نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ممانعت از تغییر در ساعت سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    ممانعت از تغییر در ساعت سیستم

    سلام

    من برنامه ای دارم که در اون از تایمرهای مختلفی استفاده میشه حالا اگه کسی ساعت سیستم رو تغییر بده ممکنه برنامه در جواب نهایی دچار اشکال بشه .
    من در یکی از نرم افزارها تنظیماتی دیدم که از این تغییر جلوگیری میکرد و زمانی که یک cheekbox رو تیک میزدم با تغییر دادن ساعت سیستم این تغییرات اعمال نمیشد . . . این کار چطور ممکنه ؟

    با تشکر

  2. #2
    راهی که به نظر من می رسد این است که در بازه های زمانی یک ثانیه، ساعت سیستم دریافت شود و در جایی ذخیره شود و در هر ثانیه ساعت با ساعت ذخیره شده قبلی مقایسه شود و اگر بیشتر از یک ثانیه (یا چند ثانی مجاز) اختلاف داشت آنگاه یعنی ساعت تغییر کرده است و باید با استفاده از توابع تنظیم ساعت، آن را به مقدار قبل + ثانیه های سپری شده تغییر داد تا زمان به حالت قبل بر گردد.

    البته برای اطمینان چند ثانیه اختلاف بهتر هست به جای یک ثانیه معتبر باشد و می توان چند مرتبه نیز این آزمایش را کرد تا از صحت تغییر ساعت مطمئن شد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372
    ممنونم ، فقط دو تا سوال دارم :

    اول اینکه چه توابعی برای تنظیم ساعت سیستم و جود دارند چون تا حالا من فقط ساعت سیستم رو خوندم و تابعی برای دستکاری ساعت سیستم ندیدم !
    دوم اینکه به جای چک کردن ثانیه به ثانیه ساعت آیا راه دیگری وجود نداره تا از تغییر ساعت سیستم مطلع شد ؟

  4. #4
    برای تنظیم ساعت سیستم از این توابع می توانید استفاده کنید:
    SetLocalTime
    SetTimeZoneInformation

    دوم اینکه به جای چک کردن ثانیه به ثانیه ساعت آیا راه دیگری وجود نداره تا از تغییر ساعت سیستم مطلع شد ؟
    به جای روش چک کردن ثانیه ای از پردازش پیام WM_TIMECHANGE و یا در MFC از مورد زیر استفاده کنید، این پیام در موقعی که تغییری در ساعت سیستم داده می شود به برنامه ارسال می شود:

    afx_msg void OnTimeChange( );

تاپیک های مشابه

  1. جابجایی دو متغییر بدون استفاده از متغییر کمکی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 46
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 15:55 عصر
  2. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  3. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  4. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •