نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساخت تمام Tab های یک Tab Navigation بصورت یکجا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

Question ساخت تمام Tab های یک Tab Navigation بصورت یکجا

نمیدونستم این سوال رو دقیقا تو کدوم بخش بپرسم، به هر حال معذرت میخوام...

من داشتم تمرین می کردم، و یک Tab Navigation با CSS برای خودم ساختم (مثل همونی که تو سایت wikipedia استفاده میشه). تنها کمبودش اینه که در حال واحد فقط برای یک تب فعال تعریف میشه و برای عوض شدن تب فعال باید کلا اون کد رو تغییر داد. حالا هم میشه این کار رو با فایل های متعدد انجام داد و هم میشه به چند روش مختلف و یکی از یکی بهتر با AJAX انجامش داد. بحث من اینا نیست، بحث اینه که من میخوام همه این تب ها و محتویات درونی شان رو یکجا بسازم و با کلیک روی هر تب، محتویات خاص اونو نمایش بدهم. دقیقا چیزی شبیه بخش دیدن پروفایل کاربران همین سایت (VBulletin) که قسمت های مختلف چون "درباره من" ، "آمار" ، "دوستان" و ... بصورت یکجا بارگذاری شده اند و سپس به آن شکل پشت سر هم مخفی شده اند.

شاید فکر کنید چقدر تنبلم و نمیرم چند تا تست انجام بدم تا حل بشه، یا فکر کنید چقدر خنگم که نمیتونم این کد رو خودم بنویسم... ولی من هنوز تو این زمینه راه نیفتادم و به مباحث مختلف همچون JS و CSS اشراف کامل ندارم، با این که دیروز یک کتاب توووووپ برای CSS و نیز jQuery خریدم و دارم یاد می گیرم، ولی هنوز تسلط کافی روی تمام مباحث ندارم. به هر حال خیلی ممنون میشم که تو این مدت کمکم کنید.

متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •