صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: بررسی امنیت سایت

کاربر تازه وارد آواتار night11

بررسی امنیت سایت

سلام
    دوستان من تقریبا یک سری از موارد جلوگیری از XSS رو داخل یه سایت آزمایشی رعایت میکنم مثل اینکه اجازه وارد کردن یه سری حروف و باز کردن تگ در کلایننت داده نمیشه و در سرور بررسی میکنم آیا این موارد باز هم وجود داره یا نه
    یک سری مواد دیگه رو هم رعایت کردم مثل اینکه کانشکن استرینگ رو بصورت encrypt داخل وب کانفیگ گذاشتم و فیلدهای مهمه دیگری رو هم داخل دیتا بیس encrypt کردم. چه کارهای دیگه ای هم باید انجام بدم برای جلوگیری از نفوذ؟ البته میدونم نفوذ ناپذیری کامل نداریم ولی خوب میخوام تا اونجایی که میشه این احتمال رو کم کنم
    لطفا من رو راهنمایی کنین
    و از دوستان کسی با این ابزار کار کرذه ممنون میشم اگه کار کردین نتیجشو هم بگین
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

کاربر دائمی آواتار cybercoder
    محل زندگی
    root/
    ابزاری وجود داره به نام nikto که با استفاده از Perl طراحی شده و کلیه سوراخ سنبه های Webserver و مقداری هم خود متدهای استفاده شده در کدهات رو بررسی و اشکالات و نقایص امنیتی رو پیدا می کنه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    با سلام به همه دوستان
    کدها رو که 100% نمیتونه بررسی کنه احتمالا منظورشون پورتها و پروتوکلها رو بررسی میکنه
    اما دوست عزیز من چندتا هم کای که میتونه امنیت شما رو نسبی افزایش بده البته اون چیزایی که خاطرم هست رو بیان میکنم
    1- استفاده دستورات پارامتریک در querry گرفتن از دیتابیستون
    2-البته این مورد اول جلوی این موردم میگیره ولی یه کلاس هم داشته باشید برای جلوگیری از querry injection که این علائم و دستورات رو حذف کنه ',delete,update,insert,....
    3- استفاده از urlrewriting جهت مخفی کردن مسیرهای واقعیتون
    4- بررسی permissin های فولدرهای server و ندادن permission های غیر ضروری به فولدرها و ......
    موفق باشید

کاربر دائمی آواتار miladr
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان
    کدها رو که 100% نمیتونه بررسی کنه احتمالا منظورشون پورتها و پروتوکلها رو بررسی میکنه
    اما دوست عزیز من چندتا هم کای که میتونه امنیت شما رو نسبی افزایش بده البته اون چیزایی که خاطرم هست رو بیان میکنم
    2-البته این مورد اول جلوی این موردم میگیره ولی یه کلاس هم داشته باشید برای جلوگیری از querry injection که این علائم و دستورات رو حذف کنه ',delete,update,insert,....
    4- بررسی permissin های فولدرهای server و ندادن permission های غیر ضروری به فولدرها و ......
    موفق باشید
    5 - تنظیم custom error page که اگه اگه تونست error بگیره چیزی نبینه کا جالبی که من دیدم تو سایت songbsong بود اگه تلاش کنی inject کنی بعد سه بار پیغام میده که این کا شما خلافه و پیگرد داره البته پیگردش که فکر نمی کنم عملی باشه اما کاره قشنگیه.

سلام
    تنظیم custom error page باید توی webconfig انجام بشه؟ باید روی چه مدی تنظیم بشه؟

تنظیم custom error page باید توی webconfig انجام بشه؟
    بله.
    باید روی چه مدی تنظیم بشه؟
    RemoteOnlyاگه به خود web.config دقت کنی به صورت comment در حالت default برات گذاشته...

کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    ببینم ارور های دیتابیس رو هم میشه باهاش هندل کرد ؟؟؟؟؟

مثلا ارور مربوط به null یا duplicate ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی من رو در این زمینه راهنمایی کنه

Question

با سلام به همه دوستان
    موفق باشید
    سلام
    میشه یکمی بیشتر راجع به UrlWriting توضیح بدین و مثال بزنین که این کار چطور باید انجام بشه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    نقل قول نوشته شده توسط pourhabibi مشاهده تاپیک
    سلام
    تنظیم custom error page باید توی webconfig انجام بشه؟ باید روی چه مدی تنظیم بشه؟
    با سلام به همه دوستان
    اگه خواستین custom error رو فعال کنید باید On بکنیدش و برای خطاها مسیر اون خطا رو بدید
    البته من یه راه بهتری اینجا میزارم که خیلی بهتره و قابلیتهاشو مینویسم
    و اون گرفت خطاها تو event Application_Error تو فایل global.asax هست اما قابلیتهاش
    1- شما میتونید اینجا به راحتی کد بنویسید یعنی عین یه کلاس کد بنویسید اینم تقریبا جواب اون دوستمون که میخواستن برای error های database کد بنویسن
    2- از object server.getlasterror هم میتونید آخرین خطای رخ داده رو هندل کنید
    3-میتونید نسبت به خطاهای مختلف کارهای خاصی بکنید مثل غیر فعال کردن اکانت و خیلی چیزهای زیاد دیگه من تو اکثر web application ها از این استفاده کردم جواب میده
    البته یه چیز دیگه هم یادم نرفته بگم این custom error رو هم On کنید به این خاطر که اگه یه لحظه ای خود اینم error بده اون سوپاپ اطمینان باشه
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    سلام
    میشه یکمی بیشتر راجع به UrlWriting توضیح بدین و مثال بزنین که این کار چطور باید انجام بشه؟
    با سلامی دوباره
    اما در مورد این دوستمون که باید بگم UrlReWriting هست که احتمالا re رو فراموش کردن
    کلا عمل UrlReWriting به عملیات گرفتن کلیه درخواستها به سرور و بازنویسی درخواستها
    عمل UrlReWriting گفته میشه که با هندلهای Begin_Request ,... گرفته میشه یعنی کلا از کلاسهای HttpRequest ارث بری دارن و باعث میشه تمامی آدرسها به صورت مجازی تعریف بشن یعنی user هرگز آدرسها دقیق و صفحات شما رو نمیبینه و شما با بازنویسی این آدرسها و وتبدیل آدرسهای مجازی به آدرسهای واقعی کارتون رو انجام میدید
    البته این عملیات تو IIS به خوبی apache و سرورهای لینوکس خوب Support نمیشه یعنی شما برای هندل کردن درخواستهاتون حتما باید پسوندهای ارسالی از aspx,ashx,asax,... تشکیل شده باشه و نمیتونید پسوندهای gif,jpeg,...رو هندل کنید ولی میتونید با تغییر پسوندهاشون تو آدرس دهی این کار رو هم انجام بدید بالاخره این راه هم چندین بار تو چند پروژه تست شده و خیلی خوب جواب داده و مطمئن هست

محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    مثل اینکه کانشکن استرینگ رو بصورت encrypt داخل وب کانفیگ گذاشت
    میهش لطف بفرمایید و بگید کانکشن استرینگ رو چطوری انکریپت می کنید.

سپاسگذارم....

محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    با سلام به همه دوستان
    اگه خواستین custom error رو فعال کنید باید On بکنیدش و برای خطاها مسیر اون خطا رو بدید
    البته من یه راه بهتری اینجا میزارم که خیلی بهتره و قابلیتهاشو مینویسم
    و اون گرفت خطاها تو event Application_Error تو فایل global.asax هست اما قابلیتهاش
    1- شما میتونید اینجا به راحتی کد بنویسید یعنی عین یه کلاس کد بنویسید اینم تقریبا جواب اون دوستمون که میخواستن برای error های database کد بنویسن
    2- از object server.getlasterror هم میتونید آخرین خطای رخ داده رو هندل کنید
    3-میتونید نسبت به خطاهای مختلف کارهای خاصی بکنید مثل غیر فعال کردن اکانت و خیلی چیزهای زیاد دیگه من تو اکثر web application ها از این استفاده کردم جواب میده
    البته یه چیز دیگه هم یادم نرفته بگم این custom error رو هم On کنید به این خاطر که اگه یه لحظه ای خود اینم error بده اون سوپاپ اطمینان باشه
    موفق باشید
    دوست عزیز میتونی یه سمپل واسه من بذاری....

در ضمن شما میدونی من شماره ارور های دیتابیس رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟

محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    اه این پست من چرا 100 دفعه اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 3 بار سایت دیتابیس ارور داد ....

از مدیر محترم تقاضا دارم اگه امکان داره 2 پست اضافی رو پاک کنند.

بابت این اشتباه هم عذرخواهی می کنم.

محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    با سلامی دوباره
    اما در مورد این دوستمون که باید بگم UrlReWriting هست که احتمالا re رو فراموش کردن
    کلا عمل UrlReWriting به عملیات گرفتن کلیه درخواستها به سرور و بازنویسی درخواستها
    عمل UrlReWriting گفته میشه که با هندلهای Begin_Request ,... گرفته میشه یعنی کلا از کلاسهای HttpRequest ارث بری دارن و باعث میشه تمامی آدرسها به صورت مجازی تعریف بشن یعنی user هرگز آدرسها دقیق و صفحات شما رو نمیبینه و شما با بازنویسی این آدرسها و وتبدیل آدرسهای مجازی به آدرسهای واقعی کارتون رو انجام میدید
    البته این عملیات تو IIS به خوبی apache و سرورهای لینوکس خوب Support نمیشه یعنی شما برای هندل کردن درخواستهاتون حتما باید پسوندهای ارسالی از aspx,ashx,asax,... تشکیل شده باشه و نمیتونید پسوندهای gif,jpeg,...رو هندل کنید ولی میتونید با تغییر پسوندهاشون تو آدرس دهی این کار رو هم انجام بدید بالاخره این راه هم چندین بار تو چند پروژه تست شده و خیلی خوب جواب داده و مطمئن هست
    در این مورد سمپل #C دارید. البته من سمپل وی بی شو پیدا کردم..

به زودی نگاش می کنم.

محل زندگی
    root/
    Nikto چطور می تونه کدهای من رو بررسی کنه؟
    اولا کلمه ای به نام مقداری در اون پست هست ثانیا از اولم قرار نبود کدهای شما بررسی بشه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad201 مشاهده تاپیک
    در این مورد سمپل #C دارید. البته من سمپل وی بی شو پیدا کردم..

به زودی نگاش می کنم.
    با سلام به همه دوستان
    اول باید عرض کنم که asp.net2 نیازی به نوشتن همه کلاسها تو یه زبان نداره شما همون
    کد ها رو کامپایل کنید و عین یه reference صدا کنید و حالشو ببرید
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    اما در مورد کدهای sample در مورد encrypt connection String اگه یه خورده جستجو می کردید حتما پیدا می کردید ولی بازم من برای شما جستجو کردم لینکهاشو اینجا میزارم
    http://www.codeproject.com/KB/securi...ptstrings.aspx
    این کد برای desktop application connection string هست ولی هر دو یکی هستند می تونید تو web هم استفاده کنید البته یه خورده بیشتر جستجو کنید مثالی برای web هم پیدا کنید بازم جستجو کردم برای web هم پیدا کردم اینم برا web
    http://www.codeproject.com/KB/databa...ingsNet20.aspx
    البته تو این forum هم اگه جستجو کنید بازم پیدا می کنید موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    دوست عزیز میتونی یه سمپل واسه من بذاری....

در ضمن شما میدونی من شماره ارور های دیتابیس رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟
    عزیزم شماره error دیتا بیسها تو manual هر کدوم وجود داره ولی برا handel کردن error های database نیازی به دونستن اونا ندارید namspace data رو باز کنید exception ها مورد نیاز اونجا هست میتونید هر کدومو خواستید handel کنید البته راههایی هم برا گرفتن خطاهای database وجود داره ولی اینا کارای شما رو را میندازن اگه هم خواستید یه exception جدید برای مورد خودتون بسازید و از کلاس exception ارث بری بکنید
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    در ضمن خودتونو زیاد درگیر sample ها نکنید ایده رو بگیرید یه کم کد نویسی کنید تا زیاد بهشون وابسته نشید
    و در مورد handle کردن error ها تو global.asax که خیلی راحته ولی بازم اینجا براتون کد میذارم

Select Case Server.GetLastError.Message
    Case "Access Deny"
    Response.Redirect("~/Login.aspx")
    Case Else
    Response.Redirect("~/Error.aspx")
    End Select

البته این دو مثال بود که براتون نوشتم اگه خواستید میتونید از objec e هم استفاده کنید تا جایی که یادم می یاد متدهایی خوبی داشت
    موفق باشید

نقل قول نوشته شده توسط vahidAM
    اولا کلمه ای به نام مقداری در اون پست هست ثانیا از اولم قرار نبود کدهای شما بررسی بشه
    این جواب سوال من نبود.
    حاشیه نرو و در مورد نحوه ی بررسی "مقداری" از کدهای من توضیح بده.

Smile

میهش لطف بفرمایید و بگید کانکشن استرینگ رو چطوری انکریپت می کنید.

سپاسگذارم....

من ازین کد vb استفاده می کنم. شاید به دردتون بخوره

Dim config As Configuration
    Dim section As ConnectionStringsSection
    config = Web.Configuration.WebConfigurationManager.OpenWebC onfiguration(
    "~")

section = config.GetSection(
    "connectionStrings")

If section.SectionInformation.IsProtected Then
    Else
    section.SectionInformation.ProtectSection("DataProtectionConfigurationProvider")
    EndIf

config.Save()

کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    میشه بیشتر و بهتر توضیح بدین .

Cool

با سلامی دوباره
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون. فقط اینکه اگه مثلا من یه url به صورت زیر داشته باشم، چه طور بای این رو rewrite کنم؟ اصلا لازمه که همچین url هایی rewrite بشن؟ لطفا یکم راهنماییم کنین
    http://something.com/FrmAmaniRequest...&ProductCode=1=

محل زندگی
    root/
    در مورد نحوه ی بررسی "مقداری" از کدهای من توضیح بده
    خیلی دلت می خواد که بگم Nikto نمی تونه کدهای ASP.NET رو چک کنه نه ؟

نقل قول نوشته شده توسط el_abdollahi مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر و بهتر توضیح بدین .

توی form load event برنامم این کد ها رو می نویسم. وقتی که برنامه یک بار run بشه Connection string نوشته شده درweb config به صورت encode شده در می یاد

محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    خیلی ممنون . فقط زیر این تگ ها وارنینگ میده . بعدا که باعث مشکل خاصی نمیشه ؟[CODE]
    <
    connectionStringsconfigProtectionProvider="DataProtectionConfigurationProvider">
    <
    EncryptedData>
    [/CODE]

Talking

خیلی ممنون . فقط زیر این تگ ها وارنینگ میده . بعدا که باعث مشکل خاصی نمیشه ؟[code]
    <connectionStringsconfigProtectionProvider="DataProtectionConfigurationProvider">
    <EncryptedData>
    [/CODE]
    والا چه عرض کنم، واسه من که مشکلی پیش نیومده ان شاءالله که واسه شمام پیش نمی یاد

محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    معذرت می خوام ولی وقتی پروژه روی یه کامپیوتر دیگه بردم . نتونست به کانکشن استرینگ مقدار بده و از خطوط بالا اررور گرفت . آیا باید عمل انکریپت رو روی هر کامپیوتر انجام بدیم ؟

یه مطلب خیلی ساده هم که بهش اشاره نشد بابت امنیت hash کردن پسورد ها توی دیتابیس هست که اکثر دوستان میدونن

Cool

معذرت می خوام ولی وقتی پروژه روی یه کامپیوتر دیگه بردم . نتونست به کانکشن استرینگ مقدار بده و از خطوط بالا اررور گرفت . آیا باید عمل انکریپت رو روی هر کامپیوتر انجام بدیم ؟
    نه لزوما. شاید connectin string درست set نشده یا اینکه وقتی شما داری روی یک کامپیوتر دیگه برنامتو اجرا می کنی ، باید connection string رو متناسب با مسیر sqlروی اون pc تنظیم کنی دیگه... وگر نه که شاید مشکل از جای دیگست. چو من که ازین روش استفده کردم و هیچ مشکلیم نبوده

سلام
    من تازه وارد این انجمن شدم اما از قبل مطالب اون رو دنبال می کردم.

ممکنه که یکم درباره ی urlReWriting در وی بی توضیح دهید. یعنی اینکه چگونه می توان اینکار را در وی بی انجام داد؟

ممنون

محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    تو سایت مایکروسافت یه فیلم در این مورد داره

بگردی پیدا می کنی.

ظرفیتش یه مقدار بالاست فقط

Unhappy

تو سایت مایکروسافت یه فیلم در این مورد داره

بگردی پیدا می کنی.

ظرفیتش یه مقدار بالاست فقط
    سلام
    میشه لطف کنین لینکشو بذاین اینجا؟! من گشتم ولی نتونستم پیداش کنم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون. فقط اینکه اگه مثلا من یه url به صورت زیر داشته باشم، چه طور بای این رو rewrite کنم؟ اصلا لازمه که همچین url هایی rewrite بشن؟ لطفا یکم راهنماییم کنین
    http://something.com/FrmAmaniRequest...&ProductCode=1=
    با سلام دوست عزیز
    باید عرض کنم خدمتتون که خیلی جاهاش میشه استفاده کرد اول باید به چند نکته اشاره کنم
    در urlrewriting اولین کاری که شما انجام میدید دسته بندی منطقی querrystring هاتون هست
    باید اول ببینید کدوم querrystring در اغلب صفحات وجود داره و اونو وارد آدرس صفحات بکنید قابل توجه کسانی که از portal ها استفاده میکنند که نام querry ها تغییر نمی کنن اما در مورد منافع استفاده از urlrewriting که توپست بعدی چندتا شو نام خاهم برد شما میتونید مثلا url رو اینطوری rewrite کنید
    FrmAmaniRequestDetailFrame.aspx?Request=1&RequestR ow=1&BranchNumber=150&Status=New&ProductCode=1

FrmAmaniRequestDetailFrame.aspx/1/150/18/

البته اینجا بهم ریخته نوشته ولی میتونید querrystring ها رو به صورت آدرس مستقیم در بیارید
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    اما در مورد دوستانی که هنوز با connectionstring encoding مشکل دارن من دو تا نمونه عملی رو لینکشو تو صفحه 2 براتون گذاشتم دوستان متاسفانه همه پستها رو نمیخونن هم برای web هست هم برای desktop application
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    اما در مورد مزایای استفاده از urlrewriting
    1- ایندکس شدن بهتر صفحات در موتورهای جستجو
    2-مخفی کردن آدرسهای اصلی و پوشه های سایت از دید بازدید کنندگان
    3-که به نظر من مهمتر از همه هست چک کردن querrystring ها با استفاده از کلاس regex
    که همونطور که میدونید اصول urlrewriting استفاده از کلاس regex هست که با استفاده از این تکنولوژی میتونی querrystring هارو زمان request یک بار چک کنید که این به صورت زیادی جلوگیری خواهد کرد از querry injection مثلا وقتی شما می خواهید شماره رکورد رو به صورت querry در آدرس بگیرید میتونید با یک reqular expression ساده فقط عبارات number رو filter کنید و به بقیه request ها پاسخ ندید که به نظر من خیلی مهم هست
    موفق و پیروز باشید

Cool

با سلام دوست عزیز
    باید عرض کنم خدمتتون که خیلی جاهاش میشه استفاده کرد اول باید به چند نکته اشاره کنم
    در urlrewriting اولین کاری که شما انجام میدید دسته بندی منطقی querrystring هاتون هست
    باید اول ببینید کدوم querrystring در اغلب صفحات وجود داره و اونو وارد آدرس صفحات بکنید قابل توجه کسانی که از portal ها استفاده میکنند که نام querry ها تغییر نمی کنن اما در مورد منافع استفاده از urlrewriting که توپست بعدی چندتا شو نام خاهم برد شما میتونید مثلا url رو اینطوری rewrite کنید
    FrmAmaniRequestDetailFrame.aspx?Request=1&RequestR ow=1&BranchNumber=150&Status=New&ProductCode=1

FrmAmaniRequestDetailFrame.aspx/1/150/18/

البته اینجا بهم ریخته نوشته ولی میتونید querrystring ها رو به صورت آدرس مستقیم در بیارید
    موفق باشید
    خیلی ببخشیدا! ولی چطوری می تونم url خودمو این طوری که شما نوشتین rewrite کنم؟ بعد چه جوری تو صفحه مقصد از پارامترای ارسالی می تونم استفاده کنم؟

ببخشیدا! ولی میشه کدشو واسم بذارین؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Web
    خیلی ببخشیدا! ولی چطوری می تونم url خودمو این طوری که شما نوشتین rewrite کنم؟ بعد چه جوری تو صفحه مقصد از پارامترای ارسالی می تونم استفاده کنم؟

ببخشیدا! ولی میشه کدشو واسم بذارین؟
    با سلام به همه دوستان
    ببینید دوست عزیز شما قرار نیست کاری بکنید شما اول یک dll یا کلاسی که خودتون نوشتین یا از sample هایی که نوشتن که قبلا هم تو همین تاپیک بحث شده import میکنید تو پروژه بعد handle هاشو میذارید تو web.config البته اینا یا بحث شده یا تو sample ها واضح هست نیازی به توضیح نیست بعدش مییایید یه section تو web.config میذارید به فرض مثال

<RewriterRule>
    <LookFor>~/(\w+)/(\w+)/Default.aspx</LookFor>
    <SendTo>~/Default.aspx?name=$1&amp;lastname=$2</SendTo>
    </RewriterRule>

البته این کلمات کلیدی که اینجا به کاربرده شده فرق میکنن و بسته به نظر برنامه نویس کلاس تعریف میشن و از یک کلاس به کلاس دیگه تغییر میکنن به هر حال
    دیگه حالا شما کاری با بقییه چیزا نداری شما عین معمول کارتونو انجام میدید فقط تو redirect یا اعمالی که با آدرس بار انجام میدید اون قوانینی که تعریف کردید رو اعمال می کنید
    موفق و پیروز باشید

با سلام به همه دوستان
    ببینید دوست عزیز شما قرار نیست کاری بکنید شما اول یک dll یا کلاسی که خودتون نوشتین یا از sample هایی که نوشتن که قبلا هم تو همین تاپیک بحث شده import میکنید تو پروژه بعد handle هاشو میذارید تو web.config البته اینا یا بحث شده یا تو sample ها واضح هست نیازی به توضیح نیست بعدش مییایید یه section تو web.config میذارید به فرض مثال

<RewriterRule>
    <LookFor>~/(\w+)/(\w+)/Default.aspx</LookFor>
    <SendTo>~/Default.aspx?name=$1&amp;lastname=$2</SendTo>
    </RewriterRule>

البته این کلمات کلیدی که اینجا به کاربرده شده فرق میکنن و بسته به نظر برنامه نویس کلاس تعریف میشن و از یک کلاس به کلاس دیگه تغییر میکنن به هر حال
    دیگه حالا شما کاری با بقییه چیزا نداری شما عین معمول کارتونو انجام میدید فقط تو redirect یا اعمالی که با آدرس بار انجام میدید اون قوانینی که تعریف کردید رو اعمال می کنید
    موفق و پیروز باشید

من تو این تاپیک این فایلهای dll را پیدا نکردم لطفا لینکشو بزارین اینجا.متشکرم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •