-
شنبه 17 مهر 1389, 20:36 عصر
کاربر جدید
نقل قول: الگوریتم فشرده سازی
باسلام در پاسخ دوستان عزیز باید بگویم الگوریتم توسط من بدست آمده که میتواند بی نهایت اطلاعات را روی حداکثر ده بایت ذخیره کند با یک فرمول خاصی تجمع بیتها را بهم زده و آنرا کد کرده سپس هم با این فرمول به طور دقیق بازیابی می کند بدون اینکه بیتی حذف شود. البته حدس شما درست هست که اصلا چنین چیزی امکان ندارد این را طی ده سال تلاش برایم اثبات شده ولی قبول کردن ان برایم سخت بود چون معتاد این کار شدم حتما انجام بدهم . اکنون این را بدست آوردم ولی نمی دانم چطوری آنرا به کمپانی های بزرک معرفی کنم البته جنبه تجاری آن برای من بیشتر اهمیت دارد. با چند کمپانی از جمله nokia, goole,sony و غیره ایمیل زدم فقط نوکیا جواب داد کفت ارزشیابی میکنیم بعد کارشناسان با شما تماس میکیرند. الان هم می خواهم به نحو عالی از آن استفاده کنم منتظر راهنمایی شما دوستان هستم .در ضمن این روش میتوند 500کیلوبایت را در یک دقیقه روی حداکثر ده بایت ذخیره میکند. البته سرعت کم هست ولی باز هم استفاده زیاد دارد از جمله شما میتوانی تصاویر را روی چند حرف ذخیره کنی و دستی کدبازیابی را وارد کرده تا کل فایل بازیابی کردد. با توجه به هیچ امنیتی در ایران برای این کارها ندارد لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت