اگر نظر من را هم بخوای بهت میگم در تحلیل برنامه کاری جامع و کامل انجام دادی.
البته مسلما نقدها و ایراداتی هم به کدها و استانداردنویسی برنامه وارد است که انشاالله در ورژن های بعدی برنامت اون را رفع خواهی کرد
salehbagheri فرمودند که:
یک مشکل بزرگ امروز از نرم افزارتون کشف کردم.
قضیه از این قراره که امروز، سرعت کامپیوتر به طور چشم گیری پایین اومده بود! پس از بررسی متوجه شدم که بیشتر از 46 پردازش در حال اجرا فقط برای نرم افزار شماست.
یعنی هربار که برنامه شما رو اجرا میکردم و سپس می بستم، پردازش تموم نمیشد و پس از بررسی متوجه شدم که شما فرم Loading رو در ابتدای برنامه Hide میکنید ولی هرگز اون رو نمی بندید ...
درسته بهتر بود در قسمت formclosing برنامه از کد
loading ld = new loading();
ld.Close();
Application.ExitThread();
استفاده میشد.
این مشکل با بستن فرم login هم بوجود میاد لذا بایدکد
Application.ExitThread();
در formClosing فرم login هم بکار بره.
* در قسمت کاربران من هرکار کردم نتونستم کاربر انتخابی را حذف کنم و در کل فرم کاربران بسیار ضعیف ساخته شده مثلا بهتر بود یه textBox برای تایید و تکرار رمز عبور اضافه میشد
لازم دونستم مطلب donny6202 را نقل قول کنم:
توی قسمت تعریف کاربران ، وقتی میخوای یه کاربر رو حذف کنی ، یه messagebox میاد که کاربر با موفقیت حذف شد ، ولی خوب کاربر حذف نمیشه
وقتی میخوای نام یه کاربر رو عوض کنی ، نامش عوض نمیشه نام کاربریش عوض میشه و برعکس ، اسم این دو تا فیلد رو جا به جا تایپ کردی . بعدشم مگه نام کاربری رو تو دیتا بیس primarykey تعریف نکردی ؟ خوب اگه نکردی که اشتباه کردی
* خیلی جالبه که بدونین وقتی میخواهیم کاربری بسازیم برای تعریف پسورد، کاراکترها به صورت * به نمایش درمیان و بعد از ثبت، در دیتاگرید پایین اون، همه مشخصات کاربر، حتی پسوردش را میشه دید و جالبه که پسوردها هشکد نمیشن.
* در فرم login و دیگر فرم ها کلید enter کار نمیکنه و حتما باید دکمه ی ثبت یا ... را با موس کلیک کرد.
بهتر بود در بعضی جاها از کدی مثل زیر استفاده میشد:
private void txtpass2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyCode == Keys.Enter)
btnSave_Click(sender, e);
}
* بهتر بود به جای toolStrip در زیر نوار منوها، از آنجایی که همه تکراری و در نوار منو آمده بودند در گوشه ی راست
برنامه به صورت دکمه (برای دسترسی سریع) آورده میشدند.
برای اینکه نظربعدیم تکراری نباشه از اوج بلند نقل قول میکنم
چیدمان عناصر بسیار ضعیف و ابتدایی بود . شما هیچ جا از گروپ باکس استفاده نکردید و تکس باکسها یکیشون بالای درخت بود یکیشون افتاده بود گوشه حیاط یکیشونم رفته بود خونه همسایه
* نکته ی دیگه استفاده از کلمه ی "آپدیت" در فرم هاست که بهتر بود از کلمه ی "ویرایش" استفاده میشد
* دیتاگریدها اکثرا قابل ویرایش بودن و مثلا اگر ID اون را تغییر میدادین ، مثلا 5000 میذاشتین و آپدیت را کلیک میکردین اون وقت خبری از کد 5000 دیگه نبود و در دیتابیس غیب میشد
* این مشکلاتی بود که فقط در 10 دقیقه تونستم پیدا کنم و نمیدونم اگر برنامه به مرحله تست بره به چه مشکلاتی برخورد خواهد کرد
در آخر اضافه کنم که سعی کردم توی این چند دقیقه با تمام دقت، ایرادات کار را در بیارم و به سازندش هدیه کنم.