نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن فایل های نا شناخته ویندوز

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...

Question باز کردن فایل های نا شناخته ویندوز

با سلام
    یه برنامه نوشتم که اطلاعاتی رو با یه پسوند خاصی ذخیره می کنه و یه برنامه ی Viewer هم براش نوشتم که می تونه اون رو لود کنه. پسوند این فایل برای win ناشناخته اس حالا می خوام مثل تمام فایل های شناخته شده ویندوز که با کلیک روی فایل اون رو باز می کنه (مثلا" یه متنی رو می فهمه که با word و با محتویات همون فایل باز کنه ) وقتی روی فایلی با این پسوند کلیک شد اون فایل رو با برنامه Viewer باز کنه . چطور و با چه تنظیماتی می تونم این کارو انجام بدم؟
    با تشکر

نقل قول نوشته شده توسط samiraamiri مشاهده تاپیک
    با سلام
    یه برنامه نوشتم که اطلاعاتی رو با یه پسوند خاصی ذخیره می کنه و یه برنامه ی Viewer هم براش نوشتم که می تونه اون رو لود کنه. پسوند این فایل برای win ناشناخته اس حالا می خوام مثل تمام فایل های شناخته شده ویندوز که با کلیک روی فایل اون رو باز می کنه (مثلا" یه متنی رو می فهمه که با word و با محتویات همون فایل باز کنه ) وقتی روی فایلی با این پسوند کلیک شد اون فایل رو با برنامه Viewer باز کنه . چطور و با چه تنظیماتی می تونم این کارو انجام بدم؟
    با تشکر
    سلام.
    برای اینکار باید چند تا کلید به Registry اضافه کنید. فرض کنیم که برنامه اتون میخواد فایلهایی با extension مثلا .tmp رو باز کنه و نام برنامه اتون هم مثلا tempViewer.exe باشه. برای اینکار باید ابتدا این کلید رو اضافه کنید: HKEY_CLASSES_ROOT/.tmp و Default Value اونو به مثلا tempFiles تغییر بدین. سپس کلید دیگه ای در HKEY_CLASSES_ROOT/tempFiles/shell/open/command ایجاد کنید و Default Value اونو هم به tempViewer.exe %1 تغییر بدین. بدین ترتیب ویندوز فایلهای tmp ای رو با برنامه tempViewer.exe باز خواهد کرد. من Basic بلد نیستم و الا کدش رو براتون مینوشتم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    نقل قول نوشته شده توسط samiraamiri مشاهده تاپیک
    با سلام
    با تشکر
    با سلام
    در vb چطور می شه که برای برنامه آرگومنت بفرستیم (من باید برای برنامه ی viewer نام فایل انتخاب شده رو بفرستم ) نام فایلی که قرار باز بشه. می دونم با findfirstfile می شه اما چطوری نمی دونم

شما باید از متغیر Command استفاده کنی. مثلا یه برنامه ی vb رو با یه پارامتری باز کردی حالا اون پارامتر درون متغیر Command و Command$ قرار میگیره و من پیشنهاد میکنم از Command$ استفاده کن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    نقل قول نوشته شده توسط majidghost مشاهده تاپیک
    شما باید از متغیر Command استفاده کنی. مثلا یه برنامه ی vb رو با یه پارامتری باز کردی حالا اون پارامتر درون متغیر Command و Command$ قرار میگیره و من پیشنهاد میکنم از Command$ استفاده کن.
    می شه توضیح بیشتری بدید

اگه یکم صبر کنی یه سورس اختصاصی در این ضمینه برات میذارم !!!

Register FileType

اینم از Register FileType

یه ماژول داره که به برنامه اضافش میکنی بعد اون کد هایی رو که توی Sub Main گذاشتم رو توی پروژت قسمت Sub Main اضافه کن بعد Startup Object رو روی Sub Main بذار
    آیکون مورد نظرت هم که میخوای نمایش داده بشه کنار برنامه بذار (من یه دونه گذاشتم)
    حالا وقتی ریجستر رو بزنی بعد از ریستارت Type جدید شما ریجستر میشه و ار اون به بعد با هر بار کلیک روش با برنامه شما باز میشه و آیکون برنامه شما رو هم میگیره !!!
    ( در این جا من پسوند svs رو ثبت میکنم )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •