما مطالب خوبی پیدا نکردم، اگر لطف کنید به من کمک کنید ممنون میشم . (یک هفته بیشتر وقت ندارم).

  15. #15

    نقل قول: اجرای برنامه C در لینوکس

    [LTR_INLINE]
    سلام . من یک برنامه نو شتم که اسم 10 دانشجو را می گیرد و باید آنها را به روش جبابی مرتب کند و به صورت دو دویی جستجو کند . ولی دو تا مشکل دارم .لطفا راه حلش را به من بگویید.(برای امروز) متشکرم
    2 دوتا eror ها اینها هستند


    13, 29 ):Ambiguous opeators need parentheses
    (14,28 :could not find a match for 'istream' ::getline (char ( * ) [21], int, char)
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <string.h>
    void bubble(char [][21],int);
    int bsearch(char[][21],char[],int);
    int main ()
    {
    const int n=5;
    int i;
    char name [21],arr [n][21];
    for (i=0 ; i<n ; i++){
    cout << " enter name " <<i+1;
    cin.getline( arr , i,'\n') ;
    }
    bubble(arr,n);
    cout <<"\n enter one number for search" ;
    cin.get(name,21);
    if (bsearch (arr , name ,n )== -1)
    cout<< "\n name "<<""<<" not exist in tabel",name ;
    else
    cout<< "\n name "<<""<<" exist in tabel",name ;
    getch();
    return 0 ;
    }
    //*****************
    void bubble(char arr[5][21],int n)
    {
    int i ,j ;
    char temp [21];
    for (i = n-1 ; i > 0 ; i--)
    for (j=0 ; j<i ; j++)
    if(strcmp(arr[j],arr[j+1])>0){
    strcpy(temp ,arr[j]);
    strcpy(arr[j],arr[j+1]);
    strcpy(arr[j+1],temp);
    }
    }
    //..................
    int bsearch (char arr[5][21],char name[21],int n)
    {
    int mid,low=0,high=n-1;
    while (low <=high){
    mid =(low+high)/2;
    if (strcmp(name,arr[mid])<0)
    high =mid -1 ;
    else if (strcmp(name,arr[mid])>0)
    low=mid+1 ;
    else return mid ;
    }
    return -1;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •