من یک مقاله ایی رو خونده بودم که بدین شکل گفته بود،اونو پیدا کردم انشالله براتون میزارمسلام .
یه سوال داشتم . اون کشور اولیه کدومه ؟
بله هند واقعا تو صنعت نرم افزار قوی هست ! اونم خیلی
بازار نرم افزار در مثل سایر بازارهاست، نیاز مشتریان هست که شما را به تولید یک نرم افزار مجبور می کند در حال حاضر بیشتر مشتریان دنبال نرم افزارهای اداری هستند که بیشترین نیاز را دارند.
خوب در نبود رقبای قوی خارجی شرکتهای داخلی هم پیکان تولید می کنند! چیز عجیبی نیست.
مشکل ماها کلا طراح هست نه در نرم افزار در همه موارد از خانه و خودرو بگیر تا نرم افزار ، ما اول تولید می کنیم بعد که به استفاده می رسیم تازه می فهمیم که چقدر چیزی که تولید کردیم با چیزی که لازم داریم فرق می کند. این همه نرم افزار حسابداری هست ، آیا یک نرم افزار کاربرپسند در بین آنها پیدا می شود؟
دوست عزیز؛ هند در Middle East قرار نداره
واسعه اینه که ایرانی ها چهار قانون طلایی محصولات را رعایت نمیکنند یا سر سری میگیرند
قانون اول : بازار محور باشید نه محصول محور
قانون دوم : باید به اجزای محصول توجه بیشترسی بشه
قانون سوم : منحنی عمر محصول خودشون رو نمی شناسند
قانون چهارم : محصولاتی رو تولید نمیکنند که متفاوت باشه
کی می گه هندی ها خیلی کامپیوترشون خوبه؟ یکی از احمق ترین انسان های روی کره زمین هندی ها هستند.من دارم باهاشون کار می کنم ؟... اره دوستان برنامه نویس هستند اما چه برنامه نویس های ؟ هر کسی که کد می نویسه که برنامه نویس نیست؟ خلاقیت صفر!!!....من با یک گروه برنامه نویس هندی و روسی کار می کنم .روس ها عالی هستند نه این هندی ها!!! حالا چرا شما به هندی ها فکر می کنید؟؟ هیج وقت توی ایرانی خودتو با یک هندی مقایسه نکن!!! هندی کجا و ما کجا! می دونی چرا مایکرو سافت از هندی استفاده میکنه؟ چون نیروی کار مفت هستند و فقط مثل ماشین یک روال را بهش بگی همون کارو می کنه! اون هایی که توی مایکروسافت فکرهای بزرگ و برنامه نویسند هندی نیستند.اما باز هم برنامه نویسی به نژاد نیست به اینه که توی کارت چقدر پشت کار و خلاقیت داشته باشی پس اونا توی پشتکار از ما جلون....
چیزی نمیگم ، فقط بگم که درامدی که هند از صنعت نرم افزار داره 2/5 برابر کل پول نفت در ایران است .و در آخر اینکه تاپیک بلکل به بیراه رفت
آخرین ویرایش به وسیله AliRezaPro : جمعه 02 بهمن 1388 در 21:05 عصر
سلام دوستان
پروژه های زیادی هست که می تونیم روش کار کنیم ولی اگه کسی بیاد ایده شو تو این تاپیک مطرح کنه بعضی ها خندشون میگره و شروع می کنن به مسخره کردن.به نظر بنده برنامه نویس کسی که هنر خلاقیت و تخیلات بالا رو داشته باشه.
حالا اگه این کار ادامه پیدا کرد یه چندتا از این ایده ها رو مطرح میکنیم...............
راستش من اولین بار وقتی این متن رو خوندم چون اطلاعات خاصی از شرکت مایکروسافت و کارمنداش نداشتم سعی نکردم تا جواب بدم، ولی امروز من دوتا dvd از training course دات نت فریم ورک و ویژوال استودیو رو دانلود کردم و شروع کردم به دیدن که چیز های جالبی دیدمکی می گه هندی ها خیلی کامپیوترشون خوبه؟ یکی از احمق ترین انسان های روی کره زمین هندی ها هستند.من دارم باهاشون کار می کنم ؟... اره دوستان برنامه نویس هستند اما چه برنامه نویس های ؟ هر کسی که کد می نویسه که برنامه نویس نیست؟ خلاقیت صفر!!!....من با یک گروه برنامه نویس هندی و روسی کار می کنم .روس ها عالی هستند نه این هندی ها!!! حالا چرا شما به هندی ها فکر می کنید؟؟ هیج وقت توی ایرانی خودتو با یک هندی مقایسه نکن!!! هندی کجا و ما کجا! می دونی چرا مایکرو سافت از هندی استفاده میکنه؟ چون نیروی کار مفت هستند و فقط مثل ماشین یک روال را بهش بگی همون کارو می کنه! اون هایی که توی مایکروسافت فکرهای بزرگ و برنامه نویسند هندی نیستند.اما باز هم برنامه نویسی به نژاد نیست به اینه که توی کارت چقدر پشت کار و خلاقیت داشته باشی پس اونا توی پشتکار از ما جلون....
چیزی که من دیدم کاملا صحبت های شما رو متاسفانه نقض میکنه ، این بود که "دو" نفر ایرانی دولوپر بخشی از ویژوال استودیو و چند نفر هندی که دولپوپر بخش دیگه ی از ویژوال استودیو بودند.من نمیدونم شما با چند نفر هندی و با چه سوابقی و با چه مهارتی دارید کا رمیکنید.
من در صفحه ی قبل که پست زدم و گفتم که سودشون 2/5 برابر کل درامد نفت هست رو هم جدی بگیرین
واقعا هند از نظر صنعت نرم افزاری قوی هست و جزء دومین کشور در دنیا هست
این آموزش رو در قسمت Lab Management coming to Visual Studio Team System 2010 دیدم
این عکس رو ببینید
![]()
آخرین ویرایش به وسیله AliRezaPro : شنبه 03 بهمن 1388 در 22:22 عصر
سلام دوستان
فکر کنم داریم از بحث اصلی دوووووووووووووور میشیم
بهتر نیست برای اینجور بحثها جای دیگه ایی انتخاب بشه{تاپیک دیگه}![]()
کلا یادتون رفت ماجرا چیه
خب معلومه دیگه وقتی مطلب رو مخفی کردیم و اونی که بحث رو شروع کرده نه موضوع رو روشن کرده و به قول خودش باید بهش ایمیل بزنی و ازش بپرسی که ماجرا چیه (مثلا یه شرکت نرم افزاریه و نباید اسرارش لو بره) و هرکی از راه برسه یه چیز بگه و هیچکی هم پاسخگو نباشه ، حرفهم بزنی میگن " خودتون رو مسخره کردین و هیچی نیستید" همینه دیگه.
دوستان بیشتر از یک ماه شاید از ایجاد این پست میگذره. دلیل ایجاد این تایپیک این بود که واقعا من به این نتیجه رسیدم که اگر حتی طلا رو وارد این کشور کنید فرهنگ موجود در این کشور در کمترین زمان ممکن اون رو تبدیل به بی ارزش ترین و کثیف ترین چیز ممکن میکنه.
از دوستان خواستم تا کمی همه ما به خودمون بیاییم و با پیشنهاد ها و دادن ایده های نو و منطقی و در نهایت درست کار کردن در شرکت هایی که در اونجا کار میکنیم فکری به حال این روند موجود که با شتاب در حال بدتر شدن هست کنیم.
تقریبا به جز صفحه اول و صفحه 18 بقیه مطالب حقیقتا هدف من از این تایپیک نبود. البته دوستان زحمت کشیدند و قدم های مفیدی برداشتند و من از اونها برای تلاششون متشکرم.
هدف من دقیقا همین بود که مثلا چرا هندی ها که من خودم به کشورشون رفتم و دیدم که چه وضعی دارن باید اینقدر در نرم افزار پیشرفت داشته باشند و واقعا کارهای جدیدی رو ارائه بدهند و به قول دوستان در مایکروسافت حضور گسترده داشته باشن اما ما نتونیم.
در code project واقعا خیلی از تایپیک ها مربوط به هندی ها میشه. واقعا شیوه برنامه نویسی شون عالیه. معلومه که الکی و با copy&paste کد نمیزنن. در cshapfriends هم همینطور.
من بیشتر مایل بودم بحث به این سمت پیش بره تا راهکاری ارائه بشه و چیزی که الان هست با تلاش شما دوستان 5 سال بعد نباشه.
به هر حال اگه بحث به بی راهه بره از مسئولین سایت میخوام تا تایپیک رو قفل کنن.
ممنون.
آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : دوشنبه 05 بهمن 1388 در 21:28 عصر
سلام دوستان عزيز
روزاي اول تاپيك استاد amirjalili اگه يادتون باشه بحث پيرامون كار شد اما خوب نتيجه اي به دست نيومد چون مشكل و همه ميدونن و اومدن گفتن اما راه حلي داده نشد !!!!!! در اين بين يكي از دوستان پيشنهاد كار داد كه گفتيم شايد اين شروعي براي پيدا كردن راه حل باشه اما خوب مديريت خوبي نشد .
درباره هند و كشورهاي ديگه كه پيشرفت كردن نظر شخصي من اينه كه اونا به كار به صورت تخصصي نگاه مي كنن اما ما در ايران نه !!! در اروپا نصب ويندوز خودش شغل و هنر و تخصصيه اما تو ايران 95% مردم بلدن ويندوز نصب كنن از نصب ويندوزم فقط next زدن بلديم يكي از اين آدما خودم خوب وقتي جايه تخصصي نباشه همين ميشه ديگه . تو برنامه نويسيم همين طور يك برنامه نويس هم جمع آوري اطلاعات ميكنه هم تحليل ميكنه هم الگوريتم ميده هم فلوچارت ميده هم كد مينويسه هم بانك طراحي ميكنه هم تست ميكنه و هم ... خوب چه انتظاري داريد ؟؟؟؟ معلومه هند يا جاهايه ديگه از ما بالاتر ميرن . به نظر شما در ايران چيزي به اسم گروه هست ؟؟؟؟
راهي كه به نظر من براي پيشرفت در ايران در توليد نرم افزار و كامپيوتر به نظرم ميرسه اينه كه :
1- ياد گرفتن كار گروهي
2- عدم دخالت در كار هم
3- تخصص پيدا كردن در يك رشته
4- اجازه داشتن براي آزمون خطا (كه اين يكي اصلا تو ايران نيست و اين به نظرم بدترين حالت ممكنست)
5- احترام گذاشتن به توليدات و نرم افزارها
6- تامين بودن از نظر مالي
7-تامين بودن از نظر روحي
8-دوربودن از استرس
9-صبر ، صبر و بازهم صبر
و ...
اينا چيزايي كه به نظر من ميرسه ، اگه هند شده بزرگترين توليد كننده نرم افزار يا آمريكا چون اونا انقدر آزمايش و خطا كردن و انقدر با آرامش اين كارو كردن كه به اينجا رسيدن
انشا الله روزي در ايران اين اتفاقات بيفته
سلام
با نظرتون مخصوصا "کار گروهی و تخصصی گرا بودن" کاملا موافقم اما چیکار کنیم که آدم هر جا میره کار کنه (حداقل برای کسب تجربه) باید آچار فرانسه باشه تا به عنوان متخصص محسوب بشه.
وقتی متخصصین و مجربین ما در عرصه کامپیوتر همچین طرز فکری دارن از عوام چه توقع میره؟
![]()
گر بخارد پشت من انگشت من
خم شود از بار منت پشت من
همتي كو تا نخارد پشت خويش
وارهد از منت انگشت خويش
....
متاسفانه ... !!!
سلام
شماها لطف کنيد بگيد دنبال چی هستيد؟
آموزش ؟ پروژه ؟ سورس ؟ پيشرفت تا چه حد ؟ بگيد چقدر مي خواهید یاد بگیرید ؟ نوشتن چه نرم افزارهایي براتون مهم تره ؟ کدومتون سررشته در کامپیوتر داريد ؟ دانشجویيد؟
اینا را پاسخ بديد تا می تونم کمکتون می کنم .
اگر موافق باشيد من عنوان و تجزیه و تحليل یک پروژه و راه و روش رو بتون مي گم و شماها بنویسید و به شرطي که پروژه را با سورس داخل همین تاپيک بگذاره و هر از زدن تاپیک خصوصی خودداری کنید هر حرفی دارید همين جا بزنيد تا همه استفاده کنند.
من هستم به عنوان پشتيبان شما![]()
دوستان اگه قابل بدونید منم هستم تخصصم در زمینه #Sql server , delphi ,سی شارپ , asp.netو DataMining
هستن .تمامی قوانینم قبول می کنم
یه جایی یه مقاله دیدم، نوشته بود: به نظرتون اگه یه ایرانی، یه ژاپنی و یه آمریکایی باهم مسابقه بدن(کلی و علمی) کدوم برنده میشه؟؟؟ نوشته بود ایرانی.مثلا من یه نمونه CRM خارجی دیدم 8 سال یه تیم 30-40 نفره روش کار کردن.. واقعا عظیم.. کارآمد. مستحکم . و در عین حال انعطاف پذیر بود. نرم افزار های دیگه هم همینطور.
حالا اگه یه تیم ایرانی، یه تیم ژاپنی و یه تیم آمریکایی باهم مسابقه بدن کدوم برنده میشه؟؟؟ مطمئنا ایرانی آخره.
مشکل اصلی علم(مخصوصا نرم افزار) در کشور ما اینه که اولا هیچ کس نمیخواد تیمی کار کنه و دوما مدیریت صحیح و درست وجود نداره.
دست همه گی درد نکنه
اما 2 ساعت نشستم این همه پست رو خوندم که آخرش هیچی به هیچی؟؟؟!!!!!
اگه میبینید نتیجه نداره کارتون جمش کنید که یکی مثل من و سایر دوستان این همه وقت نذارند آخرشم هیچی به هیچی
با عرض پوزش و خسته نباشید مجدد از همه !!!!
مشکل اینه اجازه میدیم هرکی در هرجا هرچی دوست داشت بگه من از مدیران خواهش میکنم کسی خارج از عنوان وبحث تاپیک تاپیکی زد تاپیکش حذف بشه اینجوری از بحث اصلی خارج نمیشیم
این تاپیک تااینجا امده اجازه ندید بی هدف بمونه
من هم امادگی خودم برای عضویت اعلام میکنم امیدوارم به نتیجه برسیم
البته من تخصصی ندارم ولی در حال گذراندن دوره سی شارپ هستم
اگه کسی میخواد یه کار تیمی درست کنه باید بره یک سایتی مخصوص اون کار درست کنه و عضو بگیره سایت برنامه نویس جای این کارا نیست موفق باشید
با سلام به همه دوستان
منو بگو که فکر می کردم یه جایی واسه شروع کار گروهی، اما ............
آخه چرا وقت بقیه رو تلف می کنید، من الان 2 ساعته که کل پستاتونو خوندمو آخرشم که بی نتیجه همینجوری ولش کردید و رفتیتد.
اگه واقعاً تصمیمی برای ادامه کار ندارید لطفاً این تاپیکو حذف کنید تا وقت بقیه مثل من تلف نشه
ما همه آماده هستیم.ولی مدیریتی وجود نداره.![]()
سلام
من توی پست شماره 20 که اولین پستم بود پیغام گذاشتم تا بعضی از دوستان بی جهت 19 صفحه رو نخونن
درسته کلی وقت گذاشتم و پستها را خواندم ولی در عوض کلی جالب بود!همانطور که جمع شدید همانطور هم از هم پاشیدید مثل یه فنر ضعیف.در ضمن slashslash2009درست می فرمایند.هر کاری یه جایی داره.
<به عمل کار برآید نه سخن رانی>
من از آقای mohammad_bagherani متشکرم که در پست 20 به ما اخطار نمودند،
من هم از پست 20 به بعد را مطالعه نکردم،
ولی تا آنجایی که من خواندم روحیه قوی داشتید!
چی شد از هم پاشیدید؟!
اون هم اشتیاق حیف نبود؟!
به هر حال،
موفق باشید...
سلام دوستان
یه ادم با تجربه نیست بیاد این تاپیک را فعال کنه/یه پروژه کوچیک گروهی/انجام بشه تا من و امثال من با کار گروهی و برنامه نویسی تو عمل اشنا بشیم
با سلام
از اینکه تو کار شما دخالت میکنم خیلی منو ببخشید
من یه برنامه در ذهن داشتم که نخواستم براش تاپیک بزنم
من تو فکر اینم که با هم دیگه text-پارسی رو دوباره زنده کنیم
هم همه یه چیزی یاد میگیرن هم شاید بتونیم اونو جای سایر نرم افزار ها رواج بدیم
ما که یه کار بر تازه کاریمو فقط مطالب شمارا خوندیم امید وارم همینطور که ارزوش را داریم و دارم بشه ما توی این مملکت عیبمون و عیب خودم اینه که خودمونو دست کم میگیریم چرا نشه ؟ مگه کار نشد داره ؟ همه ی حرفای کاربران عزیز ، درسته و جای تشکر داره چرا از همین الان شروع نمیکنید ؟چرا منتظر این هستید که کسی این کارو شروع کنه ! میتونید از همین امروز و توی همین تاپیک شروع کنید .
وبا تشکراز fjm11100amirjalili، sky_in_iran
سلام خدمت همگی
من هم هستم C#,SQL,ASP
فقط بگید این سعید آقا کجا رفته؟
با سلام
میخواستم بپرسم که برای نوشتن کد یک فلوچارت در C# باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟
مثلا کد فلوچارتی که 10 عدد را خوانده و بزرگترین آن را چاپ کند
من احساس مي كنم كه ما ايراني ها به اين دليل در كارهاي تيمي ناموفق يا ضعيف هستيم اينه كه ما ايراني ها از اين مي ترسيم كه چيزي رو كه بلديم به فرد ديگه انتقال بديم و موقعيت خودمون از دست بره
من نمي خوام اين موضوع را به قانون كپي رايت ربط بدم اما عدم وجود اين قانون بي تاثير نيست
سلام خدمت همه دوستان عزيز و دلسوز ميهن
دوستان من خودم يه تازه كارم و در مورد برنامه نويسي خيلي تجربه ندارم اما اينو ميدونم كه هيچ كار بزرگي را بدون اگاهي و اطلاعات نميشه شروع كرد چون خيلي زود شكست ميخوره
به نظر من اول بايد يه مطالعه و تحقيق درست و حسابي در زمينه برنامه نويسي در كشورمون انجام بشه و نقاط ضعف و قوت! اون مشخص بشه . نيازهاي كشور و حتي شهرهاي مختلف با نيازهاي مختلفشون ,
بعد از مشخص شدن نيازها ميشه سمت و سوي برنامه نويسي رو مشخص كرد و روش برنامه ريزي كرد
اما اينكه اين نيازها رو چطوري مشخص كنيم و از كجا شروع كنيم نيازمند بحث وتبادل نظر دوستان ميباشد
و حتي شايد لازم باشه از ارگانهايي مثل مركز آمار و ... كمك بگيريم و مطمئنن نيازمند حمايتهاي دولت نيز ميباشيم گرچه همه اينها نواقص و عيوب خود را دارند اما به هر حال بايد شروع كرد .