نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یک مثال از گزارش گیری

Question یک مثال از گزارش گیری

دوستای عزیز سلام
    اگر کسی هست که می تونه یک مثال از گزارش گیری با کریستال ریپورت تو سی شارپ رو برام بزاره و این کا رو بکنه خیلی کمکم کرده . بانکی که ازش استفاده شده هم اس کیو ال . اگر کمک کنین خیلی حال دادین .

سلام
    یک مثال عملی برای کار با کریستال ریپورت

مراحل ساخت گزارش :
    1- ایجاد یک فرم ( فرم گزارش )
    2- انتخاب کریستال ریپورت ویوئر از تول باکس و درگ کردن به داخل فرم گزارش .
    3- قبل از نوشتن کدها در فرم در قسمت سولوشن اکسپلورر - روی سولوشن کلیک راست نموده و از قسمت اد نیو پراجکت - کریستال ریپورت پراجکت را انتخاب می کنیم .

با ظاهر شدن صفحه کریستال ریپورت از قسمت تولز باکس آن با استفاده از تکست آبجکت و لاین آبجکت و باکس آبجکت فرم خودرا شکل می دهیم و مطالب را می نویسیم واز قسمت راست صفحه از فیلد اکسپلورر گزینه دیتا بیس فیلدز دیتا بیس را تعریف کرده و پس از ظاهر شدن فیلد های دیتابیس هر کدام را که می خواهیم داخل فرم و مکان مورد نظر درگ می کنیم . و تنظیمات لازم را همانجا اعمال می کنیم .

4- در قسمت کد فرم گزارش :
    الف) یوزینگ کردن ; using System.Data.SqlClient
    ب) ایجاد یک کانکشن یا نوشتن یک کلاس کانکشن ( من در این مثال از کلاس کانکشن استفاده کرده ام )
    ج )نوشتن کد :

SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter ("select * from view1 ", new myConnection().Cnn);
    DataSet1 ds = new DataSet1();
    da.Fill(ds, "AllRep");

CrystalReport1 CR = new CrystalReport1();
    CR.SetDataSource(ds);
    crystalReportViewer1.ReportSource = CR;

Question

نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    دوستای عزیز سلام
    اگر کسی هست که می تونه یک مثال از گزارش گیری با کریستال ریپورت تو سی شارپ رو برام بزاره و این کا رو بکنه خیلی کمکم کرده . بانکی که ازش استفاده شده هم اس کیو ال . اگر کمک کنین خیلی حال دادین .
    سلام من هم ئهمین مشکله دارم اما می خوام روی فیلدام عملیات انجام بدم با function مشه منو راهنمایی کنید

نقل قول نوشته شده توسط rezaie davood مشاهده تاپیک
    اما می خوام روی فیلدام عملیات انجام بدم با function د
    یعنی میخای چیکار کنی؟ مثلا چه عملیاتی؟

من یه فرمی دارم که اطلاعات جدولم رو رکورد به رکورد نشون میده حالا چطوری میتونم از اطلاعات یه رکورد یه گزارش بگیرم
    من یه گزارش طراحی کزدم ولی اطلاعات کل جدول رو چاپ میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •