سلام دوستان
این تاپیک رو باز کردم تا یه بحث پیرامون ویروسهای جهش پذیر و تکنیکهای یافتن اونها داشته باشیم. در واقع میخوام اینجا درمورد جهش در ویروسهای polymorphic و metamorphic بحث کنیم. اینکه جهش پذیری در این ویروسها یعنی چی؟ و اصلا چه جنبه هایی از " جهش زیستی" در این ویروسها وجود داره. چرا این جهشها باعث شده که ویروسهای از این دست تبدیل به کابوس برای شرکتهای آنتی ویروس بشن؟ تکنیکهای فعلی مقابله با اونها چیه؟ آیا ممکنه چیزی به این جهش پذیری اضافه کرد که این روش رو مخوفتر کنه؟ و اگر آره چطور با اون میشه مقابله کرد؟ خیلی دلم میخواد اینجا موشکافیهای عمیق بکنیم ! و در آخر من در مورد نظر خودم دربارهء یه تصحیح در این جهش پذیری و اثرش روی توان فرار ویروس از دست آنتی ویروس اینجا مینویسم و دلم میخواد اینجا اساتید لطف کنن نظر بنده رو نقد ( یا حتی در صورت لزوم رد ) کنن تا بنده دیدگاهها و دانشم رو تصحیح کنم و ارتقا بدم. به طور خلاصه بگم : از اونجایی که من اطلاعاتم در مورد برنامه نویسی و بالاخص ویروس نویسی کمه(![]()
![]()
) میخوام با سوالهایی که توسط بنده( و سایر افراد ) مطرح میشه و جوابهایی که اساتید محترم میدن یه تاپیک عمومی برای ویروسهای جهش پذیر و مقابله با اونها داشته باشیم که امیدوارم بدرد علاقمندان این حیطه بخوره ! من فقط نمیدونم چند نفر به این موضوع علاقمندن و می تونن و میخوان که به بنده و امثال بنده دانش و تجربیاتشون رو منتقل کنن؟ به همین خاطر اگر به اینجا سر زدید و علاقمند به این موضوع بودید اینجا بگین تا من با یه introduction از اطلاعات خودم شروع کنم و بعد بریم سراغ سوالهای بنده یکی پس از دیگری و جوابهای اساتید و دوستان محترم ( نمیدونم چندتا بعد از کدوم یکی؟! ) .
![]()