نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: تقویم فارسی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    Tick تقویم فارسی

    سلام خدمت دوستان...
    کسی میتونه کمک کنه که یه تقویم شبیه تقویم دیواری نوشت ... این طور که سال شمسی رو از کاربر بگیره و تقویم اون سال رو چاپ کنه ...

    جون هرکی دوست دارین کمک کنید

    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید آواتار rezayat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    27
    از پرژه های قدیمی هست که استادا می‌دادن اگر اینجوری باشه احتمال داره که شما نیاز به کد C یا C++‎ یا چیزهایی مثل این داشته باشید اینجا هم تالار C#‎ هست که معمولا به صورت ویژوال هست در ضمن خود C#‎ از نسخه دو به بعد persiancalender داره پس دیگه مشکل نباید داشته باشید.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط rezayat مشاهده تاپیک
    از پرژه های قدیمی هست که استادا می‌دادن اگر اینجوری باشه احتمال داره که شما نیاز به کد C یا C++‎ یا چیزهایی مثل این داشته باشید اینجا هم تالار C#‎ هست که معمولا به صورت ویژوال هست در ضمن خود C#‎ از نسخه دو به بعد persiancalender داره پس دیگه مشکل نباید داشته باشید.
    قدیمیو جدیدشو نمیدونم ..... میدونم که تو .net 2.0 به بعد هستش ولی الگوریتمش ؟؟؟....
    اینکه تو یه صفحه خروجی بده و این مسائل

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    قدیمیو جدیدشو نمیدونم ..... میدونم که تو .net 2.0 به بعد هستش ولی الگوریتمش ؟؟؟....
    اینکه تو یه صفحه خروجی بده و این مسائل
    ببین کار را تقسیم کن به واحدهای کوچکتر فکر می خواهی تقویم یک ماه را نشان بدهی خوب شما یک ماتریسن 7 در 6 باید داشته باشی برای هر ماه
    من یک کد نوشتم تو فرم یک باتن بگذار این کد را توش کپی کن و ببین فکر کنم ایده خوبی به شما بده.
    شما یک ماتریسن داری برای هر ماه 7در 6 روز اول ماه را می توانی پیدا کنی که چند شنبه هست. و تعداد روزها در ماه هم می توانی بدست بیاوری حالا با 2تا دستور for می توانی این ماتریس را پرکنی ، برای چاپ کردن فرم هم دستان باز هست که با GDI+ هر کار خواستی بکنی

    public
    Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    int[,] Month = newint[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMoth = 0;
    Y = 1387;
    //int.Parse(textBox1.Text);
    M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);
    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);
    FirstDayOfMoth = ((
    int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;//first day in persiancalendar
    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();
    int days = 0;
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMoth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth) Month[row, col] = -1;
    }
    }
    ////
    Graphics g = this.CreateGraphics();
    Brush br;
    br =
    newSolidBrush(Color.Red);
    g.Clear(
    this.BackColor);
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    g.DrawString(Month[row, col].ToString(),
    this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);
    }
    }

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    از کمکتون خیلی خیلی ممنونم .....
    ولی می خواستم بگم که من تازه C#‎ رو شروع کردم ....قبلاً java script می نوشتم و زیاد وارد نیستم....
    من برنامه رو console application میخواستم ......امکانش هست؟؟؟

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    اینم یسری سورس که پیدا کردم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله komsboy_more : یک شنبه 11 فروردین 1387 در 17:03 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    تقویم فارسی

    از این کنترل اسفاده کن.
    خودم تویه تمام برنامه هام از این تقویم استفاده می کنم.
    این DLL رو در toolbox ,add کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    از کمکتون خیلی خیلی ممنونم .....
    ولی می خواستم بگم که من تازه C#‎ رو شروع کردم ....قبلاً java script می نوشتم و زیاد وارد نیستم....
    من برنامه رو console application میخواستم ......امکانش هست؟؟؟
    تا درست کردن ماتریس که مشکلی نیست موقع نمایشش شما باید با console.writeکار کنید

    using
    System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Globalization;
    namespace consolMonth
    {
    classProgram
    {
    staticvoid Main(string[] args)
    {
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    int[,] Month = newint[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMoth = 0;
    Console.WriteLine("Enter shamsi Year:");
    Y =
    int.Parse( Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("Enter shamsi Month:");
    M =
    int.Parse (Console.ReadLine());
    //Y = 1387;//int.Parse(textBox1.Text);
    //M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);
    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);
    FirstDayOfMoth = ((
    int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;//first day in persiancalendar
    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();
    int days = 0;
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMoth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth) Month[row, col] = -1;
    }
    }
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    {
    // g.DrawString(Month[row, col].ToString(), this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);
    Console.Write("{0}\t", Month[row, col]);
    }
    elseConsole.Write("\t");
    }
    Console.Write("\n");
    }
    Console.Read();
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله linux : یک شنبه 11 فروردین 1387 در 17:29 عصر

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    ببین کار را تقسیم کن به واحدهای کوچکتر فکر می خواهی تقویم یک ماه را نشان بدهی خوب شما یک ماتریسن 7 در 6 باید داشته باشی برای هر ماه
    من یک کد نوشتم تو فرم یک باتن بگذار این کد را توش کپی کن و ببین فکر کنم ایده خوبی به شما بده.
    شما یک ماتریسن داری برای هر ماه 7در 6 روز اول ماه را می توانی پیدا کنی که چند شنبه هست. و تعداد روزها در ماه هم می توانی بدست بیاوری حالا با 2تا دستور for می توانی این ماتریس را پرکنی ، برای چاپ کردن فرم هم دستان باز هست که با GDI+ هر کار خواستی بکنی
    با ماتریس مشکلی ندارم ....
    دقیقاً منظورتونو متوجه نشدم : (((من یک کد نوشتم تو فرم یک باتن بگذار این کد را توش کپی کن ))) باتن؟؟؟ من console app می خواستم!

    (((روز اول ماه را می توانی پیدا کنی که چند شنبه هست))) چه جوری؟

    (((تعداد روزها در ماه هم می توانی بدست بیاوری حالا با 2تا دستور for می توانی این ماتریس را پرکنی ، برای چاپ کردن فرم هم دستان باز هست که با GDI+ هر کار خواستی بکنی))) اگه میشه کده کامل رو بنویسید ...


    شرمنده انقدر اذیت می کنم ..... زیاد حالیم نیست
    آخرین ویرایش به وسیله komsboy_more : یک شنبه 11 فروردین 1387 در 17:25 عصر

  10. #10

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    u can use PersianCalendar class to do what u want
    برادر لطفاً کا پستها رو بخون .....

    midoonam Globalization.PersianCalendar ...vali chejoorisham bizahmat age baladi komak kon

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    برادر لطفاً کا پستها رو بخون .....

    midoonam Globalization.PersianCalendar ...vali chejoorisham bizahmat age baladi komak kon
    کد قبلی را بخوان که فرستادم تمام سوالات را می توانی بعدا بپرسی

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    کد قبلی را بخوان که فرستادم تمام سوالات را می توانی بعدا بپرسی
    خوندم .... نمیدونم چی کارش کنم

    چه جوری فایل DLL رو تو textbox اضافه کنم؟؟؟

  14. #14
    من فکر می کنم اگر یک کتاب آموزش گام به گام بخونی بهتر باشه تا اینکه انتظار داشته باشی کسی اینجا واست تمرین درسی حل کنه.

    خوش باشی.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    من فکر می کنم اگر یک کتاب آموزش گام به گام بخونی بهتر باشه تا اینکه انتظار داشته باشی کسی اینجا واست تمرین درسی حل کنه.

    خوش باشی.

    کتاب C#‎ در 21 روز برادلی جونز رو دارم می خونم ..... در روز هفتم هستم ....
    مجبورم چون پروژه هستش ...

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    کتاب C#‎ در 21 روز برادلی جونز رو دارم می خونم ..... در روز هفتم هستم ....
    مجبورم چون پروژه هستش ...
    خوب ، شما یک پروژه از نوع console application درست کن و کد زیر را توش کپی کن
    بعد اجرا کن یک جا ازت سال را می خواهد و بعدش ماه را.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Globalization;
    namespace consolMonth
    {
    classProgram
    {
    staticvoid Main(string[] args)
    {
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    int[,] Month = newint[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMoth = 0;
    Console.WriteLine("Enter shamsi Year:");
    Y =
    int.Parse( Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("Enter shamsi Month:");
    M =
    int.Parse (Console.ReadLine());
    //Y = 1387;//int.Parse(textBox1.Text);
    //M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);
    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);
    FirstDayOfMoth = ((
    int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;//first day in persiancalendar
    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();
    int days = 0;
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMoth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth) Month[row, col] = -1;
    }
    }
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    {
    // g.DrawString(Month[row, col].ToString(), this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);
    Console.Write("{0}\t", Month[row, col]);
    }
    elseConsole.Write("\t");
    }
    Console.Write("\n");
    }
    Console.Read();
    }
    }
    }

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    خوب ، شما یک پروژه از نوع console application درست کن و کد زیر را توش کپی کن
    بعد اجرا کن یک جا ازت سال را می خواهد و بعدش ماه را.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;

    ...


    خیلی خیلی ممنون فقط یه سوال داشتم ....

    این System.Linq فکر میکنم تحت C#‎ 3.0 باشه یعنی Visual Studio 2008 ......

    معادل در 2005 داره ؟ .....یا باید تحت 2008 بنویسم؟؟؟

    فکر می کنم معادلش System .Query باشه ..... به این جا یه سری زدم :

    http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...73951&SiteID=1
    آخرین ویرایش به وسیله komsboy_more : دوشنبه 12 فروردین 1387 در 23:30 عصر

  18. #18

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنون فقط یه سوال داشتم ....

    این System.Linq فکر میکنم تحت C#‎ 3.0 باشه یعنی Visual Studio 2008 ......

    معادل در 2005 داره ؟ .....یا باید تحت 2008 بنویسم؟؟؟

    فکر می کنم معادلش System .Query باشه ..... به این جا یه سری زدم :

    http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...73951&SiteID=1
    احتیاجی به linq نیست این را خود محیط برنامه نویسی اضافه کرده من یادم رفت پاکش کنم

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    آقا خیلی ممنون ..... من یکم برنامه رو تغییر دادم که به جای اینکه ماه شمسی رو هم از کاربر بگیره و از طریق حلقه اونو تغییر بده ....

    با تشکر فراوان از دوستان مخصوصاً LINUX
    این کدیه که linux نوشته :



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Globalization;

    namespace Persian_Yearly_Calendar
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();

    int[,] Month = new int[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMoth = 0;
    int days = 0;

    Console.WriteLine("Enter shamsi Year:");
    Y = int.Parse(Console.ReadLine());

    Console.WriteLine("Enter shamsi Month:");
    M = int.Parse(Console.ReadLine());

    //Y = 1387;//int.Parse(textBox1.Text);
    //M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);

    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);

    //first day in persian calendar

    FirstDayOfMoth = ((int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;

    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();

    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMoth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth) Month[row, col] = -1;
    }
    }

    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    {

    // g.DrawString(Month[row, col].ToString(), this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);

    Console.Write("{0}\t", Month[row, col]);
    }
    else
    Console.Write("\t");
    }
    Console.Write("\n");
    }
    Console.Read();
    }
    }
    }

    اینم کده خودم:



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Globalization;

    namespace Persian_Yearly_Calendar
    {
    class Program
    {
    public static void Main(string[] args)
    {
    int[,] Month = new int[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMonth = 0;
    int days = 0;

    Console.WriteLine("--------------------Jalali Calendar--------------------\n");
    Console.WriteLine("Enter Jalali Year:");
    Y = int.Parse(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("");
    Console.WriteLine("You Entered : {0}.", Y);
    Console.WriteLine("");
    Console.WriteLine("Please Enter A Key To See Calendar of {0}.", Y);
    Console.Read();

    if (Y >= 1)
    {
    for (int count = 1; count <= 12; days = 0, count++)
    {
    M = count;

    switch (count)
    {
    case 1:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("---------------------Farvardin---------------------");
    break;

    case 2:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("--------------------Ordibehesht--------------------");
    break;

    case 3:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("----------------------Khordad----------------------");
    break;

    case 4:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Tir------------------------");
    break;

    case 5:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Mordad----------------------");
    break;

    case 6:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("---------------------Shahrivar---------------------");
    break;

    case 7:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Mehr-----------------------");
    break;

    case 8:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Aban-----------------------");
    break;

    case 9:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Azar-----------------------");
    break;

    case 10:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Dey------------------------");
    break;

    case 11:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Bahman----------------------");
    break;

    case 12:
    Console.WriteLine("////////////////////////-//////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Esfand----------------------");
    break;

    default:
    break;
    }

    Console.WriteLine("Shanbe/1Shanbe/2Shanbe/3Shanbe/4Shanbe/5Shanbe/Jome");

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();

    //Y = 1387;//int.Parse(textBox1.Text);
    //M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);

    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);

    //first day in persian calendar

    FirstDayOfMonth = ((int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;

    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();

    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMonth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    }
    }

    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    {

    // g.DrawString(Month[row, col].ToString(), this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);

    Console.Write("{0}\t", Month[row, col]);
    }
    else
    Console.Write("\t");
    }
    Console.Write("\n");
    }
    }
    Console.WriteLine("Please Enter A Key To Close The Window.");
    Console.Read();
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("Your Entered Jalali Year Is Not Valid.");
    Console.WriteLine("Please Enter A Key To Close The Window.");
    Console.Read();
    }
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله komsboy_more : چهارشنبه 14 فروردین 1387 در 19:16 عصر

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    کد قبلی را بخوان که فرستادم تمام سوالات را می توانی بعدا بپرسی

    شرمنده من یکم بی دقتی کردم دفعه اول کد رو با دقت نخوندم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط komsboy_more مشاهده تاپیک
    شرمنده من یکم بی دقتی کردم دفعه اول کد رو با دقت نخوندم
    می توانی یک آرایه از آرایه دوبعدی month درست کنی که تقویم یک ساله را توش نگهداری

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18
    آقا ما این جوری نوشتیم ....... منظوره شما چه جوریه .....؟ ..... می تونی کدش رو بزاری من منظورتونو متوجه شم؟؟؟


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Globalization;

    // This source code is writen by Linux and komsboy_more
    // Project name: Persian(Jalali) Yearly Calendar

    namespace Persian_Yearly_Calendar
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime thisDate = DateTime.Now;
    int[,] Month = new int[6, 7];
    int Y, M = 0;
    int DaysInMonth = 0;
    int FirstDayOfMonth = 0;
    int days = 0;

    Console.WriteLine("--------------------Persian Calendar--------------------\n");
    Console.WriteLine("Today is {0:dddd}, {0}\n", thisDate);
    Console.WriteLine("Max Supported Date Time = {0:G}", pc.MaxSupportedDateTime);
    Console.WriteLine("Min Supported Date Time = {0:G}\n", pc.MinSupportedDateTime);
    Console.WriteLine("Enter Persian Year:");
    Y = int.Parse(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("");
    if (Y >= 622 && Y <= 9999)
    {
    Console.WriteLine("You Entered: {0}.\n", Y);
    Console.WriteLine("Today in Persian Calendar: {0}, {1}, {2}\n", pc.GetYear(thisDate), pc.GetMonth(thisDate), pc.GetDayOfMonth(thisDate));
    Console.WriteLine("Today info in Persian Calendar:\n");
    Console.WriteLine("Day Of Month: day = {0}", pc.GetDayOfMonth(thisDate));
    Console.WriteLine("Day Of Week: day = {0}", pc.GetDayOfWeek(thisDate));
    Console.WriteLine("Day Of Year: day = {0}", pc.GetDayOfYear(thisDate));
    Console.WriteLine("Days In Month: days = {0}", pc.GetDaysInMonth(thisDate.Year, thisDate.Month, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Days In Year: days = {0}", pc.GetDaysInYear(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Era: era = {0}", pc.GetEra(thisDate));
    Console.WriteLine("Leap Month: leap month (if any) = {0}", pc.GetLeapMonth(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Month: month = {0}", pc.GetMonth(thisDate));
    Console.WriteLine("Months In Year: months in a year = {0}", pc.GetMonthsInYear(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Year: year = {0}", pc.GetYear(thisDate));
    Console.WriteLine("Is Leap Day: This is a leap day = {0}", pc.IsLeapDay(thisDate.Year, thisDate.Month, thisDate.Day, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Is Leap Month: This is a leap month = {0}\n", pc.IsLeapMonth(thisDate.Year, thisDate.Month, PersianCalendar.PersianEra));
    Console.WriteLine("Please Enter \"Enter\" Key To See Calendar of {0}.", Y);
    Console.Read();
    }
    if (Y >= 622 && Y <= 9999)
    {
    for (int count = 1; count <= 12; days = 0, count++)
    {
    M = count;

    switch (count)
    {
    case 1:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("---------------------Farvardin---------------------");
    break;

    case 2:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("--------------------Ordibehesht--------------------");
    break;

    case 3:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("----------------------Khordad----------------------");
    break;

    case 4:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Tir------------------------");
    break;

    case 5:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Mordad----------------------");
    break;

    case 6:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("---------------------Shahrivar---------------------");
    break;

    case 7:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Mehr-----------------------");
    break;

    case 8:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Aban-----------------------");
    break;

    case 9:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Azar-----------------------");
    break;

    case 10:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("------------------------Day------------------------");
    break;

    case 11:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Bahman----------------------");
    break;

    case 12:
    Console.WriteLine("///////////////////////////////////////////////////\n");
    Console.WriteLine("-----------------------Esfand----------------------");
    break;

    default:
    break;
    }

    Console.WriteLine("Shanbe/1Shanbe/2Shanbe/3Shanbe/4Shanbe/5Shanbe/Jome");

    //Y = 1387;//int.Parse(textBox1.Text);
    //M = 1;//int.Parse(textBox2.Text);

    DaysInMonth = pc.GetDaysInMonth(Y, M);

    //first day in persian calendar

    FirstDayOfMonth = ((int)pc.GetDayOfWeek(pc.ToDateTime(Y, M, 1, 0, 0, 0, 0)) + 1) % 7;

    //this.Text = DaysInMonth.ToString() + "-" + FirstDayOfMoth.ToString();

    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (row == 0 & col < FirstDayOfMonth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    else
    {
    days += 1;
    Month[row, col] = days;
    }
    if (days > DaysInMonth)
    {
    Month[row, col] = -1;
    }
    }
    }
    for (int row = 0; row <= 5; row++)
    {
    for (int col = 0; col <= 6; col++)
    {
    if (Month[row, col] != -1)
    {

    // g.DrawString(Month[row, col].ToString(), this.Font, br, col * 30 + 200, row * 30 + 200);

    Console.Write("{0}\t", Month[row, col]);
    }
    else
    Console.Write("\t");
    }
    Console.Write("\n");
    }
    }
    Console.WriteLine("Please Enter \"Enter\" Key To Close The Window.");
    Console.Read();
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("Your Entered Persian Year Is Not Valid.");
    Console.WriteLine("Please Enter \"Enter\" Key To Close The Window.");
    Console.Read();
    }
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله komsboy_more : یک شنبه 01 اردیبهشت 1387 در 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •