توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C#‎‎ و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند.
بنده هم توی همون پست #22 به همین نکته اشاره کردم و عرض کردم تمام زبانهای برنامه نویسی در اصل یکی هستند و فقط در Syntax ظاهری با هم فرق دارن.البته در دات نت که هیچ کدام از محصولاتی که از کلاس دات نت و محیط CLR استفاده میکنن با هم فرقی ندارن و اگه یه برنامه با دو نوع Syntax متفاوت مثلا #C و VB نوشته شود کد دقیقا یکسانی در IL (زبان میانی ماکروسافت) براشون تولید میشه.بنده و اکثر بچه های تالار دلفی اکثر زبانهایی را که شاید بقه فقط اسمشونا شنیدن را باهاشون کار کردیم.
توی یک فروم می خواستم ثابت کنم که C#‎‎ و VB.net هیچ کدوم برتری مطلق نسبت به هم ندارند. هر کسی رسید با تعصب یک چیزی نوشت.
طوری نیست دوست عزیز اینا شما پای این بزارین که اونا هنوز مفهوم دات نت را درک نکردند و هنوز توی حال و هوای Win32 و کل کل های اون موقه هستند و قافل از این هستند که این سیتکس ها در دات نت در اصل چیزی کاملا ظاهری هست و تمامی این زبانها در اصل از یک کلاس واحد دارن بهره میبرند.
مثلا:
int a,b,c;

و
Dim a,b,c as integer

که متغیرهای a,b,c را به ترتیب در #C و Vb.net تعریف میکنه در اصل اونا هردوشون دارن از کلاس نوع داده integer استفاده میکنن.ولی اکثر برنامه نویسان دات نت اینا نمیدونن و فقط روی شکل ظاهری زبان مورد نظرشون توی سر و کله هم دیگه میزنن.حتی نمیدونن که میشه کلاسی را دریک Syntax تعریف و در Syntax دیگه از همون کلاس بهره برد(CROSS PROGRAMING).