نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: current record,field

  1. #1

    Post current record,field

    سلام
    چطوری رکوردی که الان توش هستم رو توی یه textbox یا label یا متغیر قراربدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    منم همین سوال را داشتم
    مثل اینکه تازه این تاپیک رو زدید
    چطور میشه نتیجه یک query را داخل یک متغیر قرار داد.
    اینم Qurey

    select user_code from Usertable where user_name ='" + user_name + "' and user_pass ='" + user_pass + "'"



    جستجو کردم vb.net بود که تو متاسفانه سی شارپ s = cmd.ExecuteScalarجواب نداد.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط alinaghiha مشاهده تاپیک
    منم همین سوال را داشتم
    مثل اینکه تازه این تاپیک رو زدید
    چطور میشه نتیجه یک query را داخل یک متغیر قرار داد.
    اینم Qurey

    select user_code from Usertable where user_name ='" + user_name + "' and user_pass ='" + user_pass + "'"



    جستجو کردم vb.net بود که تو متاسفانه سی شارپ s = cmd.ExecuteScalarجواب نداد.
    صرف نظر صحیح بودن نحوه کوئری نویسیتون، چرا جواب نداد؟

    شاید یه راه درستش این باشه که یک proc بنویسید و اطلاعات مربوطه را بهش پاس بدین و در صورت وجود کاربری با مشخصات ارسالی، نام و اطلاعات دیگه ای که می خواین را از پروسیجر return کنین..

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    کوئری جواب می ده اما تو SQL
    من میخوام نتیجه این کوئری در زبان سی شارپ را داخل یک متغیر بریزم
    variable=query result

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    data reader

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int waycode=1111;
    string carcode;
    string strsql;
    SqlDataReader oDataReader = null;
    SqlConnection oConnection = newSqlConnection("Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=True;Initial Catalog=database name;Data Source=.");
    SqlCommand oCommand = newSqlCommand();
    oConnection.Open();
    oCommand.Connection = oConnection;
    oCommand.CommandTimeout = 60;
    oCommand.CommandType = CommandType.Text;
    oCommand.CommandText = "select carcode from way where waycode="+waycode;
    oDataReader = oCommand.ExecuteReader();
    while (oDataReader.Read())
    {
    if (oDataReader.HasRows)
    {
    carcode = oDataReader["carcode"].ToString();
    }

    }
    oConnection.Close();
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    ممنون

    در نهایت جواب سوال من و شاید سوال آقا میثم شد این کد
    با تشکر از این شناسه بدون علامت

    int code=0;
    try
    {
    string sqlStatement = "select * from Usertable where user_name ='" + user_name + "' and user_pass ='" + user_pass + "'";
    cm.CommandText = sqlStatement;
    cm.Connection = con;
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();

    SqlDataReader sdr = null;
    sdr = cm.ExecuteReader();
    sdr.Read();
    if (sdr.HasRows)
    code=
    Convert.ToInt32(sdr["user_code"]);
    else
    {
    MessageBox.Show("شما مجوز ورود ندارید لطفا در ورد نام و رمز کاربری دقت کنید", "خطای ورود اطلاعات", MessageBoxButtons.OK);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    چرا جواب نداد؟

    این سوال در جواب نقل قول زیر بود، نه اینکه کوئریتون اشتباهه چون من اونو تست نکردم

    نقل قول نوشته شده توسط alinaghiha مشاهده تاپیک
    که تو متاسفانه سی شارپ جواب نداد.


    *****************************

    شاید یه راه درستش این باشه که یک proc بنویسید و اطلاعات مربوطه را بهش پاس بدین و در صورت وجود کاربری با مشخصات ارسالی، نام و اطلاعات دیگه ای که می خواین را از پروسیجر return کنین..
    و این یکی هم در جواب نقل قول زیر بود

    [QUOTE]

    نقل قول نوشته شده توسط alinaghiha مشاهده تاپیک

    select user_code from Usertable where user_name ='" + user_name + "' and user_pass ='" + user_pass + "'"

    [/CODE]
    کلا سعی کنید از نوشتن این نوع کوئری های رشته ای تا جایی که می تونین در برنامه متون پرهیز کنید
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    ممنون از نظر لطفتون منم سعی می کنم این کار رو انجام بدم
    کدی که نوشتم دقیقا داخل یک تابع از کلاس قرار داشت
    بازهم ممنون از راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. The types of the parameter field and parameter field current values are not compatibl
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:39 صبح
  2. فرق packed record با record چیه؟
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 15:33 عصر
  3. current record
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 17:34 عصر
  4. فرق Template field با Command field در گریدویو
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 17:55 عصر
  5. 'You cannot add or change a record because a related record is required in table 'cla
    نوشته شده توسط hamidehsadat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •