نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه تشخیص بدهیم که برنامه ما در حال اجراست

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار barbod_ahmadi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    91

    چگونه تشخیص بدهیم که برنامه ما در حال اجراست

    سلام
    کد زیر باعث می شودبرنامه شما فقط یکبار اجرا شود ، آن را در بلوک اصلی پروژه خود قرار دهید
    Uses
    Windows ;
    Var
    HMutex : THandle;
    begin
    HMutex := Createmutex ( nil, false , 'OneCopyMutex');
    if WaitForSingLeobject ( HMutex , 0 ) <> Wait_Timeout then
    Begin
    Application.Initialize ;
    Application.CreateForm (TForm1 , Form1 );
    Application.Run;
    end;
    end;

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    با تشکر از زحمت شما .

    1- ای کاش کد خود را درون بلوک قرار میدادید که خواناتر باشد

    2- ای کاش منبع خودتان را هم معرفی میکردید : من اینکار را برای شما انجام میدهم : 296 برنامه اجرا شده در دلفی . تالیف حسین ریاضی . برنامه شماره 2 .

    :موفق:

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    مورد یک رو هم من براشون انجام دادم،

    اقای احمدی به فضای برنامه نویس خوش آمدید :flower:
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    داشتم دنبال یه سوال می گشتم به این کد برخوردم.حیفم اومد برنامه خطای منظقی داشته باشه و به خاطر یه اشتباه تایپی نتیجه مناسب رو نده (با اینکه 3 سال از آخرین پست می گذره ولی من کد رو دوباره گذاشتم )

    به جای علامت بزرگتر باید کوچکتر گذاشته شود وگرنه برنامه اصلا اجرا نمی شودو دائما خارج می گردد

     
    program Project1;
    uses
    windows,Dialogs,
    Forms,
    Unit1 in 'Unit1.pas' {Form1};
    Var
    HMutex : THandle;
    {$R *.res}
    begin
    HMutex := Createmutex ( nil, false , 'OneCopyMutex');
    if WaitForSingLeobject ( HMutex , 0 )< Wait_Timeout then
    Begin
    Application.Initialize ;
    Application.CreateForm(TForm1, Form1);
    Application.Run;
    end
    else showmessage('already run');
    end.


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    39
    پست
    265

    نقل قول: چگونه تشخیص بدهیم که برنامه ما در حال اجراست


    داشتم دنبال یه سوال می گشتم به این کد برخوردم.حیفم اومد برنامه خطای منظقی داشته باشه و به خاطر یه اشتباه تایپی نتیجه مناسب رو نده (با اینکه 3 سال از آخرین پست می گذره ولی من کد رو دوباره گذاشتم )
    به جای علامت بزرگتر باید کوچکتر گذاشته شود وگرنه برنامه اصلا اجرا نمی شودو دائما خارج می گردد

    program Project1;
    uses
    windows,Dialogs,
    Forms,
    Unit1 in 'Unit1.pas' {Form1};
    Var
    HMutex : THandle;
    {$R *.res}
    begin
    HMutex := Createmutex ( nil, false , 'OneCopyMutex');
    if WaitForSingLeobject ( HMutex , 0 )< Wait_Timeout then
    Begin
    Application.Initialize ;
    Application.CreateForm(TForm1, Form1);
    Application.Run;
    end
    else showmessage('already run');
    end.



    با تشکر از شما. اما من از این کد که استفاده کردم، در زمان اجرا خطاهای زیر را نشان میدهد و برنامه اجرا نمیشود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    39
    پست
    265

    نقل قول: چگونه تشخیص بدهیم که برنامه ما در حال اجراست

    کسی از دوستان میتونه به من بگه منظور از پست در مشخصات هر یک از اعضا چیست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    نقل قول: چگونه تشخیص بدهیم که برنامه ما در حال اجراست

    پست تعداد ارسالهايي است كه هر كاربر انجام داده است.مثل همين مطلبي كه من دارم مي نويسم.
    اين كد را بايد در فايل اصلي پروژه قرار دهيد
    من بدون مشكل اجراي مجدد كردم
    ممكن است شما اين كد را به فرم اضافه كرده ايد؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •