نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطا در اتصال با پایگاه داده

  1. #1

    خطا در اتصال با پایگاه داده

    در هنگام اتصال به پایگاه داده با چنین خطایی مواجه می شوم . wamp را دوباره نصب کردم فرقی نکرد .!!!!!! حتی فایلهای دیگر هم همینطور شده اند !!!
    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\wamp\www\le\INSERT_Q.PHP on line 11

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    عزیز جان یوزرنیم و پسوردت برای وصل شدن به دیتابیس اشتباهه.

    اگه دست به تنظیمات نزدی برای یوزرنیم از root استفاده کن و پسورد رو هم خالی بزار.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    عزیز جان یوزرنیم و پسوردت برای وصل شدن به دیتابیس اشتباهه.

    اگه دست به تنظیمات نزدی برای یوزرنیم از root استفاده کن و پسورد رو هم خالی بزار.
    عرض کنم خدمتتون که یوزرنیم و پسورد درست است . حتی root رو هم که می زنم باز هم همون خطا رو میده . چه با پسورد چه بدون پسورد !

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار enteraks13
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37
    یکی از دوستان من با wamp برنامه نوشته بود همه آندرلاین ها رو خط فاصله گذاشته بود و در mysql_connectجای پسورد و یوزنیم رو خالی گذاشته بود به هر حال کار با wamp درد سر داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    نقل قول نوشته شده توسط khoonsard مشاهده تاپیک
    عرض کنم خدمتتون که یوزرنیم و پسورد درست است . حتی root رو هم که می زنم باز هم همون خطا رو میده . چه با پسورد چه بدون پسورد !
    بهرحال این خطا خطای اشتباه بودن یوزرنیم و پسورده. حالا میتونی برای تست یه یوزر جدید بسازی و با اون کانکت بشی.


    نقل قول نوشته شده توسط enteraks13 مشاهده تاپیک
    یکی از دوستان من با wamp برنامه نوشته بود همه آندرلاین ها رو خط فاصله گذاشته بود و در mysql_connectجای پسورد و یوزنیم رو خالی گذاشته بود به هر حال کار با wamp درد سر داره
    کار با wamp چرا ربطی به نوع نوشتن تابع داره. wamp اصلا وظیفه ش رسیدگی به نوع نوشتن توابع شما نیست. کار wamp فقط نصب سه تا برنامه س. همین!!!

  6. #6

    نقل قول: خطا در اتصال با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط khoonsard مشاهده تاپیک
    در هنگام اتصال به پایگاه داده با چنین خطایی مواجه می شوم . wamp را دوباره نصب کردم فرقی نکرد .!!!!!! حتی فایلهای دیگر هم همینطور شده اند !!!
    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\wamp\www\le\INSERT_Q.PHP on line 11
    منم با wamp همین مشکل رو دارم. چه با پسورد، چه بی پسورد، در هر دو حالت همین خطا رو میده. چی کار باید بکنم؟
    در صورتیکه با easyphp درست کار میکنه.

  7. #7

    نقل قول: خطا در اتصال با پایگاه داده

    سلام
    خوب چرا برای اتصال به بانک از subsonic استفاده نمی کنی ؟

  8. #8

    نقل قول: خطا در اتصال با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط mtk_designer مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب چرا برای اتصال به بانک از subsonic استفاده نمی کنی ؟
    من این برنامه رو برای اینترانت شرکت میخوام راه اندازی کنم.
    با subsonic هم آشنایی ندارم.
    در ضمن نمیخوام در برنامه دستی ببرم. چون اونجوری بخاطر متغیرهایی که استفاده کردم باید کل صفحات رو تغییر بدم.
    با easyphp درست کار میکنه و همه چی سر جاشه. فقط مشکلی که اونجا داریم سر ست کردن ip هست که شاخه www در easyphp رو به عنوان root نمیشناسه و برنامه رو اجرا نمیکنه ولی در wamp وقتی ip رو میزنم، صفحه index رو اجرا میکنه ولی به جاش به دیتابیس کانکت نمیشه و خطای using password(YES) رو میده.
    میدونی باید چی کار کنم؟

  9. #9

    نقل قول: خطا در اتصال با پایگاه داده

    sharmande amna ba asp kar mikonam va ba php kar nakardam .sharmande

  10. #10

    نقل قول: خطا در اتصال با پایگاه داده

    سلام
    منم همین مشکل رو دارم ، وقتی می خوام از پایگاه داد استفاده کنم میگه اجازه دسترسی نداری
    دوباره mysql رو نصب کردم ولی هرکاری می کنم password فعال شده ، چطوری می تونم پسورد رو غیر فعال کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •