دارم ضبط میکنم جلسات رو.
دارم ضبط میکنم جلسات رو.
برای اینکه همه اعضا بتونن باشن جلسه رو به شنبه هفته آینده ساعت 9 موکول کردیم. اطلاعات بیشتر برای اعضا پیامک میشه.
پیامک برای کسی نرفته. علتش اینه که تصمیم گرفتیم یکسری جلسات بین مدیران بگذاریم تا هماهنگی کامل در تصمیمات و برنامه ها بدست بیاد و بعد اعضا رو در جریان قرار بدیم. به امید خدا با راه اندازی کامل سرور ایران نهاد در همین هفته، جلسه آنلاینی با اعضا در هفته آینده خواهیم داشت که ازطریق پیامک بهتون اطلاع میدیم.
ی بک اپ از این تاپیک بگیرید، ی وقت چیزیش نشه.
چه روزایی داشتیم.
دعوا، کل کل، جرو بحث و....یادش بخیر! چقدر انرژی داشتیماااا هر روز کل کل!! اگه رو در رو کل کل میکردیم، کشته هم میدادیم
سلام
من دو روز پیش به ایمیلی که تو پست اول فرمودین،اطلاعاتم رو فرستادم
اما هنوز جوابی نیومده!
لطفا جواب بدید
ممنون
عضویتها فعلاً تا تثبیت تغییرات سایت بحال تعلیق در اومده. کمی صبر کنید. اگه برای خرید پکیج و بحث تخفیف و... اقدام به عضویت کردین، درصورتی که اطلاعات ارسالی شما کامل و بدون مشکل هست، نیازی نیست منتظر تأیید بمونید و میتونید پکیجها رو به قیمت اعضای نهاد خریداری کنید. فقط حواستون به شرایط و قوانین فعالیت که توی سایت i-nahad.ir اعلام شده باشه (حق عضویت ماهانه و... که اعضا باید پرداخت کنن).
سلام
چه خبر از نهاد؟
جلسه آنلاین کی هستش؟
سلام من از طریق سایت ایران نهاد ثبت نام کردم.
میخواستم بدونم عضویتم کی تایید میشه؟
آیا لازمه از روشی که آقای شهرکی در پست اول اشاره کرد مجددا ثبت نام کنم؟
خیر ثبت نام مجدد لازم نیست. تأیید عضویتها کمی طول میکشه. اگه اطلاعات عضویت کامله میتونید خریدها رو به قیمت اعضای نهاد انجام بدین و نیاز نیست منتظر تأیید باشین.
ممنون من سفارش دادم
امیدوارم هر چه زودتر به دستم برسه
تشکر فراوان
سلام آقای شهرکی
چه خبر از جلسه آنلاین؟
کی برگزار می شه؟
وبلاگ نهاد از این به بعد میتونه مرجعه پیکیری اخبار و سایست های نهاد باشه
www.blog.i-nahad.ir
و بیشتر فعالیت ها باید سیستمی انجام بشه. درخواست همکاری.تخصصی پروژه و خرید ها . و غیره
و در نظر باید داشت که کمتر مثل سالیانه دور تا الان بیایم بنویسیم و بقیه بخونند.
سیستم باید محور اون خود سیستم باشه . تا کمترین وقفه و سو استفاده و دخیل شدن عوامل و به همراه داشته باشه.
تو خبر نامه عضو بشید حتما تا از اخرین خبره ا جا نمونید
و اگه دوستان وردپرسی هستند که تخصص لازم تو ماژول نویسی یا تغغیر در هسته وردپرس و دارند اطلاع بدند به بنده تا
خود به خود بعد از عضویت در نهاد سیستم بتونه اونو به خبرنامه هم عضو کنه که دیگه کاربر تو چند فرم متفاوت عضو نشه .
دوستانی که با فروم ساز mybb کار کردند به من ایمیل بزنند
mail.hosseinzadeh@gmail.com
دوستانی که تخصص در زمینه وردپرس دارند به ایمیل بنده پیغام همکاری بدند ( ایمیل من : mail.hosseinzadeh@gmail.com )
1.ویرایش پلاگین خبر نامه جهت درج خودکار ایمیل اعضای جدید به خبر نامه
2.تغغیر در هسته اصلی جهت لاگین خودکار با سشن سایت اصلی نهاد
3.نوشتن آمارگیر اختصاصی
http://forum.i-nahad.ir/index.php
خدمت اعضای محترم :
انجمن ایران نهاد و نصب و در حال تکمیل بخش های اون هستم با اهداف زیر :
اعضا در یک محیط اختصای تر تبادل نظر کنند
بخش های منظم تری داشته باشه مثل : پکیج ، ایده ها ، اعلانات و قوانین و غیره
ثبت نام و از سیستم غیر فعال کردم و اگه امکانش باشه ( mybb forum generator ) ثبت نام به همراه تایید توسط مدیر باشه ( فعلا که کلا غیر فعال هست ) ، به این خاطر که اعضا فقط فعالیت کنند و مزاحمت خاصی نباشه از بیرون .
هدف اینه که کلا سیستم ها یکپارچه باشه :
عضو نهاد تو سایت اصلی ثبت نام کنه و توسط وب سرویس هایی که تهیه میشه تو بخش های دیگه هم ورود کنه :
در تالار گفتمان هم به همین صورته که آقای جوادی قبول زحمت کردند و خوشحال میشم بقیه هم اعلام امادگی کنند . بعد از عضویت مشخصات عضویت در نهاد در سیستم هم درج میشه ( تالار ) و اعضا قبلی هم خود به خود افزوده میشند .
در مورد تقاضای همکاری در تکمیل بخش ها و ایده های وبلاگ هم هدف از این قرار بوده که : یک پایگاه مرجع داشته باشیم و خبر نامه هم کمک بسیار زیادی خواهد کرد تو رسیدن اخبار به دست اعضا.
بخش مالی ایران نهاد هم انشا الله با کمک اعضا و تیم اصلی پشتیبانی که در حالچیگیری اون هستم تکمیل میشه به قراره زیره تا به این لحظه :
اعضا یک حساب ریالی و یک حساب i-money دارند.
که هر دو این ها با توجه به شرایط مختلف به یکدیگر قابل تبدیل هستند ( از پول واقعی به پول مجازی و بر عکس )
برای افزایش پول واقعی تنها یک روش داره و اون هم افزایش اعتبار در سایت اصلی نهاد ( i-nahad.ir )
برای i-money هم سیستم های : پرداخت واسط و فروشگاه دانلود و سیستم بازاریابی در فروش در نظر گرفته شده.
پرداخت واسط : epay.i-nahad.ir ، اعضا میتونند درخواست بدند ( فعلا با ایمیل ) و یک پین کد اختصاصی برای وب سایت خودشون از نهاد تحویل بگیرند تا بتونند با کمک وب سرویس از این پس محصولات خودشون و از طریق سایتشون بفروشند و درگاه بانکی ایران نهاد واسط این خرید بشه .
در مورد فروشگاه دانلود : از ابتد در نظر داشتم که به یکباره عادات و وابستگی های کل اعضا و تغییر اساسی ندم. یعنی به کمک هم روندی و در پیش بگیریم که کل کسب و کار قدیممون و نگذاریم کنار تا به روش های جدید برسیم ( چون وقفه در کار باعث آسیب های مالی میشه ) ، به همین منظور فروشگاه دانلود در حد معمولی میتونه بخشی از اونها و جبران کنه .
مثل درج فایل و اسکریپت های با ارزش که نتایج سالها تلاش شماست ، حتی کوچکترین فایل قابل دانلود میتونه برای شما کسب درامد کنه . مخصوا دوستانمون در بخش های گرافیک میتونند کارهای با ارزششون و اینجا بفروشند .
درامد حاصله از فروش محصولاتشون هم به i-money اونها افزوده میشه .
در واقع یک عدد داریم که تو سیستم های مختلف به اون افزوده میشه و البته فکر هایی هم برای خرج کردن i-money هم داریم. که اگه تا حدی تونستیم پیش ببریم و هماهنگی ها و انجام بدیم خدمتتون عرض خواهیم کرد.
بازار یابی هم که میتونه تو زمینه فروش پکیج ها باشه و ثبت پروژه از مشتری ( معرفی پروژه )
اعلام آمادگی مجدد میکنم و دوستان میتونند در ارتباط باشند
کسی هم کار تجربه کار با web api های دایرکت ادمین و داره و یا ایده ای برای ساخت اتوماتیک ایمیل تو سرور نهاد داره در میان بگذاره از طریق ایمیل با بنده ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )
انش الله بتونیم به اعضا یک ایمیل رسمی از ایران نهاد تقدیم کنیم.
دوستانی هم که توانایی یا شناختی نسبی با نوشتن Extenssion و Add one مررگر های کروم و موزیلا و دارند هم به ایمیل من اعلام امادگی کنند ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )
در حد توان جبران ریالی برای زحمتشون در نظر گرفته میشه .
منکه همچنان در خدمتون هستم
از بقیه دوستان دیگه هم میخوام که صحنه رو خالی نکنند
http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22
از این به بعد درخواست های همکاری در تکمیل سیستم های نهاد تو این قسمت وارد میشه.
و اننشا الله تا چند ساعت دیگه یوزر های اعضای ایران نهاد در تالار هم ساخته میشه و پیامک ارسال میشه براتون.
دوستانی که از اعتماد و تقسیم کار گله داشتند الان انشا الله کارهایی که به ذرات خیلی کوچیک تقسیم شده و قبول زحمت کنند تا کارهای نهاد انجام بگیره.
برای تشکر از کارها هم i-money در نظر گرفته میشه. چقدر و چگونگی پرداخت اون اصلا هنوز مشخص نیست. اما قصد بر این هست که از زحمت شما تشکر بشه حتما !
امید هست که به خاطر دریافت هزینه این کارو نکنید.به خاطر اون دلیلی کار کنید که 2 سال به امید اون تو نهاد عضو هستید
سلام
روی صحبتم با کسانی هست که می گن 2 ساله نهاد هیچ کاری نکرده و از اون طرف خودشون حاضر نبودن 1 ثانیه وقتشون رو برای نهاد بزارن.(کسانی مثل خود من تا امروز صبح)
والا شما که اعتراض می کنید تا حالا چند بار خواستید نهاد کمکتون کنه ؟ چند بار خودتون کمک کردید؟
من امروز صبح بیکار بودم و بجای اینکه وقتم رو برای علافی و تو نت چرخیدن بزارم 2 ساعت برای نهاد انجام وظیفه کردم.
اگر همه 140 عضو فقط هر ماه 1 ساعت از وقتشون رو برای نهاد می ذاشتن(خیلی از دوستان گذاشتند.) والا 1سال و نیم پیش ( با عرفاق) نهاد بالا اومده بود و همه داشتیم ازش استفاده می کردیم.
خواهش می کنم از همه دوستان از امروز تصمیم بگیرید ماهی 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون رو به نهاد بدید و نتیجه اش رو ماه دیگه ببینید.
ممنونم.
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=6
درخواست همکاری آپدیت شد و نمونه کد ها تو تالار قرار میگیره.
درخواست تولید برای پکیج هم تو تالار اضافه شد. بدون شک اون پکیج ها هم نیازه هم پر طرفدار
تو وبلاگ هم نزدیک به 10 نفر تو خبر نامه عضو شدند. کار زمان بری نیست. حتما این کارو کنید تا یکی از دوستان متخصص در زمینه وردپرس بیاد و این کار و خودکار کنه ( در قسمت دعوت به همکاری نیاز ها تعریف شده ( تالار گفتمان ایران نهاد ) ) .
http://blog.i-nahad.ir/
وبلاگ آپدیت شد.
کمک شما هرچند کم تاثیر شگفت انگیزی داره تو کوتاه شدن زمان رسیدن به اهداف ایران نهاد.
انشاالله در مورد پکیج هایی که قولش رو دادم خبر های خوبی در راه هستش.
خواهشا" سیستم عضوگیری رو زودتر راه بندازین من عید درخواست عضویت دادم ولی هیج خبری از sms و تایید عضویت نشد ...
ممنون و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضای ایران نهاد![]()
سیستم عضو گری و در نظر دارم به ای شکل کنم که راحتی داشته باشه :
ما یک فایل word با ساختار متعادل از کاربر میگیریم ( پیش نویس )
و اونو هنگام عضویت تو یکی از فیلد ها از کاربر پر شده،تحویل میگیریم.کاربر دپارتمان خودشو انتخاب میکنه.
درخواست عضویت از این به بعد به جای اینگه بره به مدیریت اصلی ،بره به مدیر اون دپارتمانی که عضو جدید انتخاب کرده.
مدیر دپارتمان هم رزومه اونو بخونه.و اگه صلاحیت اونو دید که تو دپارتمانش باشه تاییدش کنه و کلی کارهای اونو اعم از ویرایش عکس و غیره و انجام بده که حجم کار بیاد پایین.
اگه دید نه میتونه اونو به دپارتمان اموزش یا مشاوره انتقال بده.
این سیستم کار خاصی نداره اما انتظار نداشته باشید من یا چند نفر بویسند.ایران نهاد از همکاری هیچ مشکلی نداره ! فقط دوستان باید اعلام آمادگی کنند و تحت بستری که مشخص میکنیم نمونه کد ها و action های مورد نظر و بنویسند تا کار زود پیش بره.
از ابتدا هم هدف ما این بود که بیایم همه با هم برای هم فکری کنیم. نه اینکه یکی فکر کنه و کد بزنه بقیه وقت استفاده سر برسند ( منظور شما نبودید کلی گفتم تا عمق داستان جا بیافته )
در مورد سیستم عضو گیری جدید هم نظر بدید ....
من که عضو نهاد نیستم ولی یه پیشنهاد میدم. به نظرم من شما باید برای نهاد یه رئیس انتخاب کنید. چون اینطوری تکلیف چیزی معلوم نیست. مثلاً مبالغی که رد و بدل میشه. و کارهایی که انجام میشه. باید به عهده ی یکی که نماینده ی همه هست سپرده بشه. میشه مثل رئیس جمهور مملکت که نمایندگان مجلس میتونن روی کارش نظارت کنن و اگه اشتباهی کرد استیضاحش کنن![]()
پروژه ها جدید تعریف شد ( پروژه سنگینی نیستند هیچکدوم و به ماژول یاد کنید بهتره )
ایران نهاد هم اعتماد میکنه هم خوش بینه به اعضا و این پروژه ها.
ترسی هم از لو رفتند ایده ها نیست.
برنده کسی هست که اونو اجرا کنه تو ابعاد بزرگ.
پروژه های اخیر تو لینک http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22 خیلی مفید هست.
و با دو نفر هم میشه اونا و نوشت.
سوداوری زیادی داره :
خیلی ها فکر میکنند وقتی یک سیستم نوشته میشه فقط یک نفر سود میبره و اون هم مدیریت هست ! باید بگم الان تو دنیای جدید اکثر سیستم ها بر منطق web 2 هستند و دیگه مدیر فقط محتوا نمیزاره. و همینکه مدیر فقط نقش نداره یعنی سایرین هم میتونند تولید محتوا کنند و این محتوا هم براشون درامد داشته باشه...
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=10
برای :
ناشرین.نویسنده های وبلاگ.فعالان شبکه های اجتماعی.مدیران سایت های پر پازدید.دارندگان صفحات اینستا گرام با following بالا.مدیران گروه های وایبر . غیره ( دارندگان و تولید کنندگان فظاهای تبلیغ و اطلاع رسانی )
من عضو نهاد نیستم ولی میتونم بیام ایده هام و طرح هایی که توی ذهنم هست رو اینجا مطرح کنم؟ منم ترسی ندارم از مطرح کردنشون. و ناراحتم نمیشم کسی روشون کار کنه.
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=11
مختص به : وب مستر ها و مدیران هاست و دامنه ها .
فک کنم تا اینجا کافی باشه. الان دیگه باید همت دوستان ایارن نهادی و دید که یگن کار چرا پیش نمیره.باید دید از پس این کارهای ساده که الان تفکیک هم شده و هر کسی میتونه با صرف زمان اندک انجامش بده بر میایم یا نه گرایشات هنوز هم به سمت کارهای فردی هست.
انشا الله که انجامش بدیم و بریم تو فاز دوم دعوت به همکاری ها.
راستی یک جوری راوند عزیز میگه من عضو نیستم که ادم یه جوری میشه : از دید خوبش : من که عضو بیماران MS ای نیستم
از دید بدش : حیف من که عضو نیستم ....
در هر دو صورت هر موقع دوست داشتی بیا نظر بده حتما با دیدی که من به تو دارم میدونم مفید واقع میشی.
دوستان راوند یک کتاب هم نوشته !
به این فکر کنید که برای ناشران کتاب ایران نهاد میتونه چه خدمات و سرویس هایی داشته باشه !
چرا که :
ما تو ایارن خیلی کتاب کم میخونیم.و به واسطه این PDF های ناقص هم خیلی از ماها به جای اینکه آموزش درست ببینیم حتی از اون سرفصل آموزش زده هم شدیم ! پس باید دوباره دست به کتاب بشیم و محتوا درست و بخونیم.
میشه رو این قضیه خیلی فکر کرد و به ناشران کتاب هم فرصت کسب درامد داد.
نظر بدید : mail.hosseinzadeh@gmail.com
سلام مهرداد جان
همانطور که در یکی از این جلسه های آنلاین ما را با پتک کوبیدید :)
بنده یک شماتیکی طراحی کردم نمی دونم بدستتون رسید یا نه !
این حرف بنده هست که تا زمانی که شما اقدام به ساخت یک سیستم مدیریتی کامل نکنید در کارهایتان موفق نیستید چرا که شما یک شرکت غیر مستقل هستید و مدیریت را نمیتوانید بدون سیستم های مدیریتی انجام دهید.
این را هم بگم من هم درگیر یک پروژه شخصی هستم و بخاطر این پروژه از کنکور کارشناسی هم گذشتم (البته برنامه نویسی و زبان تخصصی رو خوردم)
و همچنین این وسط دارم برای نوشتن یک کتاب با استاد ام همکاری میکنم.
از این ور کار های شخصی ام یک طرف.
ولی خوب عضو اتاق فکر هستم و میتونم براتون فکر کنم و وظیفه من هم همین هست.
من هم مثل خیلی ها دوست دارم این نهاد شکل بگیره.
http://download.i-nahad.ir/
اینم در راستای حرف راوند و در راستای صحبت محمد صالحی عزیز :
خواستم بگم هر متخصصی تو کارش میتونه فکر کنه و ببینه چی راهی هست واسه همکاری و کسب درامد.
بعد اگه فضا خواست.تبلیغات خواست.بیاد بگه من این ها و میخوام.
ناشران کتاب هم باید حمایت بشند.چرا چون دیگه اون ناشرا فقط ترجمه نمیکنند.نتیجه تجربیات خودشونو میزارند... تا خیلی ها استفاده کنند.
اقای راوند گفتند بع رایگان بگذارید چون سیستم باید ادیت بشه من قیمت 100 تومن و گذاشتم برای تست ! تا فقط بگم میشه این کارها هم تو نهاد کرد...
بفروشند و کسب درامد کنند ( 100 تومن هم برداشت بر مبلغ و بی ارشی بودن کار نشه لطفا ! 100 میتونه به معنی donate باشه ! )