نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Could not load file or assembly CrystalDecisions.Web

  1. #1

    Could not load file or assembly CrystalDecisions.Web

    سلام
    با عرض پوزش می خواستم ببینم این خطای زیر چرا نشان داده می شود:

     
    Server Error in '/' Application.

    Configuration Error

    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Could not load file or assembly 'CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    Source Error:

    Line 47: </customErrors>Line 48: -->Line 49: <httpHandlers><add verb="GET" path="CrystalImageHandler.aspx" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/></httpHandlers></system.web>Line 50: </configuration>
    Source File: d:\inetpub\wwwroot\web.config Line: 49

    Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' could not be loaded.

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42


    در زیر هم کدهای موجود در web.config را نیز برای شما می گذارم :

     <configuration>

    <appSettings>
    <add key="MM_CONNECTION_HANDLER_fsgh" value="default_oledb.htm" />
    <add key="MM_CONNECTION_STRING_fsgh" value="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=d:\Inetpub\wwwroot\myweb\db\tmain.mdb" />
    <add key="MM_CONNECTION_DATABASETYPE_fsgh" value="OleDb" />
    <add key="MM_CONNECTION_SCHEMA_fsgh" value="" />
    <add key="MM_CONNECTION_CATALOG_fsgh" value="" />
    </appSettings>
    </configuration>


    لازم بذکره که این کدها را توسط برنامه دریم ویور بدست آورده ام.
    با تشکر

  2. #2
    راه حل این خطا ویرایش صحیح فایل web.config است!

  3. #3

    ویرایش صحیح فایل web.config

    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک
    راه حل این خطا ویرایش صحیح فایل web.config است!
    خوب مشکل web.config من کجاست?

  4. #4
    خوب مشکل web.config من کجاست?
    تگ <Connectiostring> رو جا انداختین ، در واقع مشکل از نحوه تعریف Connectionstring است.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک
    تگ <Connectiostring> رو جا انداختین ، در واقع مشکل از نحوه تعریف Connectionstring است.
    کاربر twele
    لطفا تا زمانی که حداقل 50 درصد به جواب سوالی اطمینان ندارید پاسخی ارسال نفرمایید.
    متشکرم.
    ----------------------------
    اون خطا بینگر اینه که اسمبلی کریستال ریپورت پیدا نشده...

  6. #6

    Line 49: <httpHandlers><add verb="GET" path="CrystalImageHandler.aspx" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/></httpHandlers></system.web>Line


    ببخشید متوجه این خط نشدم ، در واقع سطحی نگری کردم! متاسفم.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک

    Line 49: <httpHandlers><add verb="GET" path="CrystalImageHandler.aspx" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/></httpHandlers></system.web>Line


    ببخشید متوجه این خط نشدم ، در واقع سطحی نگری کردم! متاسفم.
    نهایتا جواب من چیه؟

  8. #8
    دقت کنی جوابتو پیدا می کنی.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    دقت کنی جوابتو پیدا می کنی.
    ممنونم آقالی بهزاد
    اگه می توونستم که پیدا کنم که مزاحم شما دوستان نمی شدم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476
    این خطا رو سیستم خودت میاد یا سیستم دیگه ای؟
    1)برای استفاده از کریستال ریپورت باید یه سری فایل dll رو توی پوشه bin پروژت بزاری . مثل اینا :
    crystaldecisions.crystalreports.engine.dll.
    crystaldecisions.reportsource.dll
    crystaldecisions.shared.dll
    crystaldecisions.web.dll
    2) برای اینکه از گزارش هات استفاده کنی باید روی هاستت هم کریستال نصب باشه . ( کریستالی که همراه .net نصب میشه )
    امیدوارم مشکلت حل بشه . توی گوگل سرچ کنی جواب های خوبی میگیری.
    موفق باشین .

تاپیک های مشابه

  1. File or assembly Not Found
    نوشته شده توسط Bisavad_Moshtagh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 16:05 عصر
  2. Dll Or Assembly File
    نوشته شده توسط choobin84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 15:11 عصر
  3. خطا در هنگام ایجاد Assembly File برای ایجاد یک CLR Function
    نوشته شده توسط MajerajooyeKhallagh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 15:19 عصر
  4. Assembly File ها
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •