نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: کتاب آموزش VB.Net فارسی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران

کتاب آموزش VB.Net فارسی

کتاب آموزش VB.Net
    زبان آموزشی فارسی
    کلیه حقوق کتاب متعلق به آقایان امیر احسانی و حامد بنایی
    انتشار اینترنتی آن آزاد میباشد.
    حجم دانلود 3MB
    آدرس :

http://www.DotNetSource.com/Persian_...asicdotnet.pdf

کاربر دائمی آواتار hadi2345
    محل زندگی
    تبریز
    آقای بابک زواری اگر ممکن است در مورد کتابهایی که در بازار وجود دارند یک راهنمایی مختصر بفرمایید.
    ممنون

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    من چی بگم در حالت کلی من اصلا از این کتابها استفاده نمیکنم چون نه ترجمه خوبی دارن نه خوب ویرایش شدن مطالب هم بد جایگزین شدن ، خیلی از مطالب علمی هم به انتخاب مترجم سانسور شده

با سلام
    کتاب بسیار خوبی است.
    در متن کتاب گفته شده که این کتاب مقدماتی است.
    لطفا اگر پیشرفته آن را هم دارید ما را بی خبر نگذارید.

من مطالبی در مورد building user- drawn control می خواهم البته فارسی چه مقاله چه نام کتاب و یا خود مطالب کتاب البته کتاب شما را هم دانلود کردم بسیار بسیار متشکر هستم این موضوع مورد سوال بصورت انگلیسی در کتاب mystoring vb.net در فصل نهم آن وجود دارد ولی وقت ترجمه آن را ندارم لطفا اگر مطلبی دارید به ایمیل من ارسال کنید متشکرم kazemgh2000@yahoo.com ::نوشتن:: [/b]

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    اقای علمی متاسفانه فعلا چنین مطلبی ندارم

کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    محل زندگی
    ایران
    کتابی خوبی هست
    ولی وقتی
    خود ماکروسافت کتاب داره
    و همچنین
    MSDN
    به این کاملی هست
    کتاب فارسی خواندن به نطر مسخره می یاد.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    کتابی خوبی هست
    ولی وقتی
    خود ماکروسافت کتاب داره
    و همچنین
    MSDN
    به این کاملی هست
    کتاب فارسی خواندن به نطر مسخره می یاد
    شما باید همه رو در نظر بگیرید همه توانایی های یکسانی ندارند خیلی ها فقط میتونن با کتاب فارسی جلو برن و چیز یاد بگیرن بنابراین نظر شما کاملا اشتباه هست .
    ما در اینجا دوستانی رو داریم که هنوز در دوران راهنمایی و یا دبیرستان هستند و برای آنها هم همینقدر وقت میذاریم که برای حرفه ایی ها.
    پس باید برای همه تلاش کنیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    استان فارس
    کتابی خوبی هست
    ولی وقتی
    خود ماکروسافت کتاب داره
    و همچنین
    MSDN
    به این کاملی هست
    کتاب فارسی خواندن به نطر مسخره می یاد.
    شما کتاب رو خوندین؟ به نظر من اول کتاب رو ببینین و بعد نظر بدین

کاربر دائمی آواتار meh_secure
    محل زندگی
    California
    سلام.
    ولی بهتر از هیچیه آقای زواری. به نظر من از هر تجربه و از هر منبعی باید استفاده کرد.
    :sorry:

راجع به MSDN هم این یه موضوع کاملا روشنیه که هیچ کتابی نمیتونه مثل MSDN و Help خود مایکرسافت به آدم چیز یاد بده. و به نظر من مسخره اینه که یکی بگه کتابی که من نوشتم از اونا بهتر یاد میده!
    سلام .
    این مسئله بسیار واضح است که MSDN برای کسانی که قصد یادگیری قدم به قذم زبان برنامه نویسی را دارند ، مناسب نیست ، شما میبایست ابتدا از یکی از کتابهای موجود که به طور هدفمند به آموزش مبحث مورد نظر میپردازند ، استفاده نمایید و سپس برای مطالعه ی بیشتر و رفع اشکال و یادگیری مطالب جدید به MSDN مراجعه نمایید .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران-قم
    آها. من فکر میکردم که Msdn همه چیزو برای همه داره.
    خیلی ممنون آقای مداح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    چون حجم فایل 3 مگ هست و وقتی شما روی اون کلیک میکنید فایل PDF برای نمایش باز میشه که لود شدن اون خیلی وقت گیره.
    شما باید روی لینک کلیک سمت راست کنید و گزینه Save Target as رو انتخاب و هرجا خواستید اونو رو ذخیره کنید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران-قم
    دوستانی که تا حالا این کتاب رو نگرفتن میتونن برای دریافت کتاب به http://vbapr.persiangig.com/VB.Net%2...20Learning.pdf هم مراجعه کنن.

در پاسخ به آقای خلیل پور:
    بهترین کتابی که میشناسم آموزش ویژوال بیسیک .NET 2003 در 21 روز ترجمه علیرضا زارع پور از انتشارات نص هست با قیمت 5200 تومان. البته برای کسایی که مثل من کتابهای فارسی رو ترجیح میدن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هلند
    دوستان همه نظراتشان را گفتند اما به خاطر داشته باشیم MSDN یک کتاب نیست و مرجعی است که میتوان به آن مراجعه کرد اما اگر بخواهیم زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم باید پله به پله پیش برویم که این مطلب در MSDN صادق نیست . اما کتاب مطاب را پله پله آموزش میدهد .
    مثل این است که میخواهیم به فرض مثال ++C را یاد بگیریم و حالا به MSDN مراجعه کنیم خود از کجای آن شروع کنیم ؟
    امیدوارم توانسته باشم منظورم را رسانده باشم
    من فرصت خواندن کتاب را هنوز نداشته ام اما جای بسی تشکر است و باید گفت دست نویسندگان درد نکند

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هلند
    دوستان همه نظراتشان را گفتند اما به خاطر داشته باشیم MSDN یک کتاب نیست و مرجعی است که میتوان به آن مراجعه کرد اما اگر بخواهیم زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم باید پله به پله پیش برویم که این مطلب در MSDN صادق نیست . اما کتاب مطاب را پله پله آموزش میدهد .
    مثل این است که میخواهیم به فرض مثال ++C را یاد بگیریم و حالا به MSDN مراجعه کنیم خود از کجای آن شروع کنیم ؟
    امیدوارم توانسته باشم منظورم را رسانده باشم
    من فرصت خواندن کتاب را هنوز نداشته ام اما جای بسی تشکر است و باید گفت دست نویسندگان درد نکند

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    نقل قول نوشته شده توسط mkbo_webmaster
    راستی من سی دی آموزشی ویژوال بیسیک دات نت رو دارم.
    مال شرکت CD Center هستش. آقای زواری به نظر شما خوبه ؟؟؟
    ebook مورد نظر رو هم گرفتم خیلی عالی بود. امیدوارم قدرت برنامه نویسی م توی دات نت با این بالا بره.
    ازتون بخاطر قرار دادن این ebook خیلی ممنونم. ایشالا جبران کنیم
    دوست من با سی دی های آموزشی کار نکردم این سی دی ها رو هم که شما میفرمائید ندیدم ولی اگر تازه شروع به کار کرده اید خوب برای راه اندازی بد نیستند .
    اما سعی کنید یک پروژه برای خودتون تعریف کنید و با اون برید جلو و اشکالاتتون رو هم همین جا بپرسید .
    در مورد Ebook ها هم اگر دوست داشتید در بخش بخثهای متفرقه کتابهای بسیار زیادی هست در تاپیک کتابهایی برای دات و ....
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •