نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نصب دلفی 7 بر روی ویندوز ویستا

کاربر دائمی آواتار nasr
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است

نصب دلفی 7 بر روی ویندوز ویستا

سلام

آیا میشه؟

فکر نمی کنم بشه!
    برخی از API هایی که در دلفی وجود دارند، نوع امضاشون در ویستا تغییر کرده و تنها با XP فعال هستند.
    فکر می کنم اگر از طریق یک Virtual Machine عمل کنی موفق بشی....

برخی از API هایی که در دلفی وجود دارند، نوع امضاشون در ویستا تغییر کرده و تنها با XP فعال هستند.
    اگر چنین چیزی صحت داشت ، هیچ برنامهء User Mode ای که برای نگارشهای قبلی ویندوز ساخته شده ، روی ویستا قابل استفاده نبود . دلفی یک برنامه User Mode ساده است .

آیا میشه؟
    بله ، و قابل توصیه هم نیست . بهتره از نگارشهای جدید دلفی ، مثلا توربو پروفشنال استفاده کنی ؛ اما مشکل نصب دلفی 7 روی ویستا UAC هست . UAC رو Down کن و دلفی رو نصب کن و بعد دوباره Up اش کن ، و مشکل حل میشه ؛ یا بجای این ، از همان ابتدا بجای اجرای مستقیم دلفی ، روی فایل اجرائی راست-کلیک کن ، Run As Administrator ، و بقیه مراحل نصب و اجرا رو مثل گذشته انجام بده .

یک نفر اینجا مشکل مشابهی داشته و به همین ترتیب حل کرده ؛ و البته این مخصوص به دلفی نیست و خیلی از برنامه ها ، برای اجرای روی ویستا به مسئله مشابهی دچار هستند که باید به همین روش حلش کرد .

UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

کاربر دائمی آواتار nasr
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    بسیار ممنونم جناب Inprise
    فقط بفرمایید UAC چیه و چطور باید Down کرد؟

و اینکه آیا با کامپوننتها مشل پیدا نمیکنم؟

بله ، و قابل توصیه هم نیست . بهتره از نگارشهای جدید دلفی ، مثلا توربو پروفشنال استفاده کنی ؛ اما مشکل نصب دلفی 7 روی ویستا UAC هست . UAC رو Down کن و دلفی رو نصب کن و بعد دوباره Up اش کن ، و مشکل حل میشه ؛ یا بجای این ، از همان ابتدا بجای اجرای مستقیم دلفی ، روی فایل اجرائی راست-کلیک کن ، Run As Administrator ، و بقیه مراحل نصب و اجرا رو مثل گذشته انجام بده .
    می تونی بیشتر راجع به UAC توضیح بدی

مشکل نصب دلفی 7 روی ویستا UAC هست . UAC رو Down کن و دلفی رو نصب کن و بعد دوباره Up اش کن ، و مشکل حل میشه ؛ یا بجای این ، از همان ابتدا بجای اجرای مستقیم دلفی ، روی فایل اجرائی راست-کلیک کن ، Run As Administrator ، و بقیه مراحل نصب و اجرا رو مثل گذشته انجام بده .
    درسته!
    در هنگام نصب هم گفته میشد که دلفی 7 بر روی Vista قابل نصب نیست و به مستندات دلفی مراجعه کنید.
    مشکل با مجوز حل شد.
    Thanks a lot

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •