نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور میشه دو تا Ado Query رو Master/Detail کرد

  1. #1

    چطور میشه دو تا Ado Query رو Master/Detail کرد

    سلام دوستان
    سال نو مبارک

    می خواستم بدونم چطور میشه دو تا Ado Query رو با هم Master/Detail کرد.
    فکر کنم با دستورات SQL بشه این کار رو کرد ولی نمی دونم چه دستوراتی رو باید از طریق دلفی روی بانکم اجرا کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    من در مواقع لزوم (مثلا جدول سربرگ و جدول جزئیات در فاکتور) با کدنویسی این کار رو انجام میدهم
    مثلا با تعریف فیلد کلیدی و کلید خارجی که معمولا در جدول Master (در این مثال جدول سربرگ) یک فیلد ID و در جدول Detail (در این مثال جزئیات فاکتور) یک فیلد مثلا با نام Main_ID تعریف میکنم و در زمان حذف یا اصلاح یک رکورد از جدول Master ، رکوردهای متناظر با اون رو در جدول Detail ، اصلاح یا حذف میکنم
    البته برای TTable یا ADOTable قضیه فرق میکنه که حتما میدونید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    هر AdoQuery یک خاصیت MasterSource دارد.
    کوذری ماستر خود را به یک دیتا سورس نسبت دهید و دیتاسوررس متناظر اون را به خاصیت MasterSourc=ce دیتایل. فیلدهای مشترک را نیز بعدا تعیین نمایید.

  4. #4
    کوذری ماستر خود را به یک دیتا سورس نسبت دهید و دیتاسوررس متناظر اون را به خاصیت MasterSourc=ce دیتایل. فیلدهای مشترک را نیز بعدا تعیین نمایید.
    چی؟ متوجه نشدم؛ یه خورده جامع توضیح بده!

  5. #5

    with adoquery1
    begin
    Close;
    SQL.Clear;
    SQL.Add('select * from master');
    Open;
    end;
    with adoquery2
    begin
    DataSource:=adoquery1;
    Close;
    SQL.Clear;
    SQL.Add('select * from detail where id=:id');
    Open;
    end;

    یادت نره فیلد id باید توی master و detail باشه

  6. #6
    DataSource:=adoquery1
    دلفی خطا میگیره : TDataSource, TAdoQuery دو نوع متفاوتن

  7. #7
    دلفی خطا میگیره : TDataSource, TAdoQuery دو نوع متفاوتن
    باید یک DataSource به AdoQuery1 متصل کنی، بعد در خصوصیت مربوطه در دیتاست دوم، مقدار DataSource را روی DataSource ایی که به AdoQuery1 متصل هست، قرار بدی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. Master/ Detail در سی شارپ ( چگونه )
    نوشته شده توسط LadyDelphi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 10:12 صبح
  2. مشکل در master و detail کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط azygole در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 12:50 عصر
  3. ساخت Xml با استفاده از بستر Master & Detail
    نوشته شده توسط Touska در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 16:55 عصر
  4. ایجاد Master/Detail
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 12:16 عصر
  5. Master/ Detail با استفاده از Query
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 02:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •