صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 344

نام تاپیک: قفل نرم افزاری

قفل نرم افزاری پروژه کارشناسی من و یکی از دوستان است. کارهایی را در این مورد انجام داده ایم. و روی چندین کامپیوتر تست کرده ایم اما لا اقل تا بحال روش 100% مطمئنی پیدا نکرده ایم، ولی من امیدوارم. ما از VB و کمی هم از API استفاده می کنیم شاید مجبور به استفاده از اسمبلی و C هم باشیم. نظر من اینست که باید بی خیال هارد و CD شد چون اگر از سی دی کپی برداریم ID اون هم کپی میشه و برای هارد هم مشکلاتی وجود داره. ایده آل اینه که از سی دی بطور نامحدود بتوان کپی برداشت ولی اون برنامه فقط روی یک کامپیوتر نصب بشه. ضمناً با هر بار اجرای برنامه، خود به خود دوباره کامپیوتر را باید چک کند که بیبیند معتبر باشد در غیر این صورت روشهایی برای دور زدن این نوع قفل وجود دارد. مثلاً کاربر می تواند هارد یک کامپیوتر دیگه رو روی کامپیوتری که نرم افزار برای آن به فروش رسیده، قرار دهد و پس از نصب برنامه آنرا به کامپیوتر اول برگرداند...

ما روی این روش و تست آن حدود 6 ماه است که کار می کنیم. با به اشتراک گذاری اطلاعات موافقید؟ این ایمیل منه: xeronia@gmail.com

به امید یافتن روشهایی ایمن برای محفوظ نگه داشتن حق برنامه نویسان.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    شیراز
    سلام به همه دوستان
    من به این موضوع علاقمند شدم و میخوام هر کاری که از دستم بر میاد انجام بدم
    من این WMI را پیدا نکردم و یا مطالبی که مربوط به اون باشه از شما خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید

سلام
    ممکنه قیمت این قفل نرم افزاری رو به ما بگین
    یا یه قفل نرم افزاری عالی با قیمت مناسب به من معرفی کنین

یه برنامه ابتدایی برای استفاده از سریال هارد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برنامه خوبی بود.روی چندتا کامپیوتر امتحان شده؟

کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    محل زندگی
    ایران
    سلام
    برای چی مثل قفل کولاک هم از روی هارد و هم از روی مادربورد سریال برنداره بعد طبق فرمولهایی این دوتا رو با هم مخلوط کرده به کاربر نشون بده

من توی نرم افزارم، از سریال هارد استفاده کردم. منظورم اونیه که با FDisk نابود میشه.

با format نابود نمیشه
    با Fdisk نابود میشه

ولی مگه آدم در سال چند بار کامپیوترش رو fdisk یا format میکنه ؟!!

بخاطر همین برای نرم افزارم limit گذاشتم. یعنی کاربرای نرم افزار میتونن تا پنج بار از سایت کلمه رمز بگیرن. که اگه اون کلمه رمز درست باشه. برنامه بصورت خودکار براشون فایلی جدید با توجه به سریال هارد میسازه که به کاربرا هشدار داده شده که فایل قفل رو پیش خودشون نگه دارن و فایل قفل تا زمانی کار میکنه که فرد کامپیوترش رو fdisk کنه و اگه هم fdisk کنه دوباره میتونه تا سقف پنج بار از سایت فایل قفل دریافت کنه.

بعد از 2 سال سیستم بصورت خودکار بوسیله asp ، ریستارت میشه و مجددا به پنج بار بر میگرده. به این صورت هم حقوق استفاده کننده تا ابد حفظ میشه و هم امکان سوء استفاده از نرم افزار هم به صفر میرسه.

چون دیگه کاربر میدونه که اگه هر دو سال یکبار تنها پنج بار میتونه از سایت فایل قفل دریافت کنه.

راسی من با winsock هم امکان نصب اتوماتیک قفل رو از طریق اینترنت فراهم کردم که اگه سوالی در این ضمینه داشتید. در خدمتیم. البته اطلاعاتم به اندازه شما بزرگواران نیست ولی تجربم یه کم زیاده.

/

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    نقل قول نوشته شده توسط mkbo_webmaster
    من توی نرم افزارم، از سریال هارد استفاده کردم. منظورم اونیه که با format نابود نمیشه
    با Fdisk نابود میشه
    بعد از 2 سال سیستم بصورت خودکار بوسیله asp ، ریستارت میشه و مجددا به پنج بار بر میگرده. به این صورت هم حقوق استفاده کننده تا ابد حفظ میشه و هم امکان سوء استفاده از نرم افزار هم به صفر میرسه.
    /
    پیشنهاد میکنم این مدل قفل را روی برنامه هات استفاده نکنی :)
    چون سریال هارد قابل تغییر به صورت دستی هم هست . ( غیر از سریال اصلی کارخانه )
    سورس برای این کار هم در کتاب program in Delphi6 .،296 صفحه 126 موجود هست .

منظورم سریال درایو C در هارد اکتیو سیستم هستش که با FSO گرفتم. من با اون کار میکنم.

/

لطفا اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید ....

/

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    سریالی که روی پارتیشن ها هست به به قول خودت با fdisk هم میپرن به صورت دستی ( بابرنامه نویسی یا برنامه های آماده ( فکر کنم باشه من دنبالش نبودم ) قابل تغییره
    یعنی شما یک نسخه مثلا برای سریال هارد دیسک 12345 میسازی ....
    کافیه طرف برنامه بنویسه که سریال هارددیسک هر کامپیوتر را بزاره 12345 اونوقت قفل شما روی هر کامپیوتر دیگه ای که سریالش همین باشه برای ابد کار میکنه ( حتی نیازی هم به 5بار دیگه نداره .
    پس بهتره از سریال کارخانه هارد دیسک ها استفاده کنی ( یکسری سورس توی اینترنت و توی همین سایت میتونی پیدا کنی که Model_Number و Firmware version و Serial number ثابت اون هارد دیسک که با FDISK هم عوض نمیشن را بهت میده ...
    بعضی از اینا که به صورت OpenSource هست با هاردهای ساتا مشکل دارن ولی یه کم بیشتر بگردی نمونه های سازگار با هاردهای ساتا را هم پیدا مکنی

پس از این مدل قفل استفاده کنی ( که خودمم استفاده میکنم فکر کنم بهتر باشه )
    ( البته هنوز روی VMare تسط نکردم ببینم میشه تغییرات داد یا نه ( شاید این یه سوراخ امنیتی برای این مدل قفلها باشه ( همانطور که میدونی VMare هارد مجازی بهت میده )

و در نهایت اگه نتونی نرم افزارت را خوب پروتکت کنی این مراحل برای یک کرکر یعنی کشک .
    3 سوت برنامه ات کرک میشه و حالشو میبرن

پیوست » چطوره یه بخش CrackMe توی سایت راه بندازیم :kaf:
    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 07 خرداد 1385 در 14:33 عصر

کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    نرم افزار diskedit که توی نورتون قدیمی هست مثل آب خوردن سریال رو عوض می کنه .

البته سریال مثلا درایو C توی نرم افزار من ecyrept شده ، یعنی بصورت رمزی شده و بصورت یک فایل قفل به کاربر داده شده.
    و حساب اونجاش رو هم کرده بودم. یعنی اون موقعی که از این قضیه ای که شما گفتید مطلع نبودم هم احتمالش رو میدادم. بخاطر همین رمزیش کردم.
    یعنی در کل کرکر تنها یک راه داره و اینکه یک نسخه از نرم افزار رو بخره و سریال درایو c استفاده کننده از نرم افزار رو یادداشت کنه و بعد فایل قفل رو هم برداره. تا این نرم افزار من توی تمام سیستمها با کپی این دوتا کار کنه.

ولی با گفته های آقای زواری یک مقدار اطلاعاتم در این مورد بالا رفت. و با WMI آشنا شدم.
    مثل اینکه آقایان کدهاشون رو در این مورد توی فروم نمیزاشتن.
    رفتم از یکی از دوستان آلمانیم پرسیدم. بهم یه آدرس داد که تمامی کدهای WMI توش بود.
    برای بالا بردن اطمینان قفلم ، همونطور که آقای زواری گفته بودند. سریال هارد ، مادربرد ، CPU ، و BIOS و چند تا چیز ثابت دیگه رو از طریق WMI با کدهام گرفتم و همینطور از طریق یک کد API با استفاده از kernel32.dll دوباره سریال هارد رو گرفتم و تمام اینا رو بصورت یک رشته پشت سرهم با حذف جاهای خالی و تبدیل تمامی حروف به حروف بزرگ قرار دادم.
    با اینکار اگه طرف هاردش نمیدونم ساتا باشه یا از این جور چیزا ممکنه تنها سریال هارد بر نگرده ولی ما بقی با هم جمع میشه.
    فقط موندم که اگه WMI توی سیستمی نباشه اونوقت چی ؟
    خوب میشه در این صورت یک خطا در برنامه ایجاد کنیم تا قفل بصورت رشته خالی رجیستر نشه.
    اگه پیشنهادی دارید که غیر از WMI هستش لطفا بگید.
    متشکر

/

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    هرچه چقدر بیشتر به سخت افزار ها متکی باشه مشتری بیشتر اذیت میشه
    فکر کن بخواد کامپیوترش را ارتقاع بده ؟

برای رفع مشکل هاردهای ساتا :
    کامپوننت هاش هست
    http://www.cnware.com
    ardinfo component let you collect mechine information such as CPU type,CPUID, CPU Vendor,BIOS SerialNumber,Hard Disk SerialNumber and ModalNumber,MAC address easily.Such infomation is direct from hard interface,not from registry,So it can not be changed by user.It works on Win98/NT/Win2000/XP/Win2003 and in any accounts rights. Using hardinfo component is quite easy ,just drop the component into delphi form, all infomation is on the component's property.no additional DLL or VXD need.If you use VB,VC or other language ,you can also use hardinfo.We provide hardinfo DLL for VB and VC developer.
    آخرین ویرایش به وسیله joker : جمعه 12 خرداد 1385 در 14:56 عصر

متشکر.
    فایلش open source هستش ؟

/

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    متشکر.
    فایلش open source هستش ؟
    /
    فروش اون همراه با سورس هست ( یعنی قبلا که اینطوری نوشته بود جدیدا به سایتش سر نزدم )

این سورس مال هاردهای معمولی هست :
    []

این که delphi هستش.
    به زبان های مایکروسافتی ندارید ؟

/

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    این که delphi هستش.
    به زبان های مایکروسافتی ندارید ؟
    /
    اصلا و ابدا"

فایل IOCTL که ضمیمه کردم را بخونی توابع مربوطه را فکر کنم راحت تر بتونی خودت یکی بنویسی .... به زبون میکروسافتی :)
    البته اگه بگردی حتما نسخه های آماده اون را به صورت dll و ocx پیدا میکنی ...

سلام دوستان
    من دنبال یه قفل نرم افزاری vb6 هستم برای برنامه ای که نوشتم من کد دلفی برای قفل رجیستری رو دارم ولی ویژوال رو میخواستم در صورت امکان کمکم کنید منمنون میشم

فرهاد

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    قفلهایی که با رجیستری کار میکنن در 3سوت شکسته میشن ( یه registry Monitor خرجشه )
    _ این یعنی زحمت کرک کردن هم به کرکر ندادن _

بهتره اگه نرم افزارت گرونقیمت هست کار را بسپاری به اهلش از پرولاک که تبلیغ بالای همین سایت هست تا شرکتهای خارجی و........

البته همشون بدون تضمین هستند .
    جایی که با تضمین بهت قفل بده فکر نکنم باشه ( اگر هم باشه مطمئن باش آخر ببسوادی هستن که روی قفلی تضمین میدن)

منم با آقای joker موافقم.

/

می شه مختصرا توضیح بدین قفلهایی که با رجیستری کار میکنن چه طور کار می کنند؟

Cool درخواست کد استخراج شماره سخت افزار

سلام آقا بابک

میشه کد استخراج شماره سریال هارد و سی پی یو رو به من بدی من دارم روی یک قفل کار میکنم
    ممنون میشم

کاربر جدید آواتار tejarat-ir
    محل زندگی
    مشهد
    سلام
    می خواستم بدونم کسی هست که یه قفل نرم افزاری توپ داشته باشه
    برای یه برنامه می خوام یا بتونه یاد بده

ممنون

خوب کی قراره این کلید قفل را به مشتری بده؟
    اگه میشه به من جواب بدید چون منم می خوام

سلام بهار - من مدت زیادیه که از یه OCX استفاده می کنم که سریال هارد رو بهم می ده اما به تازگی با مشکل جدیدی مواجه شدم و اون اینکه سریال هاردهای ساتا رو نشون نمی ده.

کاربر دائمی آواتار joker
    محل زندگی
    اصفهان
    نقل قول نوشته شده توسط Mojtaba Rezayat
    سلام بهار - من مدت زیادیه که از یه OCX استفاده می کنم که سریال هارد رو بهم می ده اما به تازگی با مشکل جدیدی مواجه شدم و اون اینکه سریال هاردهای ساتا رو نشون نمی ده.
    یه صفحه بر میگشتی عقب یه نمونه بود :https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=294
    البته ظاهرا لینک دانلود کامپوننتهاشو از روی سایتش برداشته من همنیجا اتچ میکنم

با عرض سلام
    بنده یک نرم افزار خریده ام وبرای اولین با روکامپیوتر نصب میشود یک شماره سریال به من میدهد و بعداز آن باید به مرکز زنگ بزنیم و پسورد یا سریال آن را بگیریم آیا میشود قفل آن را شکست

[Quate]
    مثلاً کاربر می تواند هارد یک کامپیوتر دیگه رو روی کامپیوتری که نرم افزار برای آن به فروش رسیده، قرار دهد و پس از نصب برنامه آنرا به کامپیوتر اول برگرداند...
    [Quate]

این منطقی نیست بالاخره روی یک کامپیوتر بیشتر نصب نمیشه منظورت از کامپیوتر اول چیه

نتیجه این گفتمان چی شده ؟

ببخشید سر زده مزاحم شدم .

من فکر میکنم بدست آوردن سریال هر چیزی اصلا مهم نیست بلکه این مهمه که کاربر محدود بشه نه اینکه نرم افزار ، شما اگر سریال چیزی رو بدست بیارید و اونو توسط هر یک از الگوریتمهای کد گذاری کد کنید و بعد از کاربر یک شماره رو بخواهید که وارد کنه خوب این که راه حل قفل نرم افزاری نشد ، در اینصورت کافیه کاربر اون کد رو بدون نیاز به شما بدست بیاره که این کار کار خیلی ساده ایه و کرک کردن اینگونه قفلها راحت ترین نمونه های موجوده . چون در واقع کد گرفته شده از کاربر با کد تولید شده مقایسه می شه و جوابی برگشت داده میشه که صحت یا عدم صحت را بر می گردونه و این فقط یک IF ساده هست ، حالا شما به سختی یک کد را بوجود بیارید و مقایسه کنید خوب کافیه فقط کد اجرایی رو باز کنیم و یک کد رو تغییر بدیم تا این IF به Not اش تغییر هویت بده .

بهتره بجای استفاده از کد و مسائلی از این قبیل راه حلی برای پیچیده شدن این فرآیند شرطی پیدا کنید .

من فکر میکنم راه حل ایجاد قفل بر روی نرم افزارها چیزی غیر این این راه حلهاست .

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    Iran
    سلام خسته نباشید
    من خیلی مشتاقم در این پروژه کمکتون کنم اگه کاری از دستم بر می یاد خبرم کنید
    با تشکر محمد

کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    محل زندگی
    Iran, Shiraz

Cool یک کلاس برای MD5

طی صحبت و مشاوره ای که امروز با آقای مصافی (BlackDal) داشتم به این نتیجه رسیدیم که یکی از روش های خوب برای امنیت نرم افزار این هست که شما سریال دیسک اصلی یا همون Primary Drive رو بگیرید و اون رو با MD5 هش کنید.این داده بدست اومده رو یه جا ذخیره کنید و با هر بار اجرای برنامه اول چک کنید ببینید که مقدار هش شده سریال دیسک اصلی با مقدار قبلی برابر هست یا نه ؟
    این روش فقط برای این هست که شما از اجرا شدن برنامتون روی سیستم های مختلف جلوگیری کنید.فرض کنید برنامه این رو رو یه سیستم نصب کنید،بعد کاربر بیاد فایل های اصلی برنامه رو کپی کنه رو یه سیستم دیگه،با این روش میشه جلوش رو گرفت.
    دیگه بقیه کد نویسی ها و اعمال امنیت های نرم افزار مثلا برای ورود به برنامه،بازه زمانی قابل قبول اجرای برنامه یا چیزای دیگه خدا قوت خودتون بنویسید .
    ولی من توی اینترنت هی چی گشتم تو سایت های مختلف خارجی این بعترین کدی بود که برای تولید MD5 دیدم.یه کلاس هست،استفاده اش هم خیلی راحته:

Dim cMD5 As New clsMD5
    Dim strHash As String

strHash = cMD5.CalculateMD5("CodeMasterX")
    MsgBox strHash,vbInformation,"MD5 hashing"

انشاالله که به کار برو بچس برنامه نویس بیاد!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    مطالب مفیدی بود
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    دوستان این کدهارا میشه داخل اکسس هم استفاده کرد؟

محل زندگی
    Iran, Shiraz
    کدوم کد رو ؟ همون الگوریتم هش MD5 ؟
    بله چرا نشه ؟ مقدار بازگشتی این الگوریتم یه رشته هست که میتونی تو اکسس هم ذخیرش کنی.

نقل قول نوشته شده توسط CodeMasterX مشاهده تاپیک
    کدوم کد رو ؟ همون الگوریتم هش MD5 ؟
    بله چرا نشه ؟ مقدار بازگشتی این الگوریتم یه رشته هست که میتونی تو اکسس هم ذخیرش کنی.
    سلام عرض میکنم
    آقای codemasterx میشه یه زحمتی بکشین و کد نحوه استفاده اون رو در اکسس برای ما بنویسند
    یک دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا منون میشم!!!!!!

محل زندگی
    Iran, Shiraz

Cool

نقل قول نوشته شده توسط j.farazani مشاهده تاپیک
    سلام عرض میکنم
    آقای codemasterx میشه یه زحمتی بکشین و کد نحوه استفاده اون رو در اکسس برای ما بنویسند
    یک دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا منون میشم!!!!!!

این کلاس یه متد داره بنام CalculateMD5.شما اینجوری ازش استفاده میکنی:

Dim strData As String
    strData = CalculateMD5 txtPassword.Text

حالا
    که مقدار هش شده پسورد رو گرفتی میتونی توی یه فیلد از نوع رشته توی اکسس ذخیرش کنی و هر بار که کاربر ویخواد وارد برنامه بشه پسوردش رو هش کنی و با مقدار هش شده اولیه مقایسه کنی.همین!

الگوریتم های رمزنگاری و هش کردن داده ها توی نشوتن قفل های نرم افزاری کاربرد زیادی دارن و MD5 هم با اینکه بارها اعلام شده که منسوخ شده ولی هنوز از محبوبیت و قدرت بالایی برخوردار هست.اشاره کنم که الگوریتم های هش ربطی به رمزنگاری داده ها ندارن و مقدار برگشتی ندارن!

و در جواب چند پست اخیر این تاپیک در مورد قفل هایی که با رجیستری ویندوز کار میکنن:
    اینجور برنامه ها اصلا از امنیت و کیفیت خوبی برخوردار نیستن دوستان.رجیستری ویندوز که شبکه عصبی این سیستم عامل محسوب میشه،خیلی راحت قابل دسترسی هست و هر چیزی که بخواد با رجیستری چک بشه امنیت پائینی داره.برای مثال برنامه هایی که با استفاده از رجیستری مدت زمان استفاده از برنامه رو 30 روز تعیین میکنن.این جور تکنیک ها به سادگی قابل تخریب هست.بهترین راه ها استفاده از سریال هارد دیسک،سریال CPU و اینجور تکنیک ها هست.ولی یادمون باشه که بالاخره همیشه راهی برای کرک برنامه شما خواهد بود!

کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    دوستان میشه یک نمونه اکسس هم بزارید خیلی ممنون میشوم

این نمونه ی اکسس نیست ولی اینو من همین الان نوشتم و کارش تبدیل MD5 ه.
    MD5 Translator

صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •