نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فرمت کردن مستقیم textBox

  1. #1

    فرمت کردن مستقیم textBox

    سلام
    من یه برنامه دارم که باید از کاربر مبلغ بگیره از طریق تکست باکس اما نمی دونم چطوری این تکست باکس رو دستکاری کنم که وقتی کاربر می زنه : 125000000 براش همون موقع که می زنه به این شکل عدد وارد تکست باکس بشه : 125,000,000 در اصل می خوام خود به خود تکست باکسم بین هر سه عدد یا هر چند عدد کاما بندازه . چطوری باید از دستور فرمت یا .. براش استفاده کنم. ممنون می شم یه کد یا .. برای راهنماییم بذارین

  2. #2
    میتونی از maskedbox استفاده کنی

  3. #3
    یک راه حل اینه که از Masked Edit Box استفاده کنید:

    روی ToolBox زبانه Genral رو انتخاب کنید، کلیک راست، از منویی که باز میشه Add/Remove Items رو کلیک کنید، از پنجره‌ای که باز می‌شه زبانه COM Component رو انتخاب کنید ( کمی صبر کنید ) و بعد از لیستی که دیده می‌شه Microsoft Masked Edit Box رو انتخاب کنید و دکمه Ok رو بزنید.

    کنترلی که اضافه شده رو روی فرمتون بندازین و خاصیت Mask اونو به ###,###,### تغییر بدین.

    پ.ن : بهتره آدم قبل از پست کردن یه Refresh بکنه !

  4. #4
    سلام .
    یک راه استفاده از Microsoft Masked Edit Control میباشد و راه دیگر :

    Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
    If TextBox1.Text <> "" Then
    TextBox1.Text = Format(TextBox1.Text, Nothing)
    TextBox1.Text = Format(CDbl(TextBox1.Text), "##,0")
    TextBox1.Select(TextBox1.Text.Length, 1)
    End If
    End Sub
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  5. #5
    واقعا ممنونم از همگی

  6. #6
    آقای مداح از روش مفیدی که بیان کردید متشکرم .
    میشه این کد رو طوری تکمیل کرد که از ورود کارکتر جلوگیری کنه ؟
    در حال حاضر اگه کارکتر غیر عددی بخواد وارد بشه با ارور خارج میشه .
    متشکرم.

  7. #7
    توی رویداد KeyPress از ورود کاراکترهای مورد نظر جلوگیری کن

    اگر سرچ کنی قبلا کدش رو نوشتم

  8. #8
    میشه این کد رو طوری تکمیل کرد که از ورود کارکتر جلوگیری کنه ؟
    در حال حاضر اگه کارکتر غیر عددی بخواد وارد بشه با ارور خارج میشه .
    متشکرم.
    راه اول :

    Private Sub TextBox1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress
    If Char.IsNumber(e.KeyChar) = False Then
    e.Handled = True
    Else
    e.Handled = False
    End If
    End Sub

    راه دوم :

    Private Sub TextBox1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress
    Dim intKey As Char = e.KeyChar
    If Not ((intKey >= "0" And intKey <= "9") Or intKey = Chr(System.Windows.Forms.Keys.Back) Or intKey = Chr(System.Windows.Forms.Keys.Delete)) Then
    e.Handled = True
    Else
    e.Handled = False
    End If
    End Sub
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  9. #9
    البته یادت باشه کلیدهای Delete و Backspace رو فیلتر نکنی

  10. #10
    آقای مداح
    ببخشید
    اگه از وسط مبلغ ، بخوایم وارد کنیم نمیشه
    امتحان کنید

  11. #11
    از این استفاده کن
    Private Sub TextBox1_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyUp
    Try
    Me.TextBox1.Text = Format(CLng(Me.TextBox1.Text), "###,###,###,###,###;;0")
    Me.TextBox1.SelectionStart = Me.TextBox1.Text.Length
    Catch
    Exit Try
    End Try
    End Sub

  12. #12

    نقل قول: فرمت کردن مستقیم textBox

    سلام
    خدا پدر مایکروسافت و بیل گیتس و بیامورزه که همه این کارو خیلی راحت کرده. با تابع Format میتونی اینکارو بکنی.

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •