نمیدونستم این سوال رو دقیقا تو کدوم بخش بپرسم، به هر حال معذرت میخوام...
من داشتم تمرین می کردم، و یک Tab Navigation با CSS برای خودم ساختم (مثل همونی که تو سایت wikipedia استفاده میشه). تنها کمبودش اینه که در حال واحد فقط برای یک تب فعال تعریف میشه و برای عوض شدن تب فعال باید کلا اون کد رو تغییر داد. حالا هم میشه این کار رو با فایل های متعدد انجام داد و هم میشه به چند روش مختلف و یکی از یکی بهتر با AJAX انجامش داد. بحث من اینا نیست، بحث اینه که من میخوام همه این تب ها و محتویات درونی شان رو یکجا بسازم و با کلیک روی هر تب، محتویات خاص اونو نمایش بدهم. دقیقا چیزی شبیه بخش دیدن پروفایل کاربران همین سایت (VBulletin) که قسمت های مختلف چون "درباره من" ، "آمار" ، "دوستان" و ... بصورت یکجا بارگذاری شده اند و سپس به آن شکل پشت سر هم مخفی شده اند.
شاید فکر کنید چقدر تنبلم و نمیرم چند تا تست انجام بدم تا حل بشه، یا فکر کنید چقدر خنگم که نمیتونم این کد رو خودم بنویسم...ولی من هنوز تو این زمینه راه نیفتادم و به مباحث مختلف همچون JS و CSS اشراف کامل ندارم، با این که دیروز یک کتاب توووووپ برای CSS و نیز jQuery خریدم و دارم یاد می گیرم، ولی هنوز تسلط کافی روی تمام مباحث ندارم. به هر حال خیلی ممنون میشم که تو این مدت کمکم کنید.
متشکرم![]()