نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با explorer.exe

کاربر جدید
    محل زندگی
    مشهد

مشکل با explorer.exe

سلام چند وقته که سیستم من وقتی روشن میشه به جای نشان دادن دسکتاپ پوشه داکیومنت باز میکنه و خودم باید از منیجر explorer.exe رو اجرا کنم که دسکتاپ بالا بیاید می تونید کمکم کنید که دوباره مجبور به انجام اینکار نشم.
    آنتی ویروسم رو هم آپدیت کردم اسکن میکنه ویروسا رو هم پاک میکنه اما هر زمان که سیستم دوباره شروع به کار میکنه هشدار میده autorun worm پیدا شده. کمکم کنید لطفا

کاربر دائمی آواتار returnx
    محل زندگی
    ?

نقل قول: مشکل با explorer.exe

اگر اشتباه نکنم این مشکل به خاطر ویروسی به نامه Xplorer هست...

کاربر دائمی آواتار syntiberium
    محل زندگی
    scrin galaxy

آنتی ویروس باید داخل رم رو زود تر از هارد چک کنه . اگر آنتی ویروستون این قابلیت رو نداره باید یدونه نصب کنید که داشته باشه . شاید هم بتونید با msconfig به صورت دستی استارت آپش رو حذفش کنید و سریعا ریست کنید . در ضمن وقتی مشکل حل شد روی درایو ها محض احتیاط دابل کلیک نکنید . توی mycomputer مثلا بنویسید c:\autorun.inf و اگر پنجره ی notepad باز شد یعنی ویروس autorun توی درایوتون گذاشته که باید توی دسکتاپ یه فایل خالی autorun.inf بسازید و روی تمام درایو هاتون درگ دراپ کنید . در ضمن فلش مموری هاتون هم ممکنه مثل داریو هاتون شده باشن پس قبل بالا اومدن ویندوز وصلش کنید .

کاربر جدید
    محل زندگی
    مشهد

ممنون ولی همچین چیزی رو که شما گفتید امتحان کردم ولی مشکل این نیست در ضمن یک مشکل دیگه هم رخ داده ویندوز من الان ارور میده که اصل نیست و باید نسخه اصلی رو نصب کنم سری قبل هم همینطور شد و بعد از مدتی دیگه بالا نیامد و مجبور شدم بدم یک تعمیر اساسی چون خودم هم نتونستم درستش کنم. یک راه بهتر سراغ ندارید؟

تاپیک های مشابه

1. مشکل در ساختن exe برنامه
    نوشته شده توسط ladangh در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •