نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فرمت مبلغ برای textbox

  1. #1

    فرمت مبلغ برای textbox

    میخواهم در textbox مربوط به مبلغ در هنگام وارد کردن عدد آن به صورت خاص با جداکننده باشد
    مثال: 1,000,000

  2. #2

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران - سعادت آباد
    سن
    42
    پست
    17
    برای این کار باید از Custom Control استفاده کنی .
    باید خودت یک Custom Control بنویسی یا شاید بتونی آمادش رو از Internet دانلود کنی .

  4. #4
    با عرض سلام خدمت شما برای این کار باید از کد زیر در حالت Changed تکست باکس مورد نظر بنویس
    privatevoid textBox3_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    }


    decimal Number;
    if (decimal.TryParse(textBox3.Text, out Number))
    {
    textBox3.Text = string.Format("{0:N0}", Number);
    textBox3.SelectionStart = textBox3.Text.Length;
    }
    ببخشید کمی بهم ریخته است ولی خودت بفهم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324

    Thumbs down

    نقل قول نوشته شده توسط nima_nimaee مشاهده تاپیک
    میخواهم در textbox مربوط به مبلغ در هنگام وارد کردن عدد آن به صورت خاص با جداکننده باشد
    مثال: 1,000,000

    privatevoid textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    decimal Number;
    if (decimal.TryParse(textBox1.Text, out Number))
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:N0}", Number);
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;
    }
    }
    بعد اگه قصد داشته باشه روی مقدار این textbox محاسبات انجام بده با این خطا روبرو میشه
    Input string was not in a correct format.

    البته اگه این نکته را که newgoldenman
    در سورس کامپوننتش رعایت کرده تو هم رعایت کنی میتونی از این کد استفاده کنی.


    decimal Number;
    decimal.TryParse(this.textBox1.Text, out Number);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    دوست عزیز
    مشکلی که دوستمون nima خواسته بود حل بشه و مشکلی که شما بهش اشاره کردید هر دو در قالب یک تاپیک حل شدن.
    اول جستجو کنید: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=75685

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148
    اول جستجو بعد تاپیک

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •