خلاصه تو این همایش فرصتی شد تا در مورد قالب کاری فعلیم که همون code igniter هست مقاله بنویسم ، و سعی کردم مقاله یه جوری باشه که بشه به عنوان مرجع اولیه و وسیله آشنایی استفاده کرد ازش!
خلاصه اینجا مقدمه و فهرستشو میارم و بعد فایلو برا دانلود میزارم:
فهرست
* مقدمه
* CodeIgniter چیست؟
* CI برای چه کسانی هست؟
* معرفی کوتاه MVC
* روند اجرای برنامه (Application Flow Chart )
* آدرسهای اینترنتی در کد اگنایتر(Code Igniter URLS)
بخشهای آدرس (URI Segment )
حذف فایل ایندکس از آدرس (Removing the index.Php file )
اضافه کردن پسوند به آدرس(Adding a URL Suffix )
Enabling Query String
* کنتـرل کننده ها (controller)
پاس دادن مقادیر uri به توابع( Passing URI segment to your funition )
Remapping
توابع خصوصی (Private function )
مشخص کردن سازنده کلاس (Class constructors )
اسامی رزرو شده در توابع(Reserved Function Name)
* Views
* کتابخانهها (Libraries )
* کمک کننده ها (Helper Files )
توسعه کمک کننده ها (Extending Helper )
پیشوند خود را برای کمک کننده ها انتخاب کنید(Setting your own prefix )
سالهاست php در ایران یک زبان شناخته شده برای طراحی وب است اما متاسفانه قالبهای کاری (framework ) آن در ایران شناخته شده نیستند و بعضا ما شاهد مقایسههای اشتباه بین ASP.NET که یه زبان طراحی وب بعلاوه یک قالب کاری هست، با زبان php بدون هیچ کدام از قالبهای کاریش هستیم . این نشان دهنده تصور قالب در اکثر دانشگاهیان ما هست.
در این نوشته سعی دارم یکی از سادهترین و سریعترین قالبهای کاری php را معرفی کنم و آن چیزی نیس جز Code Igniter
این نوشته در قسمت اول به مفاهیم بنیادی میپردازد سپس سعی میکند اجزای اصلی این قالب را معرفی کرده و در آخر با آوردن یک مثال عملی ساده ، سعی بر اتمام هدف خود کند.
در جای جای این نوشته از مستندات خود Code Igniter به صورت ترجمه آزاد استفاده شده و در قسمتهایی از تجارب شخصیم استفاده کردم ،بدیهی است برای اطلاعات بیشتر و آشنایایی با دیگر مباحث این قالب توصیه میشود حتماً از مستندات رسمی آن استفاده شود :