بنده هم توی همون پست #22 به همین نکته اشاره کردم و عرض کردم تمام زبانهای برنامه نویسی در اصل یکی هستند و فقط در Syntax ظاهری با هم فرق دارن.البته در دات نت که هیچ کدام از محصولاتی که از کلاس دات نت و محیط CLR استفاده میکنن با هم فرقی ندارن و اگه یه برنامه با دو نوع Syntax متفاوت مثلا #C و VB نوشته شود کد دقیقا یکسانی در IL (زبان میانی ماکروسافت) براشون تولید میشه.بنده و اکثر بچه های تالار دلفی اکثر زبانهایی را که شاید بقه فقط اسمشونا شنیدن را باهاشون کار کردیم.توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C# و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند.
طوری نیست دوست عزیز اینا شما پای این بزارین که اونا هنوز مفهوم دات نت را درک نکردند و هنوز توی حال و هوای Win32 و کل کل های اون موقه هستند و قافل از این هستند که این سیتکس ها در دات نت در اصل چیزی کاملا ظاهری هست و تمامی این زبانها در اصل از یک کلاس واحد دارن بهره میبرند.توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C# و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند. هر کسی رسید با تعصب یک چیزی نوشت.
مثلا:
int a,b,c;
و
Dim a,b,c as integer
که متغیرهای a,b,c را به ترتیب در #C و Vb.net تعریف میکنه در اصل اونا هردوشون دارن از کلاس نوع داده integer استفاده میکنن.ولی اکثر برنامه نویسان دات نت اینا نمیدونن و فقط روی شکل ظاهری زبان مورد نظرشون توی سر و کله هم دیگه میزنن.حتی نمیدونن که میشه کلاسی را دریک Syntax تعریف و در Syntax دیگه از همون کلاس بهره برد(CROSS PROGRAMING).