صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: زیبا سازی پروژه‌های اكسس

زیبا سازی پروژه‌های اكسس

در این تاپیك می‌خواهم همه دوستان كمك كنند تا برای زیبا سازی محیط پروژه‌های اكسس باید چه كارهای انجام داد تا محیط هر چه بیشتر كاربر پسندتر و زیباتر باشد

نقل قول: زیبا سازی پروژه‌های اكسس

سلام
    در اکسس 2007 کارهای خوبی میشه انجام داد
    خروجی کار در اکسس2007 بسیار زیباتر از اکسس2003 هست
    بنظرم استفاده از ابزار codejock هم میتونه کاربردی باشه
    بنظرم هر کدوم از دوستان یک تصویر از محیط برنامشون رو به همراه توضیحات اندکی رو، جهت ایده گرفتن دیگران در این تایپیک قرار بدند
    یاعلی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا اصفهان

به نام خدا
    با سام. برگ سبزي تحفه و غيره!؟ عكس هاي زير مربوط به برنامه اي است كه چندسال قبل براي نمايندگي يكي از نشريات نوشتم. صفحه اصلي (مثلا سويچ برد) و فرم اصلي آن است. از تصوير و كامن باتن با مشخصه شفاف transparent استفاده شده بود. ديگر خود دانيد.
    درضمن مديران محترم سايت مطلع باشند كه پس از تغييراتي كه ظاهر سايت نموده است. سرعت آن كاهش پيدا كرده و به سهولت سابق نمي شود با آن كار كرد. بعد از خارج شدن از سايت هم تا سيستم را ديسكانكت نكنم ، كامپيوتر سايت را رها نمي كند(يا بالعكس) راهنماي شود تا اگر مشكل از سيستم ماست برطرف كنيم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

این هم چند نمونه از تصاویر برنامه ای كه برای اساتید مجموعه خودمون درست كردم، روی آیكون ها كه بروید شكل آن ها تغییر می‌كند و زیبایی برنامه را دو چندان كرده كه برای مثال دو تصویر آخر برای یك فرم هستند ولی تصویر آخر وقتی است كه موس روی هر یك از آیكونها رفته كه من همه آیكونها را در یك تصویر نشان داده ام و البته اینكار رو خیلی سخت انجام دادم برای همین برای خودم و همه دوستان دست می‌زنم
    دوستان امیدوارم خوشتون امده باشه منتظر سایر دوستان برای تصاویر زیبای محیطهای كه ساخته اند هستم
    2.JPG3.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله alipoor123@gmail.com : سه شنبه 23 آذر 1389 در 15:25 عصر

کاربر دائمی آواتار ryonis
    محل زندگی
    تهران - بخارست

چند نمونه از فرم هاي برنامه بنده :

1- فرم ورود به برنامه (LOGIN) :
    login.JPG

2- منوي اصلي برنامه كه فقط حاوي برخي آمار دم دستي است. در اين برنامه ، فقط از منوبارها استفاده كرده ام و خبري از switchboard ا واينجور چيزا نيست :

mmenu.jpg

3- استفاده از Tile Pictures ها به عنوان پس زمينه فرم ها كه باعث كاهش چشمگير حجم برنامه مي شود. ضمن آنكه مي توان تمام عكس ها را به جاي Embedded، بصورت Linked تعريف نمود :
    using_tiles2.JPGusing_tiles.jpg

4- طراحي آيكن هاي مخصوص و شخصي با استفاده از photoshop و تهيه يك طرح با پسوند bmp كه البته خيلي باعث زيباتر شدن محيط برنامه تون ميشه. در عكس زير تعدادي از آيكن هاي برنامه ام رو براتون گذاشتم :
    iccoms.JPG

بزودي برخي ديگر از نكات گرافيكي قابل استفاده در اكسس را براتون ميارم.
    فعلاً...

موفق و شـــــاد باشيد - ريونيز
    آخرین ویرایش به وسیله ryonis : سه شنبه 23 آذر 1389 در 16:49 عصر

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

دوستان اگه میشه نمونه با فرمت اکسس بزارین تا بشه استفاده کرد

کاربر دائمی آواتار wolfstander
    محل زندگی
    کتاب اکسس

سلام
    من یک سری آیکن زیبا دارم که برای برنامه های اکسس استفاده میکنم از اونها
    ولی فکر میکنم که شاید اینجا به دلایل قوانین سایت نشه اونها رو آورد
    یک سری فارسی هستند، بقیه انگلیسی
    میشه گذاشت برای استفاده همه دوستان یا مثلا ً میشه من تو سایت خودم بذارم، بعدش اینجا لینک دانلودشو بذارم؟ک
    یا همین تکنیک هایی که دوستان خوبمون استفاده کردن، میشه ازشون خواهش کرد که برایاستفاده همه اونها رو بذارن یا نه ؟
    بالاخره اونها هم زحمت زیادی کشیدن و نمیشه همچین انتظاری رو از اونها داشت
    ولی اگه مشکلی نداشته باشه،من کامندباتن هایی که خودم طراحی کردم و تو بیشتر برنامه ها هم ازشون استفاده میشه، مثل دکمه ذخیره یا دکمه ادیت، رو میذارم

wolfstander جان اگه آیکون ها رو بذاری که عالیه عزیزم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

با سلام و تشكر از كسي كه شروع كننده اين مبحث بوده است ( مشروط بر اينكه به نتيجه نهايي برسد )
    1- جناب ريونيز روشي كه شما فرموديد من عمل ميكنم ( با استفاده از فتوشاپ ) ولي طرح نهايي در باتن خوب نمي‌نشيند . به نظرم نكته‌اي دارد كه بفرماييد ماهم بهره‌مند شويم .
    2- جناب alipoor استفاده از عكس پس‌زمينه و طراحي كه باتن‌ها را با خاصيت transparent روي آنها قرار داد هم عمل كرده‌ام ( براي شروع برنامه‌هاي اندك نوشته شده از آن استفاده مي‌كنم ) ولي اينكه با كليك ، عكس پس‌زمينه را تعويض كرد كمي برنامه را سنگين نمي‌كند ؟ مگر اينكه روشي را كه بكار برده‌ايد آن چيزي نباشد كه بنده به نظرم آمده است .
    3- به نظرم كمي هم عجله كردم ظاهراً دوستان گرامي فعلاً دانه پاشيده‌اند كه جذب شويم و ادامه را توضيح دهند . بهر حال نويد ادامه ، با پست‌هاي بعدي اين عزيزان خواهد بود .

سلام
    من آیکون ندارم
    ولی یه سایت بهتون معرفی میکنم که توش پره از آیکون های باحال و شیک ، با سایز دلخواه و دسته بندی های مختلف

www.iconfinder.com

آیکون مورد دلخواهتون رو جستجو کنید
    امیدوارم خوشتون باید
    یاعلی

نقل قول نوشته شده توسط Profesorjd مشاهده تاپیک
    با سلام و تشكر از كسي كه شروع كننده اين مبحث بوده است ( مشروط بر اينكه به نتيجه نهايي برسد )
    1- جناب ريونيز روشي كه شما فرموديد من عمل ميكنم ( با استفاده از فتوشاپ ) ولي طرح نهايي در باتن خوب نمي‌نشيند . به نظرم نكته‌اي دارد كه بفرماييد ماهم بهره‌مند شويم .
    2- جناب alipoor استفاده از عكس پس‌زمينه و طراحي كه باتن‌ها را با خاصيت transparent روي آنها قرار داد هم عمل كرده‌ام ( براي شروع برنامه‌هاي اندك نوشته شده از آن استفاده مي‌كنم ) ولي اينكه با كليك ، عكس پس‌زمينه را تعويض كرد كمي برنامه را سنگين نمي‌كند ؟ مگر اينكه روشي را كه بكار برده‌ايد آن چيزي نباشد كه بنده به نظرم آمده است .
    3- به نظرم كمي هم عجله كردم ظاهراً دوستان گرامي فعلاً دانه پاشيده‌اند كه جذب شويم و ادامه را توضيح دهند . بهر حال نويد ادامه ، با پست‌هاي بعدي اين عزيزان خواهد بود .
    با عرض سلام و تشكر خدمت دوست عزیز
    باید بگم كمی اشتباه متوجه شدید عكس پس زمینه كه عوض نمی‌شه بلكه هر آیكون كه می‌بینید بطور جداجدا تغییر می‌كنه اون هم وقتی كه با موس روی اون می‌روید بعد هم از خواصیت پرنت استفاده نكردم بلكه با مقدار دهی یك متغیر این كار رو كردم در ادامه صفحه منوی برنامه رو براتون می‌زارم

نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    من آیکون ندارم
    ولی یه سایت بهتون معرفی میکنم که توش پره از آیکون های باحال و شیک ، با سایز دلخواه و دسته بندی های مختلف

www.iconfinder.com

آیکون مورد دلخواهتون رو جستجو کنید
    امیدوارم خوشتون باید
    یاعلی
    خیلی عالی بود واقعا ممنونم

محل زندگی
    کتاب اکسس

سلام
    این هم یک نمونه از کارهایی که خودم انجام دادم
    هم فایلهای bmp هست و هم فایلهای psd
    البته کلی آیکن دیگه هم دارم که ممکنه به دلیل اینکه جزء وارز محسوب بشه و کپی رایت داشته باشه، نمیتونم اینجا آپلود کنم
    بازم میگردم ببینم از این دکمه ها تو برنامه های دیگه ام اگه داشتم، میذارم
    دوستان هم اگه از این موارد دارند، بذارن که ما هم استفاده کنیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اهواز

نقل قول نوشته شده توسط wolfstander مشاهده تاپیک
    سلام
    این هم یک نمونه از کارهایی که خودم انجام دادم
    هم فایلهای bmp هست و هم فایلهای psd
    البته کلی آیکن دیگه هم دارم که ممکنه به دلیل اینکه جزء وارز محسوب بشه و کپی رایت داشته باشه، نمیتونم اینجا آپلود کنم
    بازم میگردم ببینم از این دکمه ها تو برنامه های دیگه ام اگه داشتم، میذارم
    دوستان هم اگه از این موارد دارند، بذارن که ما هم استفاده کنیم
    با سلام منم اين چند آيكون رو كه خودم درست كردم تقديم ميكنم به همه .

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نوشته شده توسط Profesorjd با سلام و تشكر از كسي كه شروع كننده اين مبحث بوده است ( مشروط بر اينكه به نتيجه نهايي برسد )
    با عرض سلام و تشكر خدمت دوست عزیز
    باید بگم كمی اشتباه متوجه شدید عكس پس زمینه كه عوض نمی‌شه بلكه هر آیكون كه می‌بینید بطور جداجدا تغییر می‌كنه اون هم وقتی كه با موس روی اون می‌روید بعد هم از خواصیت پرنت استفاده نكردم بلكه با مقدار دهی یك متغیر این كار رو كردم در ادامه صفحه منوی برنامه رو براتون می‌زارم
    با سلام و تشكر
    1- منظورم از بيان آن مطالب بكارگيري آيكون نبود . بهرحال سايتهاي مختلفي براي دريافت آيكون هست و يا ميشود با فتوشاپ و غيره آيكون ساخت . منظورم نحوه بكارگيري آيكون بود . وقتي از آيكون غيرمستطيلي استفاده ميكنم درست در جاي خود قرار نميگيرد ( مانند عكس دوم با اين توضيح كه باتن با فتوشاپ ساخته شده ) و مانند كار شما بنظر نمي‌رسد .
    2- در عكس Start‌ از خاصيت نمايش يا عدم نمايش عكس استفاده كردم ( البته با آموخته‌ها از اين سايت و راهنمايي دوستان)
    Start.JPG untitled1.JPG

محل زندگی
    کتاب اکسس

سلام
    یک سوال از دوست خوبمون Profesorjd داشتم
    اون هم اینکه وقتی من عکسی رو برای پس زمینه فرم انتخاب میکنم، روی هر کلیدی که میرم، فرمم میپره
    همچین پرش میکنه عکسش که بیا و ببین
    به به

شما این مشکل رو دارید تو فرمهاتون یا خیر؟
    اگه هم که ندارید، مشکل رو چطور حل کرده اید؟

محل زندگی
    تهران - بخارست

دوستان عزيز سلام، خيلي فروم مفيدي راه افتاده... از همه دوستاني كه همكاري مي كنن ممنونم.

لطفاً دوستاني كه با عكس هاي متحرك (gif) و انيميشن روي فرم كار كردن هم از تجربيات خود بنويسن. بنده شخصاً يه مدتي سعي كردم. اما در انتها پشيمون شدم و الان حتي به هيچ كسي پيشنهاد اين كار رو هم نمي كنم.
    به نظر من تصاوير و آبجكت هاي متحرك دو دسته اند:
    1- آبجكت هايي كه ذاتاً متحرك هستند. مثل فايل هاي gif متحرك (چيزي شبيه اين : ) و استفاده از ActiveXاي به نام anigif.ocx.
    2- آبجكت هايي كه توسط برنامه نويسي متحرك ميشوند و كاربر گمان ميكند آبجكت حركت ميكنه يا خاموش روشن ميشه يا ...

بنده ابتدا روش اول رو امتحان كردم. اما زياد مفيد نبود. در روش دوم هم به جاهاي خوبي رسيدم كه مدتي هم در برنامه هام ازشون استفاده مي كردم( مثل چشمك زدن كليد خروج يا سُـرخوردن يك نوشته در بالاي فرم يا ...)
    اما وقتي با PCهاي با سرعت پايين مواجه شدم و پرش هاي اعصاب خوردكن اين روش رو ديدم بطوركلي دور اين كار رو خط كشيدم و ديگه سمت اش هم نرفتم.

... حال خواهش من اينه كه اگر از دوستان و اساتيد محترم، كسي روش بهتري سراغ داره لطف كنه و به ما هم توضيحي بده.

متشكــــــــــرم - ريونيز

نقل قول نوشته شده توسط wolfstander مشاهده تاپیک
    سلام
    اون هم اینکه وقتی من عکسی رو برای پس زمینه فرم انتخاب میکنم، روی هر کلیدی که میرم، فرمم میپره
    به به

شما این مشکل رو دارید تو فرمهاتون یا خیر؟
    اگه هم که ندارید، مشکل رو چطور حل کرده اید؟
    سلام عزیز دل جناب wolfstander
    باید عرض كنم كه این كار رو با تعریف یك متغیر باید انجام بدی تا فرم آیكون دائما نپره یعنی ماجرا از این قرار كه با تعریف یك دستور if در رویداد باتن كه اگر مقدار متغییر برابر با مثلا یك بود از دستور if خارج بشه (exit sub) و اگر كه مقدار آن صفر بود (else) مقدار visibled آیكون ها تغییر كنه و برعكس همین ماجرا رو در دیتیل فرم داشته باشی تا دائما دستور اجرا نشه و دائما آیكون ها در فرم نپرند

محل زندگی
    تهران - بخارست

نقل قول نوشته شده توسط Profesorjd مشاهده تاپیک
    1- جناب ريونيز روشي كه شما فرموديد من عمل ميكنم ( با استفاده از فتوشاپ ) ولي طرح نهايي در باتن خوب نمي‌نشيند . به نظرم نكته‌اي دارد كه بفرماييد ماهم بهره‌مند شويم ....
    منظورتان رو متوجه نميشم. مشكل تون دقيقاً چيه؟ خروجي فتوشاپ رو با فرمت bmp ذخيره كنين. "طرح نهايي در باتن خوب نمي‌نشيند" يعني چي؟
    آخرین ویرایش به وسیله ryonis : دوشنبه 29 آذر 1389 در 09:39 صبح دلیل: توضيح بيشتر

محل زندگی
    کتاب اکسس

نقل قول نوشته شده توسط alipoor123@gmail.com مشاهده تاپیک
    باید عرض كنم كه این كار رو با تعریف یك متغیر باید انجام بدی تا فرم آیكون دائما نپره یعنی ماجرا از این قرار كه با تعریف یك دستور if در رویداد باتن كه اگر مقدار متغییر برابر با مثلا یك بود از دستور if خارج بشه (exit sub) و اگر كه مقدار آن صفر بود (else) مقدار visibled آیكون ها تغییر كنه و برعكس همین ماجرا رو در دیتیل فرم داشته باشی تا دائما دستور اجرا نشه و دائما آیكون ها در فرم نپرند
    سلام
    من دقیق متوجه این قضیه نشدم
    جواب شما دو قسمت داره
    یکی برای آیکن هاست، یکی برای عکس پس زمینه فرم
    برای آیکن ها رو که من کارنکردم
    برای عکس پس زمینه مشکل دارم
    شما نمونه ای دارید که بذارید ما هم استفاده کنیم؟
    البته اگه زحمت نداره ها
    زحمت داشته باشه که هیچی
    در مورد آیکن ها هم بازم علم من زیاد نیست
    من میام از اونت mouse Over استفاده میکنم که البته کار رو خیلی سخت میکنه
    در مورد استفاده از ocx ها هم که من به شخصه باهاشون مخالفم
    چون روی هر سیستمی که بخواید برنامه رو نصب کنید، باید اونها رو هم رجیستر کنید
    و وقتی که کاربر از خود من هم کمتر بلده و کلیک رو نمیدونه که یعنی چه، پس بیخیال این قضیه میشم
    در انتظار توضیحات راهنمایی کننده شما دوست خوبم و بقیه هستم که راهنمایی کنید
    با تشکر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

با سلام و تشكر از دوستان
    به به
    1- بعضي مواقع پيش آمده است دليلي برايش ندارم . اما نه آنگونه كه زياد پرش داشته باشد . راه حلي هم نيافتم ولي در بعضي از رايانه‌ها اين پرش وجود نداشته پس بنظرم ربطي به كد يا تعاريف اكسس نبايد داشته باشد .
    منظورتان رو متوجه نميشم. مشكل تون دقيقاً چيه؟ خروجي فتوشاپ رو با فرمت bmp ذخيره كنين. "طرح نهايي در باتن خوب نمي‌نشيند" يعني چي؟
    2- به عكس دوم تاپيك 16 دقت بفرماييد منظورم آن است .
    نوشته شده توسط alipoor123@gmail.com باید عرض كنم كه این كار رو با تعریف یك متغیر باید انجام بدی تا فرم آیكون دائما نپره یعنی ماجرا از این قرار كه با تعریف یك دستور if در رویداد باتن كه اگر مقدار متغییر برابر با مثلا یك بود از دستور if خارج بشه (exit sub) و اگر كه مقدار آن صفر بود (else) مقدار visibled آیكون ها تغییر كنه و برعكس همین ماجرا رو در دیتیل فرم داشته باشی تا دائما دستور اجرا نشه و دائما آیكون ها در فرم نپرند
    3- اين موضوع را هم بنده مانند دوست بسيار عزيزم wolfstander متوجه نشدم ظاهراً جواب ايشون در خصوص باتن باشد نه عكس پس زمينه فرم .

کاربر دائمی آواتار amir91
    محل زندگی
    اصفهان

این هم یک نمونه دیگر
    Capture.PNG
    Capture2.jpg

منتظر تایید آدرس ایمیل

سلام
    آيا ممكن است از جناب آقاي بهرامي درخواست نمايم كه تصاوير بيشتري از نمونه برنامه خود را در اين تاپيك ارائه نمايند .؟ راستش من با ديدن دو يا سه تصوير از اينترفيس برنامه ايشان خيلي تحت تاثير قرار گرفتم و باورم در خصوص ضعف ها و محدوديت هاي اكسس از نظر كاربرپسند بودن ظاهر برنامه هاي آن عوض شود .
    با تشكر

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط nazanin_90 مشاهده تاپیک
    سلام
    آيا ممكن است از جناب آقاي بهرامي درخواست نمايم كه تصاوير بيشتري از نمونه برنامه خود را در اين تاپيك ارائه نمايند .؟ راستش من با ديدن دو يا سه تصوير از اينترفيس برنامه ايشان خيلي تحت تاثير قرار گرفتم و باورم در خصوص ضعف ها و محدوديت هاي اكسس از نظر كاربرپسند بودن ظاهر برنامه هاي آن عوض شود .
    با تشكر
    سلام
    مطمئناً دوستان دیگری هم هستند که برنامه هائی با اینترفیس های خیلی جالب تر از برنامه من طراحی نموده اند و بنده شخصاً خیلی علاقه مندم که تصاویر برنامه های این عزیزان را مشاهده نمایم.
    علی ایحال بنا به درخواست شما از قسمت های مختلف برنامه ام تعدادی عکس گرفته و درلینک زیر آپلود نموده ام.
    موفق باشید
    http://s5.picofile.com/file/81135395...cture.rar.html

کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    محل زندگی
    قرچک

با سلام
    خدمت استاد بهرامی
    مثل همیشه خیر کننده بود
    جناب بهرامی طراحی همچون نرم افزاری چقدر زمان برده است ؟
    با دیدن تصاویر سوالهای بسیار زیادی بذهنم رسید اگر صلاح بدانید در این تاپیک یا تاپیکی مجزا از خدمتان بپرسم ؟

سلام آقای بهرامی میشه فایل برنامه ای که عکس هاشو زحمت گشیدید گذاشته اید را برای دانلود بذارید تا ما تاطه کارها از اون استفاده کنیم
    پیشا پیش از شما متشکرم

منتظر تایید آدرس ایمیل

نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام آقای بهرامی میشه فایل برنامه ای که عکس هاشو زحمت گشیدید گذاشته اید را برای دانلود بذارید تا ما تاطه کارها از اون استفاده کنیم
    پیشا پیش از شما متشکرم
    سلام
    اين تصاوير نشانگر حرفه اي بودن طراح و تهيه كننده آن دارد و بايد عرض كنم خيلي عالي بود .
    هرچند من هم سوالات زيادي در خصوص تصاوير فوق در ذهنم نقش بسته ولي ميدانم كه مطرح كردن آنها در اينجا صحيح نيست و نبايد هم از راز و رمز برنامه فوق از تهيه كننده آن سوالي بپرسيم چون اين برنامه يك برنامه اختصاصي است و برنامه نويس براي تهيه آن قطعاً زحمت زيادي كشيده است و درخواست فايل برنامه آن هم احتمالاً نسخه mdb آن واقعاً يك انتظار ................. است .
    با تشكر

عرض سلام
    این هم یه نمونه از کارای بنده
    _MainPage.jpgresult.jpgAdd SubCourse.jpgAd Course.jpgcourse.jpg

این هم یه نمونه دیگه
    LogIn.jpgMainPage.jpgM.jpg

منتظر تایید آدرس ایمیل

سلام
    دوستانیکه ازریبون در برنامه خود استفاده میکنند در صورت امکان تصاویری ازبرنامه خود را در اینجا قرار بدهند.
    با تشکر

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

سلام
    دوستانیکه ازریبون در برنامه خود استفاده میکنند در صورت امکان تصاویری ازبرنامه خود را در اینجا قرار بدهند.
    با تشکر
    سلام
    لینک های زیر:
    http://s5.picofile.com/file/8116013834/PicRiboon.jpg

موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : جمعه 16 اسفند 1392 در 19:54 عصر

محل زندگی
    قرچک

با سلام
    خدمت استاد بهرامی
    نحوه ایجاد ریبون ها چگونه است .

محل زندگی
    قرچک

با سلام
    جناب استاد بهرامی همچنان منتظریم
    آخرین ویرایش به وسیله saeed1234n : جمعه 16 اسفند 1392 در 19:49 عصر

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    با سلام
    خدمت استاد بهرامی
    نحوه ایجاد ریبون ها چگونه است .
    نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    با سلام
    جناب استاد بهرامی همچنان منتظریم
    سلام سعید عزیز!
    صرفاً عرض کنم که برای ایجاد ریبون برنامه فوق از کامپوننت های کوجک(Codejock) استفاده کرده ام .
    ضمناً با توجه به اینکه در دو تصویر قبل موقعیت مکانی و سایز ساعت فرم بهم ریخته بود در تصویر جدید آن را اصلاح کردم. و مورد دیگر اینکه میتوان استایل های مختلف را برای ریبون بکار برد که من شخصاً با توجه به ایجاد نوار عنوان سفارشی از استایل آفیس 2007 مشکی استفاده می کنم.
    یاعلی
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : جمعه 16 اسفند 1392 در 20:15 عصر

محل زندگی
    قرچک

با سلام
    صرفاً عرض کنم که برای ایجاد ریبون برنامه فوق از کامپوننت های کوجک(Codejock) استفاده کرده ام .
    جناب استاد بهرامي اگر زحمتي نباشد كامپوننت فوق الذكر را يا لينك دانلود آنرا قرار دهيد .
    و اگر محبت كنيد طرز استفاده و بكارگيري آنرا نيز تا حدودي بيان كنيد ممنون مي شويم.

کاربر دائمی آواتار ARData
    محل زندگی
    Karaj

Capture.JPGArshad Database Programming

نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    Capture.JPGArshad Database Programming
    سلام
    اگر ممکنه روش Transparent گردن فرم رو توضیح بدید

ممنون
    یاحق

منتظر تایید آدرس ایمیل

نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام
    لینک های زیر:
    http://s5.picofile.com/file/8116013834/PicRiboon.jpg

موفق باشید
    ضمن سلام و عرض تبریک حلول سال 1393
    سالی پر ازخیر و برکت همراه با سلامتی و تندرستی برای همه آرزومندم
    میتوانم بپرسم نحوه نمایش گزارش در برنامه زیبای فوق به چه صورت است؟
    با تشکر

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

ضمن سلام و عرض تبریک حلول سال 1393
    سالی پر ازخیر و برکت همراه با سلامتی و تندرستی برای همه آرزومندم
    میتوانم بپرسم نحوه نمایش گزارش در برنامه زیبای فوق به چه صورت است؟
    با تشکر
    من هم سال نو را به تمام دوستان تبریک عرض می کنم
    تصویر زیر را ملاحظه بفرما!
    قابل ذکر است در زمان چاپ تب امکانات چاپ ازحالت مخفی در آمده و برعکس بقیه تب ها مخفی میشوند.
    موفق باشید

http://s5.picofile.com/file/81176130...oolsRiboon.jpg

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •