نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه در برنامه نویسی اندروید چند عکس رو بدون گروه بندی به تلگرام ارسال کنیم

چگونه در برنامه نویسی اندروید چند عکس رو بدون گروه بندی به تلگرام ارسال کنیم

من یه برنامه نوشتم که چند تا عکس تولید میشه با فرمت jpeg حالا اینا رو میفرستم تلگرام بصورت گروهی میره حالا من میخوام به صورت تکی ارسال بشه و گروهی ارسال نشه چیکار کنم

نقل قول: چگونه در برنامه نویسی اندروید چند عکس رو بدون گروه بندی به تلگرام ارسال کنیم

مهاجرت به کشور آمریکا یکی از پیچیده‌ترین تصمیمات زندگی است که ممکن است یک فرد برای بهبود شرایط زندگی و فرصت‌های شغلی خود بگیرد. این فرایند ممکن است با چالش‌ها و موانع متعددی همراه باشد، از جمله پروسه‌های قانونی پیچیده، تطابق با فرهنگ متفاوت، و ترتیب زندگی در یک محیط جدید. با این حال، برای بسیاری از افراد، آمریکا به عنوان یک مقصد جذاب برای مهاجرت شناخته می‌شود، به دلیل فرصت‌های آموزشی و شغلی فراوان، امکانات بهداشتی و اجتماعی، و تنوع فرهنگی و جغرافیایی که این کشور ارائه می‌دهد. بنابراین، تصمیم به مهاجرت به آمریکا نیازمند بررسی دقیق و آماده‌باش معنوی و مهارتی است تا به بهترین شکل ممکن این تجربه را تجربه کنید.

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1395, 20:07 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1394, 12:37 عصر
  3. مقاله: کاربرد String Buffer در برنامه نویسی جاوا( و یا حتی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط arya-m در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 17:22 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1392, 18:19 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید