نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل گرید به فایل Excel

  1. #1

    تبدیل گرید به فایل Excel

    سلام
    به چه صورت می توان اطلاعات دیبی گرید رو به فایل Excel کانورت کرد.

  2. #2

    نقل قول: تبدیل گرید به فایل Excel

    می تونید از profgrid_d7 که یک DBGrid پیشرفته هست استفاده کنید.این نوع گرید به راحتی قابلیت export به excel رو پشتیبانی می کنه.

    http://rapidshare.com/files/137452711/profgrid_d7.rar
    آخرین ویرایش به وسیله AlirezaBahredar : شنبه 26 مرداد 1387 در 17:25 عصر

  3. #3

    نقل قول: تبدیل گرید به فایل Excel

    به این لینک یه سری بزن
    نقل قول نوشته شده توسط [url
    http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1427[/url].

  4. #4

    نقل قول: تبدیل گرید به فایل Excel

    دوست عزیز AlirezaBahredar
    می تونید از profgrid_d7 که یک DBGrid پیشرفته هست استفاده کنید.این نوع گرید به راحتی قابلیت export به excel رو پشتیبانی می کنه.
    لینکش مشکل داره.

  5. #5

    نقل قول: تبدیل گرید به فایل Excel

    با کد می توانید :

    منبع سایت Delphi3000


    // NOTE: this method must include the COMObj, Excel97 units

    // UPDATE: if you use Delphi 4 you can replace xlWBatWorkSheet with 1 (one)


    //-----------------------------------------------------------
    // if toExcel = false, export dbgrid contents to the Clipboard
    // if toExcel = true, export dbgrid to Microsoft Excel
    procedure ExportDBGrid(toExcel: Boolean);
    var
    bm: TBookmark;
    col, row: Integer;
    sline: String;
    mem: TMemo;
    ExcelApp: Variant;
    begin
    Screen.Cursor := crHourglass;
    DBGrid1.DataSource.DataSet.DisableControls;
    bm := DBGrid1.DataSource.DataSet.GetBookmark;
    DBGrid1.DataSource.DataSet.First;

    // create the Excel object
    if toExcel then
    begin
    ExcelApp := CreateOleObject('Excel.Application');
    ExcelApp.WorkBooks.Add(xlWBatWorkSheet);
    ExcelApp.WorkBooks[1].WorkSheets[1].Name := 'Grid Data';
    end;

    // First we send the data to a memo
    // works faster than doing it directly to Excel
    mem := TMemo.Create(Self);
    mem.Visible := false;
    mem.Parent := MainForm;
    mem.Clear;
    sline := '';

    // add the info for the column names
    for col := 0 to DBGrid1.FieldCount-1 do
    sline := sline + DBGrid1.Fields[col].DisplayLabel + #9;
    mem.Lines.Add(sline);

    // get the data into the memo
    for row := 0 to DBGrid1.DataSource.DataSet.RecordCount-1 do
    begin
    sline := '';
    for col := 0 to DBGrid1.FieldCount-1 do
    sline := sline + DBGrid1.Fields[col].AsString + #9;
    mem.Lines.Add(sline);
    DBGrid1.DataSource.DataSet.Next;
    end;

    // we copy the data to the clipboard
    mem.SelectAll;
    mem.CopyToClipboard;

    // if needed, send it to Excel
    // if not, we already have it in the clipboard
    if toExcel then
    begin
    ExcelApp.Workbooks[1].WorkSheets['Grid Data'].Paste;
    ExcelApp.Visible := true;
    end;

    FreeAndNil(ExcelApp);
    DBGrid1.DataSource.DataSet.GotoBookmark(bm);
    DBGrid1.DataSource.DataSet.FreeBookmark(bm);
    DBGrid1.DataSource.DataSet.EnableControls;
    Screen.Cursor := crDefault;
    end;



    با کامپوننت هم میتوانید :

    لینک دانلود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: تبدیل گرید به فایل Excel

    سلام

    دوست عزيز توي لينك زير خود بنده در پست دوم يه نمونه قرار دادم ميتوني اونا دانلود كني

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=208910

    موفق باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •