نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: link button

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    237

    link button

    چه طور میشه کاری کرد که با کلیک بر روی یک link button صفحه مورد نظردر یک صفحه جداگانه باز شود

  2. #2
    به لیست "تاپیک های مشابه" در پایین همین صفحه نگاه کن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    237
    یه مشکل دیگه که هست اینه که من از این linkbutton در یک gridviewاستفاده کردم که در کد نویسی اصلا linkbutton را نمی شناسه که بخوام از این کد استفاده کنم
    linkbutton1.attributes.add("Onclick","javascript:w indow.open('harchi.aspx')"

  4. #4
    قبل از روال page_load این دستور رو اضافه کن ببین درست میشه ؟!



    Protected WithEvents LinkbuttonID As LinkButton




    بعد توی Page_Load دستور Attributes رو بهش اضافه کن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    237
    نه دوست عزیز جواب نداد
    ببین من یه gridview دارم که به حالت template چند تا کامپوننت در ان قرار دادم که از جمله یک link button حالا توی کدنویسی می خوام بگم که تا روی linkbutton کلیک کردم یه پنجره جدا باز بشه و در ضمن این پنچره منوبارو تول بار هم نداشته باشه یعنی با همون دستور window.open() تو رو خدا اگه کسی میدونه کمک کنه خیلی فوریه

  6. #6
    در روال RowDataBound کنترل GridView به Link Button ها ارجاع پیدا کن و Arrtibutes.Add رو اجرا کن.
    کدهای تاپیک "اعمال متداول با GridView" رو ببین و ازشون ایده بگیر.

    موفق باشید.

  7. #7
    اینکه پنجره جدید به چه شکل باز بشه و .... به ASP.NET ربطی نداره و مربوط به اسکریپ های صفحه (مثلا JavaScript ) میشه و شما باید با دستورات Client Side (همون JavaScript) این کار رو انجام بدین.

    (البته تولید این دستورات برای هر Link Button به عهده ASP.NET هست)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    237
    جناب راد لطف می کنید بیشتر توضیح بدین اگر امکان داره دستورش رو بنویسید
    ممنونم

  9. #9
    توضیح اضافه ای نیاز نیست. کمی هم خودتون زحمت بکشید.
    عرض کردم کدهای اعمال متداول با GridView رو ببینید...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    توضیح اضافه ای نیاز نیست. کمی هم خودتون زحمت بکشید.
    این جمله رو باید طلا گرفت و بزنیم بالا سر Forum.

    یا علی

تاپیک های مشابه

  1. link button در صفحه ی جدید
    نوشته شده توسط ameysams در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 11:46 صبح
  2. ساخت Link (تبدیل Label به Link)
    نوشته شده توسط AmirAmiri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 21:46 عصر
  3. رویداد Button.click برای button های ایجاد شده در زمان load
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:09 عصر
  4. استفاده ازlink button در datagraid
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 14:25 عصر
  5. LINK exe to exe
    نوشته شده توسط ramin_mash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 17:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •