با همه ی این اوصاف...چرا یک تابو شده که لااقل تو ایرن بلد نبودن C#‎ یعنی تزلزل در اشتغال برنامه نویس. هست

من خودم به تازگی دارم روی win32 api تو visual C++‎ کار میکنم و خیلی هم مصمم هستم و اصلا انگیزه ای ندارم روی C#‎ کار کنم ,چون فکر میکنم در این صورت نمیتونم روی هیچ کدوم تسلط کامل و یا به اصطلاحی حرفه ای بشم.

میخوام بدونم visual C++‎ چه بازه ای از تولید نرم افزار رو دربر میگیره که برنامه نویس بتونه به طور مستقل از لحاظ مالی تامین بشه و یا اینکه من الان بدونم طی یه پروسه 3 یا 4 ساله روی چه فاکتور هایی باید تمرکز داشته باشم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشه.

چرا gtk دز مقابل qt عددی نیست؟

یه ابهامی که تو ذهن من هست اینه که تو vC++‎ ما مستقیما میتونیم از توابع api بدون واسط استفاده کنیم ...

حالا فریم ورکهایی مثل qt ایا تمام این توابع و خاصیت ها رو پشتیبانی میکنند؟ که به هر دلیلی برنامه نویس با اطمینان کامل از vc دست بکشه؟

و سوال دیگه اینکه مشابه visual C++‎ در لینوکس چیه؟ که خالص بتونیم از توابع محلی سیستم عامل استفاده کنیم؟ gcc ؟G++ یعنی میشه خارج از محیط ide و با یک ادیتور و کامپایل برنامه تحت کنسول خروجی یک gui پیچیده رو گرفت؟

محیط هایی مثل eclipes مشابه چه چیزی هستند و هدف از ایجاد اونا چی بوده؟

توابع سیستم عامل چطور ایجاد میشه؟ مثلا در زمانی ویندوز 1.0 ما 400 تا بیشتر تابع نداشتیم و حالا بیشمار...

میخوام بدونم چطور مایکروسافت این توابع رو ارائه میده برای برنامه نویس؟ مثل توابع gdi ...

خروجی این تابع ها در درون سیستم عامل قرار داره؟

مثلا وقتی یه برنامه تحت کنسول نوشته میشه--تقریبا توابع و کلاس ها مشخص هستند و تو یه صفحه سیاه خروجی میدن

ولی وقتی یه تابع api نوشته میشه میخوام بدونم بعد از اینکه خروجی exe داد ...وقتی اجرا میشه به کجا رجوع میکنه که gui ما نمایش داده میشه....خروجی این همه توابع کجا قرار داره و در چه سطحی از بستر سیستم عامل اجرا میشه؟

خلاصه این موارد اصلا برام روشن نیست...در این میان اگر کتاب خوبی هم در این مورد میشناسید...معرفی کنید.

با سپاس فراوان.